CAPTAIN'S LOG

Replies: 1,156 Views: 9,050 Started: Mar 6, 2006, 12:47 AM Page 9 of 39
Post #241 · Mar 27, 2006, 9:19 PM
Pa za?to stavlja? anketu? Neka bude taj topic! Dobra je ideja. Ne mora? mene pitat jel u redu, ni ti ni nitko drugi.
Post #242 · Mar 27, 2006, 9:25 PM
Predla?em da se topics-i pod imenima:
- RATOVANJE - Gamer.hr
? ? ? ? ? ? ? ? ? ?- NGW ............. obri?u jer nemaju smisla nakon ?to je otvoren novi tipic o ratovanju, isto tako mislim da topic "Prijedlog zapovijednika saveza" treba maknut jer ni on vi?e nema smisla, ljep?e je i preglednije kad je manje tema otvoreno

Imam i pitanje, ali neznam gdje da ga stavim pa ću ga tu stavit za sada:
---- Da li mi je pametno imat tvornicu nanita na dvije različite planete, odnosno na koloniji (206 polja) i na matičnoj ili su mi to glupo utučeni resursi i naniti se trebaju radit na samo jednoj planeti?
( - za odgovor editirajte ovaj post, a kasnije ću ga pobrisat da ne smeta, zahvaljujem svima - )
Post #243 · Mar 27, 2006, 9:32 PM
Ne trebaju se topicsi brisat, neka budu tu bar za uspomenu da se zna koga smo sve razbijali, neće se nagomilat jer su va?ni topici sticky :cool:
Post #244 · Mar 27, 2006, 9:34 PM
@burke
anketa traje 7 dana nek se narod izjasni! volio bi za ubuduce da tako svaki novi topic ima poll, da ga se odma brise ako nekome smeta.

@Herri

Ja mislim da je najbolje imat sto veci level na jednoj planeti sto se tice nanita, jer kad jednom izgradis nanite na drugoj planeti a mozda je mislis srusit ?ti je gotovo s tom planetom (ako je unistis si ludjak!), ali od viska glava ne boli, ja gradim trenutno na glavnoj jer nju ionako necu unistit, poslije cu vidjet gdje cu pocet radit ponovo. Radim na 7 planeta borbene (trenutno sad ne) kad zatreba, i male lovce na svim planetima.
Ako se netko pita zasto mamun imam na 7 mjesta lvl 7+ tvornicu brodova i zasto tako radi? Odgovor je neznam kad cu ici MO pa da ne nakrcavam queue izgradnje flote, a pare nikako ne drzim dugo na planeti. Trenutno skupljam resse pa mi stagniraju tvornice, a narod se buni - tko im jebe mater - jer nema placa :lol:
Post #245 · Mar 27, 2006, 11:42 PM
Ja imam na 2 planete nanite, a u planu je i na trećoj!
Borbene gradim na svih 9 planeta, a cilj mi je na svakoj tvornica nanita i tvornica brodova lvl 10. Sve su mi planete preko 150, a većina i preko 200 polja.
Dosta sam ih dosad uni?tio i nemam to u planu vi?e ponavljat, pa mi se čini da ovako ide dosta dobro.
Post #246 · Mar 28, 2006, 11:29 AM
Egon nam je kaznjen zbog uvrede. Ali pogresno, opet! I to Saladin opet!

Poslao sam mu mail:
Pozdrav, ovdje frend od Mudzahedina, biohazardnod.
Daj nisi fer. Ako tamo u pravilima pise da se dobije kazna od 3 dana s MODUSOM ODSUSTVA zbog uvrede, zasto mu nisi onda stavio tako. Tip koji je prijavio ga je isprovociro i njega i mog drugog frenda Bettyja kojeg su unistili pomocu jednog drugog jaceg lika. Sad ce i njega unistit kao i mog frenda. Daj molim te, makni mu ban da moze spasit flotu.

Cuo sam da ljudi se vrlo ljute na tebe jer im ovo napravis, a ako promjenis odluku stavis igracu MO dok mu slijedi napad i onda moze samo gledat kako mu dolazi flota i unistava ga, to stvarno ljude ubije u pojam. Mozda imas na tisuce poruka na dan, ali to je tvoj posao da budes korektan i ucinkovit. Vjerujem da ljudi bi ti manje se zalili kad bi uvazavao i pomilovao ljude na vrijeme. Ako ne mozes to radit onda daj nekom drugom.

Napisao sam ovaj post smirenim tonom, ja nemam nista protiv tebe, bio si me kaznio propisno i dobio sam kaznu koju sam zasluzio, ali moj frend nije, pa molim te jos jednom popravi to.

Unaprijed hvala, srdacan pozdrav
biohazardnod
Post #247 · Mar 28, 2006, 12:04 PM
Meni je to isto Skeleton napravia :twisted:
Post #248 · Mar 28, 2006, 12:10 PM · edited Mar 28, 2006, 12:16 PM
:D ?Hvala Zola na pokusaju, ali mislim da nece puno pomoc.

Ustvari sto se tice bana, mislim da je ok. Jebi ga, u pravilnuku pise da GO-ovi sami odlucuju najprimjenjeniju kaznu za pojedine uvrjede, a posto sam ja staloneu izdjelio sve od A do Z mislim da ban od jedan dan (iako bez MO) i nije tako strasan. Jedino mi je bed sto ce nas vjerovatno, ako vec nije, prijavit i suncokret jer me je skeniro dok su mi Zola i Herri slali resorse, pa bi po pravilu ja i Zola ( za Herria nisam siguran jer je imao vise bodova od mene pa ne bi trebao dobit pushing, ali svejedno posto nismo prijavili trade moguce je da ce i to biti kaznjeno) trebali dobit ban za pushing od cini mi se dva ili tri dana (isto vjerovatno bez MO). Tako da cu ja sutra prekinut svu proizvodnju na planetama i necu radit nove transportere ni nista dok i to ne prodje. Ne vjerujem da bi ga mogo nekako razuvjerit da nas ne prijavi, a lako je moguce da ce djubre cekat sa prijavom dok god mu ne bude pasalo, tj. cekat ce za nas najgori trenutak. Ne znam kako bi se mogli od ovoga obraniti. Ako netko ima bilo kakvu ideju neka zapomogne.

@Mate
(Posto se radi o clanu .hass tima, mozda bi ti mogo pitati onog svog frenda da se zauzme za nas? Ja cu kontaktirat i Diavola Akejshu, posto sam snjim jedino bio Ok, mada mi se vec danima ne javlja. Ako se tebi neda ovog nista molit, kopromitirat se i sl. nije bed).
Post #249 · Mar 28, 2006, 12:13 PM
Ljudi nemojmo kr?it pravila igre! :naughty: :naughty:
Post #250 · Mar 28, 2006, 1:16 PM
Iskopao sam na forumu cinjenicu da ako vam je Ip check deaktiviran a niste prijavili razlog,onda ste u mogucnosti baniranja , jer u pravilniku stoji da on mora biti ukljucen radi zastite od multiaccaunta, i tako onaj papak(Saladin ili Skeletor) je u pravu ako nekog banira bez MO, bar on tako kaze; pa se banirana osoba podsjeti na ove stvari.
Sta ja znam nemojte ukljucit Ip check ako niste sigurmi da li ce vas neko banirat. Jer ako ukljucite GO-ovi vas mogu pretresti bolje od policije, mogu vam izvuci .ini filove itd. Iskopat neku prljavstinu tako da se cuvate.
(Oni koji su cisti igraci nemoraju se bojat, osim vi koji igrate na istom Ip-u mogu vas banat ako niste prijavili) :sunny:
Post #251 · Mar 28, 2006, 3:59 PM
?teta Mudzahedin za ban, ali po?to nisi imao flotu valjda će? to lako podnijet, nadam se, transportete se lako da obnovit.
Inače, kad smo ti zola i ja slali resurse ja sam bio iznad vas na listi, tako da je to bio pulling i nema sankcija za to, zola je bio ispod tebe i to je vjerojatno frka, nadam se da onaj suncokret nije ni?ta slao jer inače ban opet pada vrlo lako ?:skull:

Onaj "tahir"! iz biv?eg voodoo saveza, a sada HEG-a je uni?ten i pao je masu bodova...znam da je zajebavao nekog iz na?eg saveza tako da donosim dobre vijesti ?:D
Inače, nabavio sam saveznika u HEG-u, NoobWar-a (50. na listi), tako da ako netko ima problema s HEG-om mo?e se obratit meni, imam veze i u HEG_AC ali slabije :cool:
Post #252 · Mar 28, 2006, 5:24 PM
m4t3 wrote:
Ljudi nemojmo kr?it pravila igre! ?:naughty: ?:naughty:

@m4t3
Malo me vec zivciras s tom izjavom, Egon i ja smo obavili trade kao svaki clan ovog saveza. Samo sto to nismo prijavili. Da li si ti to ikad prijavio ili bilotko iz saveza? Niste. Imali ste srecu da vas nitko nije falangirao.

@Egon, Herri
Kmica je falangirao i sta sad.. Napisat cu privatni mail Saladinu da nas nekako blaze kazni (samoprijavljivanje? ako se vi slazete) a mi cemo ce stavit modus odsustva. Ako prokletnik Saladin nam udje u acc i rucno makne modus odsustva onda je stvarno peder. Bolje je tako nego da Suncokret iskoristi taj joker.
Trebalo bi zabranit takvo koristenje prednosti bana. Jeste li vidjeli kakva buka je bila kad je najebo onaj Pakleni na slican nacin?

Prijavio sam sebe i brata za isti IP, pa da bude sve regularno, ali bojim se bana jer nisam se prije prijavio, stoga cu se ponasat kao da sam ja (biohazard) nedavno poceo i dobio acc na koristenje, koristim drukciju taktiku te mislim da ce upalit varka.
Sad kad sam prijavljen ne mogu vise slati transportere izmedju brata i mene, a mislio sam mu malo pomoc da se oporavi.

@Egon
Sjecas li se da li ti je mozda ukljucen taj check ili ne?
Nazalost, izgleda da ti je unistena ona flota, vidi se rusevina.. Nazalost si ispusio oko 650+ k metala, 450+ k kristala i 300+ k deuterija + 80 velikih transportera, koliko se ja sjecam da si imao.. Nadam se da nece bas sve planete napadat.
Post #253 · Mar 28, 2006, 6:04 PM
Probaj Zola sam se prijavit i objasni da ste zaboravili trade prijavit, ako je tip fer to bi morao prihvatit kao obja?njenje jer je očito da ste ti i egon trgovali
Au Egone, čini se da te kr?e po planetima, sve ti je puno zvijezdica :skull: zajebo te onaj papak totalno!!! Predla?em da se organizira jedna akcija pomoći tebi i tazu da se malo br?e oporavite nakon ovoga. Tu neka se prijave svi zainteresirani za pomoć (naravno oni koji su bodovno jači od vas da nebi opet bilo sranja) :cool:
Sutra mi modus ističe pa ću se vratit u virtualni svijet bejbe :D
Post #254 · Mar 28, 2006, 8:08 PM
Moja izjava se odnosi na kr?enje pravila, a dobro se zna da pushing nije dozvoljen... :-?
Post #255 · Mar 29, 2006, 12:34 AM
Na?ao sam inaktivnog sa par MILIJUNA resursa!!!
Ovo će bit jako zanimljiva noć...
Post #256 · Mar 29, 2006, 8:16 AM
Vjerovatno sluzi nekome za skriveni pushing (multyacc kojem se salje i pritom napada od druge strane)
Sve im to pobrsti !
Post #257 · Mar 29, 2006, 10:34 PM
Dobar je savez, 5 Captaina, 5 Commandera i jedna kamikaza :clap:
Ide nam bejbe
Post #258 · Mar 29, 2006, 10:40 PM
Jel tko broji koliko nas ima među prvih 1500? ja mislin da nas ima barem 7 - 8 :clap: :clap:
Post #259 · Mar 29, 2006, 10:48 PM
8 nas je u top 1500....nije lo?e ?:clap:
4 nas je među top 1000......ni to nije lo?e ?:clap:

Koja su vrag one reklame za posvojit djecu iz iraka i te gluposti?!?!?! To uni?tava ovu igru....nema u svemiru reklama i gotovo ?:twisted: ?a i sad zna ?tekat igra zbog toga mislim ?:twisted:

- gdje mogu naći neki besplatni cd key za ACDsee? sranje mi je isteklo i ne ?eli otvarat slike :twisted:
Post #260 · Mar 30, 2006, 8:23 AM
Alo, koliko mi treba anti-balističkih da bi bio siguran od inter-planetarnih
Post #261 · Mar 30, 2006, 9:18 AM
Ne tribaju ti ako nema? obranu, a nadam se da si sku?ia da se ne isplati ulagat u obranu :cool:
Evo ti primjer, onaj BAkica je ima 14 antibalističkih, zato san ja napravia 25 interplanetarnih..
?to s tim oću reći- ako nekom stane? na ?ulj on će izgradit vi?e interplanetarnih samo da te sjebe..
U biti ne gradi obranu pa si siguran :cool:
Post #262 · Mar 30, 2006, 2:56 PM
A jebiga, ako će? tako gledat ne isplati se u ni?ta ulagat, ja trenutno gradim obranu, iako mi infrastruktura ima prioritet, ali ne gradim flotu, te idem logikom da me nitko neće napadati jer nema za?to, flote nemam, nikada ne dr?im puno resursa na planeti, a nitko se neće radi fore zaljetat na veću obranu. Kada budem imao flotu, onda će već biti problem ali o tom potom.
Post #263 · Mar 30, 2006, 6:51 PM
Malo obrane uvijek dobro dode, ako je ima previse neko ce napast sto posto jer se onda hvale kako su razvalili kornjacu, zato ne pretjerivat. Ja imam:
Raketobacaci (204 postoji)
Mali laser (99 postoji)
Veliki laser (5 postoji)
Gausov top (5 postoji)
Ionski top (1 postoji)
Mala stitna kupola (1 postoji)
Anti-balisticke rakete (25 postoji) - unistit cu ih, il cu cekat da mi ih neko unisti jer samo zauzimaju mjesto u silosu, imam ih previse
Interplanetarne rakete (5 postoji)

I niko me nije napao vec duze vrijeme, spijunaza mi je na 9 ,obrana pomaze pri unistavanju sondi tako da je i zato korisna.
Post #264 · Mar 30, 2006, 8:33 PM
Ovo je moja, planiram jo? malo pojačat, neću ni ja pretjerivati, ali recimo da bude dovoljna za parsto borbenih i pokojeg razarača:

Raketobacaci (661 postoji)
Mali laser (20 postoji)
Veliki laser (20 postoji)
Gausov top (38 postoji)
Ionski top (100 postoji)
Plazma top (bit će, bit će)
Velika stitna kupola (1 postoji)
Anti-balisticke rakete (20 postoji)

U izgradnji...
raketo 84
mali 49
veliki 22
Post #265 · Mar 30, 2006, 10:06 PM
Ajme e!!!! Bolesnjava obrana!!! :clap:
Nemoj pretjerivat jer će te nanju?it neki jači igrači i razbit totalno, jači ne vole kornjače (igrače s jakom obranom i bez flote)
Post #266 · Mar 30, 2006, 11:23 PM
A pazi ovo:

Raketobacaci (445 postoji)
Mali laser (328 postoji)
Veliki laser (72 postoji)
Gausov top (42 postoji)
Ionski top (52 postoji)
Plazma top (3 postoji)
Velika stitna kupola (1 postoji)
Anti-balisticke rakete (25 postoji)

Meni je jednostavno ful fora zami?ljat neki grad na planeti okru?en sa tisuće obrambenih jedinica!
Znam, bolestan sam... :doh: :shock:
Namjera mi je barem 100 plazma topova, par tisuća raketobacača i m.lasera, itd.
Post #267 · Mar 30, 2006, 11:28 PM
Razbit ce te neko garant, druga bi prica bila da smo ranije poceli igrat uni2, pogledaj malo hof, ima puno flota koje mogu razbit ?svakakve obrane bez pomoci interplanetarnih. Jebiga, poceli smo skoro godinu dana nego se uni2 otvorio, jos nam i dobro ide.
I ja sam na pocetku mislio radit masnu obranu, skrisili smu me par puta pa sam skuzio da nema smisla, sad ako imam viska metala tade cu poslat nekom nego stavit par raketobacaca da se gradi.
Post #268 · Mar 30, 2006, 11:30 PM
Sve ovo, samo uz malo vise cekanja, ste mogli napraviti na Mjesecu, i ne bi se trebali brinuti za interplanetarne. :doh:
Post #269 · Mar 31, 2006, 12:23 AM
Ma neeeeee frendeeeee!!!

Vi ne ku?ite! Ja znam da nema smisla gradit obranu, ali ja sam opsjednut sa obranom, ja sam ful ufuran u to da imam stotine i tisuće tih malih stvarčica, meni se oči zasjaje i osmjeh mi se ra?iri kad vidim nabildanu obranu, ja sam bolestan za obranom...

U igri u 4. univerzumu ne radim obranu, ali zato ovdije moram!
Post #270 · Mar 31, 2006, 1:25 AM
Bit će i na mjesecu, ne boj se

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in