dodatne ideje vezane uz GHOST za koje mi treba vasa podrska tj. dal da ih napravim, ova druga mi se cini zanimljiva: - ? kretanje kao u Super Mario Brosu, duh ide za tobom kada mu okrenes ledja. Inace je paraliziran i glumi da je kamen. - ? da uvjek ide na tebe ali da je nevidljiv dok ti je iza ledja
Post #2 · May 2, 2006, 5:19 PM
skinit ću i komentirat kasnije
Post #3 · May 2, 2006, 9:29 PM
Ne pojavljuju se neprijatelji na minimapi, tek nakon sto pokupis freeze. Jel to tako treba da bude ? Inace, duhici su simpa..
Post #4 · May 2, 2006, 9:54 PM
meni se krejtovi nisu pojavljivali.. neprijatelji se ne pojavljuju na minimapi... po defaultu ako se ne varam
Dobro bi bilo kad bi se npr. pritiskom na "S" ili neku drugu tipku,, iz auspuha pustila neka "dimna zavjesa" (smoke screen).. ?to bi "zbunilo" duhove koji bi nakon dodira s dimon nastavili letjet prema naprijed (odnosno u smjeru u kojem su se kretali) sve dok ne izađu sa parkirali?ta.. onda nestanu
Post #5 · May 3, 2006, 7:51 AM
I ja sam to primetio da nema protivnika na mapi sve dok ih ne zamrznes, mada je tako bilo i u prosloj verziji. Duhovi su ok, mada se meni opet cini da igri pre svega treba dati neki cilj, moze se sad praviti tu jos protivnika, ali dzabe sve to bez neceg sto igrac mora da uradi dok ga jure protivnici! Ovako ti juris njih, oni tebe i gotovo.
Dobro bi bilo kad bi se npr. pritiskom na "S" ili neku drugu tipku,, iz auspuha pustila neka "dimna zavjesa" (smoke screen).. ?to bi "zbunilo" duhove koji bi nakon dodira s dimon nastavili letjet prema naprijed (odnosno u smjeru u kojem su se kretali) sve dok ne izađu sa parkirali?ta.. onda nestanu
To je ok ideja, mada bi mozda bilo bolje da ih taj gas uspava na neko vreme, ovak ce izgledati malo cudno, duh uleti u dim na jednom kraju mape i onda ide kao lud npr. skroz do drugog kraja!
Post #6 · May 3, 2006, 8:20 AM
Ne bih dodavao taj "S" jer to opet olaksava igru, a treba ju jos otezati. Napravio sam da je duhove moguce ubiti samo sa eksplozijom i checkpointom samo da bi ih se nakotilo i time otezali igru. Ovo daje smisao Checkpointovima btw.
Vec odaaavno se ne vide na mapi, to sam namjerno napravio iz dva razloga; - jer manje usporava engine igre (sve one tockice - loop); - jer je bolje radi tezine igre, uostalom jedva se vidi igrac kada se nakupi 1000 zombija a zna ih biti i 5x vise
Fali ideja koja nema veze sa oruzjima i neprijateljima, fali cilj!
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅