Post #545
· May 19, 2006, 1:43 AM
Nisam siguran da cu se izvuc. Ja nikad nisam imao namjeru radit multy. Jednostavno sam preuzeo accounte od igraca koji su odustali. Softa, poslije Perica, mi je bio prvi multy, jos davno, priznajem slao sam si ponesto resursa, no poslije sam odusto i ostavio taj account. Rockrules mi je bio drugi "multy account", isto igrac koji je odusto, i salo sam si nesto resursa, ali sam u zadnje vrijeme podigo rudnike na veliko, tako da od rockrulesa nisam slao vec zadnijh mjesec dana. No nedavno su ga pocenli napadat neki tipovi, a bilo se nakupilo resursa, pa su braca, koji mi inace sitaju account, ili napala, ili poslala resurse sa njega na moj planet, pa su izgleda admini skuzili. No vec duze vrijeme nisam imo namjeru vise korsiti taj account, ali jebi ga, ne ljutim se, sve je bilo dobronamjerno. U svakom slucaju, nije me nitko prijavio, tako da ne znam kako je uopce doslo do bana, kontaktirat cu GO-ove i vidjet ako se ista moze izvuc. Krivo mi je sto necu moc sudjelovat u akciji raketiranja apokalipse, no u najgorem slucaju, pitat cu ih da mi otkljucaju account barem na jedan dan da mogu napravit oprostajni fleet crash.

No, ko zna, mozda se ipak sve sredi. Budem vas obavjestio o situaciji.