Post #252
· Mar 28, 2006, 5:24 PM
m4t3 wrote:
Ljudi nemojmo kr?it pravila igre! ?
?
@m4t3
Malo me vec zivciras s tom izjavom, Egon i ja smo obavili trade kao svaki clan ovog saveza. Samo sto to nismo prijavili. Da li si ti to ikad prijavio ili bilotko iz saveza? Niste. Imali ste srecu da vas nitko nije falangirao.
@Egon, Herri
Kmica je falangirao i sta sad.. Napisat cu privatni mail Saladinu da nas nekako blaze kazni (samoprijavljivanje? ako se vi slazete) a mi cemo ce stavit modus odsustva. Ako prokletnik Saladin nam udje u acc i rucno makne modus odsustva onda je stvarno peder. Bolje je tako nego da Suncokret iskoristi taj joker.
Trebalo bi zabranit takvo koristenje prednosti bana. Jeste li vidjeli kakva buka je bila kad je najebo onaj Pakleni na slican nacin?
Prijavio sam sebe i brata za isti IP, pa da bude sve regularno, ali bojim se bana jer nisam se prije prijavio, stoga cu se ponasat kao da sam ja (biohazard) nedavno poceo i dobio acc na koristenje, koristim drukciju taktiku te mislim da ce upalit varka.
Sad kad sam prijavljen ne mogu vise slati transportere izmedju brata i mene, a mislio sam mu malo pomoc da se oporavi.
@Egon
Sjecas li se da li ti je mozda ukljucen taj check ili ne?
Nazalost, izgleda da ti je unistena ona flota, vidi se rusevina.. Nazalost si ispusio oko 650+ k metala, 450+ k kristala i 300+ k deuterija + 80 velikih transportera, koliko se ja sjecam da si imao.. Nadam se da nece bas sve planete napadat.