Pozdrav svima!

Replies: 5 Views: 2,351 Started: Apr 13, 2004, 12:28 AM
Pozdrav svima! · Apr 13, 2004, 12:28 AM
Pozdrav!
Napravio sam novi dizajn stranice, dobio sponzorstvo kod plus.hr-a, naučio malo php-a, dodao forum, natjecanja....
Posjetite http://www.crovb.net
Vidim da tu ima dosta dobrih programera i bilo bi mi drago kad bi ste se priključili natjecanju, naravno prijavite i stranicu na web contest.

Edi, sviđa mi se tvoj tutorial o irena2D engine-u, ako ga uspijem prevesti, mogu li ga dodati među svoje tutoriale ( pod tvojim imenom, naravno) :D :D

Aj, javite se za bilo koji oblik suradnje jer ova va?a stranica je jedina kvalitetna o vb-u u HR-u.
Post #2 · Apr 13, 2004, 12:32 AM
Ooops :oops: zaboravio sam se logirati, ovo gore sam napisao ja.
BTW edi: morao sam reinstalirati forum, pa su svi korisnici bili izbrisani pa će? se morati ponovno registrirati [ako ?eli?]
Post #3 · Apr 13, 2004, 2:45 AM
Bok,
Imam dva prijedloga za tvoju stranicu:
- Da napravis online obrazac za prijavu na WEB i VB Contest
- Generalne Diskusije na forumu gdje bih inace i pitao za ovo gore
U svakom slucaju, jednostavna stranica, takve najvise volim :clap:
Kao i sto mozes vidjeti, nasa nije jednostavna :) neko vrijeme nije bilo nikakvih update-a na glavnoj stranici jer je u pripremi potpuno novi komercijalni stil stranice...

Za Irena2D Engine, slobodno, mozes ga prevodit ali samo sacuvaj u njegovom modulu moje ime :wink:
Engine je jos u razvoju, radim na par igrica istovremeno, kako napredujem s njima tako napredujem i sa Engine-om...

btw, zahvaljujem na pohvali!
Post #4 · Apr 13, 2004, 10:56 AM
Pozdrav!
?to se tiče prijavnica, ba? radim na njima imam malih problema sa upload skriptom ali rije?it ću ja to danas ( nadam se ) :D
Staviti ću generalne diskusije na forum.
Post #5 · Apr 15, 2004, 1:19 AM
Hello,

Kako ide competition, jel ima sta ljudi? Ja bih se radio prijavio ali nemogu, imam preeeevise posla, svaki drugi dan spavam....
Budem se prijavio mozda na neki sljedeci competition!
Post #6 · Apr 15, 2004, 9:58 AM
Yo, prijave traju do 1.5. trenutno imam 7 prijavljnih programa, za?to ne prijavi? igru Gink i trouble? :D

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in