4ytv.net

Replies: 12 Views: 3,446 Started: Feb 17, 2006, 4:53 PM
4ytv.net · Feb 17, 2006, 4:53 PM
Ne znam dal znate/ste procitali na Monitoru, pokrenuta je nova vrsta bloginga. Smisao je da ekipa sa svojim video uratcima radi ono sto inace blogeri rade. Buduci da Udruga Spirit (koja je ako se ne varam u nekoliko navrata napravila muziku Generation Stars-u) ima nesto za reci i na podrucju Videa, pokrenuli su svoj vlastiti blog tamo.

AweTV je vec na 3 mjestu nakon samo 2 dana postojanja bloga, pa aj navratite da hopsnemo tamo di zasluzujemo.

Tu vam je link, poledajte filmic, mozda vam se i svidi, ima i nekih slika, mjuze...fun...

Evo i clanak preuzet sa Monitor.hr

Video-blog
Objavite svoj video na 4ytv.net (samo nemojte tuđi!)
Zahvaljujući Blogu, svatko danas mo?e izraziti svoje mi?ljenje, pisati ili objavljivati svoje fotografije. No, ?to je sa video-zapisima? Na sajtu 4yTV.net pod motom "svakome svoja televizija" mo?ete objaviti i video sadr?aje, koji se mogu gledati streamingom. Riječ je o prvom servisu ovakve vrste u Hrvatskoj kroz koji je korisnicima Interneta omogućena online razmjena i distribucija video sadr?aja. 4ytv.net je usluga koja svojim korisnicima daje na raspolaganje alate za upravljanje video sadr?ajem putem Internet browsera, hosting te standardne alate koji koriste blog servisi. Kori?tenje servisa besplatno je, za raspolaganje online video sadr?ajem do 100 MB, a svoje video zapise korisnici će moći razmjenjivati sa svim zainteresiranima, prijateljima i rodbinom bez obzira gdje se nalazili.
Post #2 · Feb 17, 2006, 6:07 PM
Ne radi mi filmic, lupam ko blesav na play i nista :|

Btw super ideja na kojoj se treba jos potruditi...
Post #3 · Feb 17, 2006, 6:14 PM
Pa tek je zazivila ideja...

Cudno da ti ne radi... Meni sve A OK. Jel netko od ostalih probao?
Post #4 · Feb 17, 2006, 7:40 PM
Zanimljiv spot, nemam sta dodati
Post #5 · Feb 17, 2006, 11:56 PM
Bas sam danas pricao sa glavnim i odgovornim za te spotove i postavljanje tih spotova itd...

Vrlo vjerojatno cemo ucestalo bacat gore neke uratke, pa ako hocete mogu vas tu upozorit pa da skicnete. Evo vec sutra bi mogao osvanut novi filmic, ovako sa nekom progejmerskom tematikom, al opet velikom dozom ozbiljnosti i blablabla...ma vidjet cete...
Post #6 · Feb 18, 2006, 10:14 AM
Evo stavili smo novi filmic pod imenom "Video Igra". Kada dodjete na blog, samo proskrolajte na dno i naci cete ovo o cemu pricam. Me hope, you like.

Tu je link kada kliknete na filmic za gledanje, brojite do 30 i trebalo bi pocet (barem na DSL vezi dok slusate muziku preko internet radia)
Post #7 · Feb 18, 2006, 9:54 PM
ha ha ha! bas fora! dobro su izveli. ali nisu trebali mucit toliko starca :) svidja mi se onaj prelet auta s kolicima (fuuul realan, e! :thumbsup: :lol:)
Jesu li mu bar platili pivu nakon onoliko vozikanja kolicima? :D
Post #8 · Feb 18, 2006, 10:07 PM
Tip se inace toliko vozika, Pille ga je samo pratio kamerom. Si skuzio ono kada ga u jednom momentu bus ceka dobrih pola minute da prodje...tamo iznad OMV-a?

-Z.
Jesam :D
Post #9 · Feb 19, 2006, 12:18 PM
ocekivao sam nesto vise, ideja je dobra, ali snimka je katastrofalna :snooty:
Post #10 · Feb 19, 2006, 12:29 PM
Mislis kvaliteta slika ili film opcenito?

Kvalitetu smo morali srezat zbog uploada, i zbog velicine prostora itd itb. A ako je film ko film bio los :lol: e onda he-biga. Imamo jos u zalihama, pa mozda naleti nesto...
Post #11 · Feb 19, 2006, 2:03 PM
Mislim na film opcenito, kadrovi su mogli biti bolji, bez da 'pogled' odluta svako malo ili da Pero 'pobjegne' kameri. ?:doh:
Ovo je naravno, konstruktivna i dobronamjerna kritika, a ne pljuvanje po necijem trudu :)
:yogsi2:
Post #12 · Feb 19, 2006, 2:29 PM
Ha ajde...tu smo da naucimo ;) :D
Post #13 · Feb 21, 2006, 4:07 PM
Yeee...stavili su AweTV na naslovnu http://www.4ytv.net -a

KEWL!

Citaj, pohvalili su video uradak, Video Igra! :thumbsup:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in