Payment gateway probelm ogrman problem

Replies: 7 Views: 3,121 Started: Apr 7, 2006, 3:59 PM
Payment gateway probelm ogrman problem · Apr 7, 2006, 3:59 PM
Evo ovako radim sajt jednom mom ortaku iy Beograda. On je napravio jedan mali program koji oce da prodaje preko neta za 5$. E sad ovako ce to da funkcionise. Znaci na sajtu ce da ima dugme BUY i kad kliknes na njega otvori se strana u kome kupac unese broj kartic eime prezime i sve ostlao sto je neophodno za e-transakciju. E sad on klikne submit kad ukuca sve to i onda neki payment gateway procesor prebaci kintu. I ako je sve ok kupcu stigne mail sa kodom kojim otkljucava program. Eto tako bi to funkcionisalo ali veliko ali....

Da li neko od vas zna neki payment gateway procesor koji moze da radi na ovim prostorima konkretno u Srbiji. Ja sam radio samo se jedim jakim payment gateway firmom koja je samo obuhvatala ameriku. A nemogu da nadjem ni jednu firmu koja bi mi obavila transakciju na ovaj objasnjeni nacin i da moze da podrzava Srpke banke.

Da li neko od vas zna neki?

PLEASE BAS MI JE EXTRA JEBENO HITNO ?:twisted: ?:|
Post #2 · Apr 8, 2006, 10:52 PM
J = H :naughty:

Ne kuzim kakve veze gateway ima sa bankama, stvar je transakcije - sve sto korisnik treba imati je jednu od popularnih kartica a ne one koje male banke koriste. Ja sam znao za jednu firmu ali sam zaboravio .. znati cu u ponedjeljak ako me podsjetis (na mail) ;)
Post #3 · Apr 8, 2006, 10:54 PM
Obavezno mi javi treba mi neka sigurna a da nije komplikovano da se registrujes i da nekosta vise od 50$ 60$. Ajd pleas epodesticu te pa mi javi
Post #4 · Apr 9, 2006, 2:44 AM
Ja sam radio sa moneybookers, stormpay, egold bankama ali to nema veze s kreditnim karticama, ba? i mene ovo zanima jer će mi uskoro zatrebat.
Post #5 · Apr 9, 2006, 8:17 AM
E da i ja radim sa monetbookersom i egoldom i to je jako mocna fora ako onaj ko ti kupuje nesto je registrovan na jedan od ta dva i ima novce na njima. Ali za masovnu kupovinu ipak su i dalje zakon kartice zato Edi seti se pa poslaji nesto sto bi moglo da nam pomogne
Post #6 · Apr 9, 2006, 3:14 PM
Znati cu sutra, podsjetite me na gmail!

Btw, ako vam je ful hitno nasi isto vrse takvu uslugu, pogledajte na orbis.hr
Post #7 · Apr 10, 2006, 1:38 PM
Neznam ti gmail evo podsecam te
Post #8 · Apr 10, 2006, 8:41 PM
Vidis da sam zaboravio, dosao doma na net i eto .. na poslu sam na drugim windowsima gdje mi je lakse naci.. sjeti me na edifreak@gmail.com SPAM WELCOME ;)

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in