You approach Satan's wretched city where you behold a wide plain surrounded by iron walls. Before you are fields full of distress and torment terrible. Burning tombs are littered about the landscape. Inside these flaming sepulchers suffer the heretics, failing to believe in God and the afterlife, who make themselves audible by doleful sighs. You will join the wicked that lie here, and will be offered no respite. The three infernal Furies stained with blood, with limbs of women and hair of serpents, dwell in this circle of Hell.
He he, vise zena tko zeli vise! ?
Level - Score Purgatory - Very Low Level 1 - Low Level 2 -l High Level 3 - Low Level 4 - Moderate Level 5 - Moderate Level 6 - Very High Level 7 - Very High Level 8- Very High Level 9 - Low
Post #3 · Apr 18, 2006, 4:54 PM
Limbo i purgatory su mi bili high...a spadam u limbo...
The Dante's Inferno Test has sent you to the First Level of Hell - Limbo!
Here is how you matched up against all the levels: Level | Score Purgatory | High Level 1 - Limbo | High Level 2 | Low Level 3 | Moderate Level 4 | Very Low Level 5 | Very Low Level 6 - The City of Dis | Very Low Level 7 | Moderate Level 8- the Malebolge | Moderate Level 9 - Cocytus | Moderate
Watever jos jedan glupi test. Izgleda da mi pase Lawful Evil Alighment
The Dante's Inferno Test has banished you to the Eigth Level of Hell - the Malebolge!
Here is how you matched up against all the levels: Level | Score Purgatory | Very Low Level 1 - Limbo | Very Low Level 2 | Very High Level 3 | Moderate Level 4 | Very High Level 5 | High Level 6 - The City of Dis | Very High Level 7 | High Level 8- the Malebolge | Very High Level 9 - Cocytus | Moderate
The Dante's Inferno Test has sent you to Purgatory!
Here is how you matched up against all the levels: Level | Score Purgatory | High Level 1 - Limbo | High Level 2 | Moderate Level 3 | Moderate Level 4 | Very Low Level 5 | Low Level 6 - The City of Dis | Very Low Level 7 | Low Level 8- the Malebolge | Moderate Level 9 - Cocytus | Very Low
Mate ajde ne seri, pa nisi ti bozja ovcica ? Ili mozda jesi?
Post #7 · Apr 19, 2006, 12:35 AM
What is evil and what is good, is it what it really is, or is it what you thing that it is?...maybe it is something that your parents told it is.
Pojam dobra i zla je samo pojam i ni?ta drugo, dobro i zlo u konačnici uopće ne postoje......probajte malo razmislit.
Post #8 · Apr 19, 2006, 1:03 AM
m4t3 wrote:
The Dante's Inferno Test has sent you to Purgatory!
Nadaj se nadaj. A i Dule mi je nekako sumnjiv.? Ja sam zavrsio u obilasku grada Dis skupa sa Tazom. Sve sam stavio vise manje pozitivno osim u to da vjerujem u boga.
Post #9 · Apr 19, 2006, 2:12 AM
Egon wrote:
[quote="m4t3"]The Dante's Inferno Test has sent you to Purgatory!
Nadaj se nadaj. A i Dule mi je nekako sumnjiv.? Ja sam zavrsio u obilasku grada Dis skupa sa Tazom. Sve sam stavio vise manje pozitivno osim u to da vjerujem u boga. [/quote]
Nevinasca, alo Game developer sta se opet mesas? Opet ti? Pa dokad, zao mi je ali pretjero si sa izvanvanzemaljcima
Post #10 · Apr 19, 2006, 7:37 AM
Penzioneri su zli, i svi to dobro znaju. Ko kaze suprotno znam da sere.
Post #11 · Apr 19, 2006, 7:49 AM
Pa jebate ?to ste vi svi pederi? Svako drugo pitanje je "bili se je*ava sa osobon istog spola?" ostalo je sve tipa.. "viruje? li u Boga?" " ... u ?ivot posle ovog?" i slična pitanja... Nisan ni pomi?lja na samoubojstvo a takvih je čini mi se 2 bilo...
Ja sam svet čovik
Post #12 · Apr 19, 2006, 9:30 AM
Level Who are sent there? Score Purgatory Repenting Believers Moderate Level 1 Virtuous Non-Believers Low Level 2 Lustful High Level 3 Gluttonous High Level 4 Prodigal and Avaricious Low Level 5 Wrathful and Gloomy Moderate Level 6 Heretics Very Low Level 7 Violent High Level 8 Fraudulent, Malicious, Panderers Moderate Level 9 Treacherous Low
You have come to a place mute of all light, where the wind bellows as the sea does in a tempest. This is the realm where the lustful spend eternity. Here, sinners are blown around endlessly by the unforgiving winds of unquenchable desire as punishment for their transgressions. The infernal hurricane that never rests hurtles the spirits onward in its rapine, whirling them round, and smiting, it molests them. You have betrayed reason at the behest of your appetite for pleasure, and so here you are doomed to remain. Cleopatra and Helen of Troy are two that share in your fate.
Level Who are sent there? Score Purgatory Repenting Believers Very Low Level 1 Virtuous Non-Believers Very Low Level 2 Lustful Very High Level 3 Gluttonous Moderate Level 4 Prodigal and Avaricious Very High Level 5 Wrathful and Gloomy High Level 6 Heretics Very High Level 7 Violent High Level 8 Fraudulent, Malicious, Panderers Very High Level 9 Treacherous Moderate
Mate da hocu mogao sam uradit da mi test bude prefect pa bi i ja zavrsio u purgaturiju. Ja sam odgovarao bez razmisljanja jer je ovo ipak jos jedan glupi test, i nije bilo 1 2 3 4 5 odgovora vec samo da ili ne pa je manje tocan.
Post #16 · Apr 19, 2006, 6:39 PM
Neda mi se rjesavat test... u koji krug pakla idem zbog toga?
Post #17 · Apr 19, 2006, 8:52 PM
taz bilo bi ti pametnije da razmisli? malo o onome ?ta sam napisao nego da sad to povezuje? sa vanzemaljcima jer s tim nema veze nego ima veze s zdravom logikom za koju se nadam da ima?.
Post #18 · Apr 19, 2006, 9:04 PM
Danas san popija jogurt....al stavia san cukra pa je ba? cool bija
Post #19 · Apr 19, 2006, 11:05 PM
gamedeveloper, trebao bi se malo opustiti. nisi otkrio toplu vodu rekavsi da dobro i zlo ne postoje. nisu to rijeci mesije koji nam otvara put prema istini.izrazio si misljenje da je moral relativan i da ga ljudi svojim djelovanjem u drustvu grade.prosvjetitelji se s tobom ne slazu, materijalisti da. ja se donekle slazem i tu prica prestaje.na koncu kako se tebi zivot mijenja shvacavsi moral kao relativan ili apsolutan pojam?
Post #20 · Apr 19, 2006, 11:55 PM
GameDeveloper wrote:
What is evil and what is good, is it what it really is, or is it what you thing that it is?...maybe it is something that your parents told it is.
Pojam dobra i zla je samo pojam i ni?ta drugo, dobro i zlo u konačnici uopće ne postoje......probajte malo razmislit.
Ti si u kurcu tip.
Post #21 · Apr 20, 2006, 12:35 AM
Ti si u kurcu tip.
skroz u kurcu...
Post #22 · Apr 20, 2006, 1:40 AM
Level | Score Purgatory | Very Low Level 1 - Limbo | Low Level 2 | Very High Level 3 | Moderate Level 4 | High Level 5 | Very High Level 6 - The City of Dis | Very High Level 7 | High Level 8- the Malebolge | Very High Level 9 - Cocytus | Moderate
Mislim ovaj test je sigurno izradjen od vrsnih psihologa ili od mudrih klerika . Jednostavno nema nikakve logike iza ovoga. Ali je dante-ova knjiga dobra
Post #23 · Apr 20, 2006, 3:42 AM
@GD skraceno od GlupanDebil
Burke wrote:
Ti si u kurcu tip.
? skroz u kurcu...
Jel si ti procitao sto sam napiso; da te vise ne jebem pet-devet radi vanzemaljaca, jeli ti sada jasno sta sam napisao!
Post #24 · Apr 20, 2006, 7:35 AM
Burke wrote:
Ti si u kurcu tip.
? skroz u kurcu...
Daj ljudi mo?da nije u kurcu... mo?da je u trapericama
Post #25 · Apr 20, 2006, 1:50 PM
Nije lijepo ovako govorit o nekoj osobi, pa cak i da je to istina opet treba se suzdrzat i ponasat se civilizirano, pa ipak smo u 21. st.
P.S. Ovo ne vrijedi ako je osoba pod utjecajem alkohola, droga i drugih opojnih sredstava kao sto sam ja bio kad sam poslo GD-a u k****, ali sad se sramim samog sebe. ?
Izmedju ostalog za osudjivanje neke osobe ipak ju prije treba kolko tolko upoznati, a ovo preko interneta nije nikakvo upoznavanje, ni blizu toga. Kako pise u signaturu jednog moderatora iz Ogame-a, "Arguing over the internet is like running in Special Olympics. Even if u win u are still retarded." Amen.
Post #26 · Apr 20, 2006, 1:59 PM
Bravo Egone
Post #27 · Apr 20, 2006, 3:15 PM
Tako je! Ova je slika prelegendarna da bi lagala.
Post #28 · Apr 20, 2006, 3:38 PM
To je tocno, ali opet neke izjave je bolje izreci nego drzati ih u sebi. Sta nije bolje biti iskren i reci tocno sta ti je na misli nego sutjeti i trpiti?
Post #29 · Apr 20, 2006, 3:44 PM
zola wrote:
To je tocno, ali opet neke izjave je bolje izreci nego drzati ih u sebi. Sta nije bolje biti iskren i reci tocno sta ti je na misli nego sutjeti i trpiti?
Vjeruj mi, koji put je ipak bolje sutjet i trpit.
Post #30 · Apr 20, 2006, 3:53 PM
Ja sam svoje napisao, nisam napisao da bi mi netko rekao da sam u kurcu nego da imate o čemu malo razmi?ljati, ali znate....kad dođete u moje godine....shvatiti ćete i biti će vam ?ao za ovo ?ta ste mi rekli, ali ja se nisam uvrijedio jer je ta reakcija normalna reakcija osobe koja nije razumjela ono ?ta sam napisao.....
Bo?ji dar, zar se ne primjećuje da sam smiren i da stojim čvrsto za ono ?ta govorim, ali istina je.....sve ?to postoji i jest relativna pojava i pojam u umu pojedinca koji i sam ovisi o percepciji realnosti oko sebe.
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅