CAPTAIN'S LOG

Replies: 1,156 Views: 9,060 Started: Mar 6, 2006, 12:47 AM Page 14 of 39
Post #391 · Apr 23, 2006, 8:55 AM
Zato jer jesmo! Ako je nekakav ?pijun onda ću ga ja osobno satrat!
Post #392 · Apr 23, 2006, 10:43 AM
Ne javljam se previse, ali pratim sto pisete, i u ovom, kao i u bilo kojem drugom slucaju, mislim da je glupo reci "zato sto jesam i gotovo". To sto ima mjesec i "igra ovu igricu duze vrijeme" a ima samo 26000 bodova mu i nije neka reklama.
Jos samo da se osvrenem na ovaj vikend kad sam molio ko idiot preko kruznih da se netko tradea sa mnom za metal jer mi je bilo hitno(skupljao sam za nanite 2 i imao sam 1700k met i 1000k krist na maticnoj - svi su me napadali i morao sam fs radit 10 puta).Za shodno da mi uopce odgovore se naslo dvoje ljudi. Od njih dvoje samo mi je herri pomogao. Hvala lijepo Saveze.
Post #393 · Apr 23, 2006, 1:04 PM
Mozda niko nije imao viska metala. A i ja sam ti poslo sta sam mogo. Nije bilo puno al eto.
P.S. Ja sam skupio za nanite 1 i 2 i 3 bez da sam molio za pomoc.
Post #394 · Apr 23, 2006, 1:10 PM
komunikacija preko kru?nih je nepraktična jer ja kad vidim da imam 45 novih poruka, jednostavno ih sve izbri?em. uostalom ?ta se ?ali?? ja sam već bezbroj puta doslovce molio ljude da se registriraju na forum pa me pola vas novih članova nije jebalo 5%. da si zamolio preko foruma puno vi?e ljudi bi reagiralo na tvoj zahtjev. broj tvojih postova pokazuje koliko ti je stalo.
a ?to se tiče primanja novih članova, to nije tvoja briga, čovjek je dosta blizu mene i njegov Mjesec ću jako dobro iskoristit!
Post #395 · Apr 23, 2006, 1:43 PM
Samo da ka?em da je novi član neno86 okej tip...account je naslijedio od frenda, tj. mijenjao je svoj u uni1 za ovaj u uni2 prije jedno 2 tjedna, u uni1 je imao 2000 borbenih i zna igrat, trenutno skuplja za nanite, a već me i pitao za forum... tako da se očito trudi i okej je Burke napravio ?to ga je primio ?:clap: ?Čisto sumnjam da ima neke lo?e namjere + voli pit vino ?:lol:

- EDIT -
Usput, Zola, kako je tebi flota nestala? nisi nigdje na hof-u osvanuo, tko te napao uopće?
Post #396 · Apr 23, 2006, 2:48 PM
Ja nisam imao viska metala, a usput da kazem nanite lvl 3 sam sam napravio bez icije pomoci a bio sam konstantno napadan od top 100 igraca, jednostavno ljudi ako idete nesto radit nemojte skupljati ressorse ako ih nemozete maknut s planete, i nemojte namomilavati queue kod izgradnje flote ili obrane jer uprotivnom ce te morat cekat da se izgradnja izvrsi.

Flota je nestala jer mi je brat valjda skrhan umorom zaboravio je maknut s planete kad sam ga zamolio. :)
Ali sta je tu je - drugi put ce valjda bolje pripazit. Jos cu malo past s bodova jer planiram rusit planetu s 84 polja jer zelim uzet 5 planet u galaksiji, malo skup sport jer i ova je izgradjena i jos cak ima 158 polja, te se nadam da cu dobiti opet 315..

Okej, ako vi kazete da je novi u redu, onda je u redu. Nadam se da ce mi njegov mjesec koristiti kad nisam uspio dobiti svoj iz 7 pokusaja.
Post #397 · Apr 23, 2006, 7:11 PM
Inace ne trazim pomoc od nikoga i bas zbog toga mi je bilo krivo sto kad sam jednom trazio nikoga nije bilo nigdje(osim herrija). S takvim stavom ces samo odgurat ljude iz saveza kao sto si sad mene, zbog istih sranja je i m4t3 otisao.. htio sam na fin nacin ukazati na neke probleme u komunikaciji ali to ocito tako ne ide. Zelim vam svima srecu :clap:
Post #398 · Apr 23, 2006, 7:25 PM
flatus ide na black list
Post #399 · Apr 23, 2006, 7:59 PM
Ozbiljno?
Post #400 · Apr 23, 2006, 8:00 PM
Burke malo si ga pretjero ali nema veze, izbacio sam ga iz ogame crew-a, black lista, a? :twisted:
Post #401 · Apr 23, 2006, 8:01 PM
Ajd pa da i to dozivimo.
Post #402 · Apr 23, 2006, 8:15 PM
Totalne gluposti radite iskreno ?:twisted:
Nemate ?ta srat, cijelo vrijeme mu ja ?aljem resurse, ?aljem i ovom novom son of osiris-u i ne govorim ni?ta... a sad ste vi odmah dignuli nos jer se po?alio da mu nitko ne odgovara na poruke, gluposti

Istina je da smo rekli da neće vi?e bit kru?nih, ali on to nije mogao znat jer je kasnije u?ao u savez + rođak je od egona + moj je prijatelj i i?ao je u srednju samnom 4 godine, u moj jebeni razred čak, a vi ste ga flegma izbacili, niste ba? totalno fer...ali radite kako znate, mene zaboli, ali nije mi svejedno ipak i razočaran sam :twisted:
Post #403 · Apr 23, 2006, 8:54 PM
Herri znam da je tvoj prijatelj i Egonov rodjak, nemoj se pjenit, nismo ga izbacili otisao je sam, ima Burke pravo ali je bio grub, i Flatus je otisao. Sta ces, da je bio trazio po forumu pomoc svi koji su u mogucnosti bi mu bili pomogli, ja nisam osobno nikad od njega dobio poruku, niti vidio kruznu jer je to gotovo nemoguce s obzirom koliko dnevno dobijem svakakvih poruka, pa ih brisem jer mi treba da vidim spijunirane planete, a lijen sam raditi zapise, jebi ga. Pitaj frenda kada se malo ohladi da dodje nazad, u meduvremenu sam ga maknuo iz OGame crewa, za svaki slucaj da nebi spijao za nekog, :eh: nikada neznas? Predlazem za sad nenapadanje Flatusa
Post #404 · Apr 23, 2006, 9:22 PM
Sta je Beki stavio acc na brisanje? Sta ce sad radit seksi decko?
Jebacu, ako ti se da da li bi mogao barem napraviti oprostajni fleetcrash na meni? Mozda dobijem mjesec. :D
Javi ako hoces, pa da podebljam malo flotu da neb udu mi preveliki gubici, i sretno u real life. :thumbsup:
Post #405 · Apr 23, 2006, 9:38 PM
Onda Flatus nece bit napadan s moje strane, zaboravio sam da ga znate.
A Bekiju je skrseno i ono malo flote sta je imo.
Post #406 · Apr 23, 2006, 9:45 PM
@ Taz
Ma ne pjenim se, nema frke... malo sam bio razočaran jer su mi danas 2 frenda odustala, the Beki i Flatus, pa sam srao gluposti. Znam u kakvoj ste situaciji i da vas puno ljudi ?pija, a i znam da kru?ne samo spamaju ako nije ne?to zbilja va?no pa sam i ja odustao od njih

@ Svi
Mislim da ću uskoro i ja odustat, bilo bi mi ?ao obrisat account pa bi ga volio poklonit nekome iz saveza tko je zainteresiran
?anse za odustanem su 85%, na faksu će uskoro zagustit, a i svjetsko prvenstvo je blizu... neću imat vremena za ogame-at hehe
Nekakav cilj sada mi je napraviti jedan ?e?ći ulov i onda je to to... flotu mogu razbit na Tazu ili Zoli jer koliko znam ni jedan ni drugi nemaju mjesec, a mogu ju i ostavit, dogovorit ćemo se
Post #407 · Apr 23, 2006, 10:10 PM
Ja stvarno ne razumijem za?to ne bi ska?ili tog flatusa. Boli me kurac kome ?ta dođe, kad ima toliko rođaka i prijatelja mogao mu je netko od njih i pomoći.
Post #408 · Apr 23, 2006, 10:11 PM
Frende imas modus odsustva koji mozes uvjek resetirat svaka 28 dana, daj nemoj odustat pliz, pa ti si rasturio Ogame, frende kada si dosao u savez... Reci cu ti nesto, prvi dojam mi je bio; ah opet neki noob koji ce otic za par dana jer ce ga neko razbit i ubit mu volju, sada mislim da si ti Kralj, ako ipak odustanes, daj mi acc pa cu ti ga pricuvat, ali bi stvarno volio da ostanes, ko ce nas nasmijavat :thumbsup: ako me ti, ne dam, naci cu te di stanujes pa cu te gnjavit dok se ne vratis!
Post #409 · Apr 23, 2006, 10:18 PM
maknut ću onda flatusa s black liste, malo sam mo?da pretjerao, ali već sam lud.

u 4. uniju u mom savezu nema ovakvih prepirki jer svi koriste forum! probajte bekiju javit da otka?e to brisanje accaunta (ako se to mo?e) pa neka da accaunt nekom slabijem ko je zainteresiran. ti isto herri nemoj brisat accaunt nego ga daj nekom ko ima vremena igrat, tako je bolje (?teta je tih 100 milja). ali ako te mogu ja osobno zamolit da ne odustaje? jer mislim da si legenda! smanji ili uzmi modus odsustva ako ti je frka na faksu, znam i ja kako je to (na?alost...).

i flatus i svi koji su nas napustili su dobrodo?li nazad! ali neka shvate da neki igrači kad vide ne?to tipa 50 novih poruka jednostavno nemaju volje čitat! pa zato i postoji forum da se izbjegavaju ovakve situacije...
Post #410 · Apr 23, 2006, 10:19 PM
Nenade, ti si u kurcu. Zbog toga sto je Burke bio u kurcu, sada da posaljem tipa u ku.rac? J.ebem mu mater, cemu? Pa da! Ajmo sve otjerat! ... U k.urac! Stalno neko pizdi, to je normalno, vratit ce se tip, kad tad ako ne, nista! Onda ga napadni. Jel to u redu? Jebote koji smo mi savez!
Post #411 · Apr 23, 2006, 10:24 PM
mozda je frustriran kao ja kad izgubim flotu .
EEEEEEEEEE frende cuvaj flotu na svim planetima pomalo nece valjda svaku zderarat
to je moj moto ako me sjebe taj moto lud cu bit...................
Post #412 · Apr 23, 2006, 10:57 PM
@ Burke, Taz
A hvala na pohvalama, ali je sebe ne smatram nekim ludim plejerom, igram pičkasto, imam samo 100 borbenih i 300 malih lovaca, a puno bodova i nikako da uhvatim nekoga, danas 3 propala napada gad demit e haha :twisted: Transporteri mi lete ko muhe po svemiru :lol:
Neznam sad stvarno ?ta bi, mo?da je modus rje?enje, da se malo ohladim jer ovo odluka je zapravo potaknuta odustankom Bekia, ful me zateklo i nekako sam u banani zbog toga
Probao sam ga nagovorit da account pokloni nekom slabijem ali ne ?eli jer ka?e da je igra ovisnost i da se jedva skinuo s nje i ne ?eli drugome to zlo :lol:

@ Iguana
Radi taktika, znam ja... jedino ako ba? nekome ne stane? na ?ulj pa te stalno gazi
Post #413 · Apr 23, 2006, 11:18 PM
neka ti netko iz saveza ko je blizu falangira malo pa se mo?da ne?to i uhvati, nikad ne zna?...

po?to će bekijev account bit uga?en treba ga iskoristit kao farmu do tada. reci mu da da sve koordinate pa da i to sredimo.

ma ne mora? ni ić u odsustvo. ja kad me stisnu obaveze jednostavno samo radim dugačke FS pa na igricu dnevno izgubim 10-15 min.
Post #414 · Apr 24, 2006, 12:34 AM
Halt! Stop! Stoj! Koji se K ovde bre desava? Idemo redom:

1. Flatus: Nije mi jasno sto si tolko popizdio, ja stvarno nisam skuzio da ti treba resa, inace bi ti poslo, a drugi ili nisu imali ili nisu vidjeli kruznu poruku jer koji put se nagomilaju itd... Uvijek postaj za rese na forumu.

2. Nitko nece napadat nikoga. Svatko moze izac iz saveza kad zeli, nigdje ne pise da netko nesmije napustit savez ili da ce zavrsit na black listi, a pogotovo ako je netko koga znamo!

3. Herri, stvarno steta ako ides, dobro ti je islo, uso si u 5. kucu slavnih, ako odes znaj da ce se stvari promjenit na gore. Ne znam stvarno kakve obaveze moras imat da ne bi stigo igrat Ogame, ali sta je tu je... Budi ko Arnold i vrati se. Ja ti savjetujem da account ostavis na cuvanje braci, to ti je isto koda i nisi napustio igru, mozda i bolje. :D

4. Maki7, Igor J.B., Softa, Dino GS, frikky, m4t3, BAJUM, The Beki, Flatus, Herri... tko zna tko je slijedeci? :|
Post #415 · Apr 24, 2006, 10:30 AM
Ova sexy piučkja ne odustaje! Vratio sam se opakiji nego ikad i svoje ogejmanje ću posvetit samo jednom cilju! Da uni?itm jebenog metk (metak (3:475:12)) koji je jebena pederčina i 212. na ljestvici! A iz gu?ta nekog bolesnog sam umjesto res sejvanja stavio radit 18 BB prije odlaska na ro?tilj! jebem! Najebavanje! :twisted:
Post #416 · Apr 24, 2006, 12:56 PM
Cuj stari, ja cu ti reci samo jedno, ja radim falangu bas radi tog igraca :D
Inace i ja imam pik na njemu.
Post #417 · Apr 24, 2006, 5:19 PM
?itara, danas su mi oderali 4 kolonije pederski susjedi!!! Ukupno sam pretrpio oko 2 mil. ?tete ako se gledaju transporteri, sonde i obrana + resursi! :twisted:
Ljut sam ko pas! Ne bi ni?ta rekao da me ekipa napala sa nekim bjesnim flotama, ali napadi su bili sa max 80 borbenih, a to mogu razbit bez problema! Kad god nisam online ne?to se događa, ne mogu vjerovat, garant me netko s liste prijatelja izdaje kad nisam online, razbit ću nekome noge!
Hass-a me gnajvio da uđem u njihov savez, ali sam ih odjebao, GS je moj savez i osim GS-a ne zanima me nitko!!!!
Post #418 · Apr 24, 2006, 10:21 PM
Gademit, reci mi njihove kordinate, pa cu ih probat osakatit nekako, ne mozemo dopustit da se ojacaju na tebi, samo reci imam oko 2 mil deuterija
Post #419 · Apr 24, 2006, 11:06 PM
Hvala Taz, nema potrebe, čuvaj deut, lovi lokalno :D
Ja ću se pobrinut za svoje susjede, sutra čekam da im ninju postavim :twisted:
Post #420 · Apr 24, 2006, 11:31 PM
Da se razumijemo, lovci su bersekeri, bb su samuraji, sta je ninja?

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in