Post #6
· May 5, 2006, 11:08 AM
Uuu jako zanimljivi odgovori!
> Zola: lijeva ruka ukocena?tak je nikola izanimirao
> Zola: Kad me ubiju explozija je hmm malo cudna -- ista je kao bombalol, pala mi je ideja eksplozije kad umres pa sam u 2min napravio da se aktivira obicna bomba

ali ako se sjetim budem napravio pravi big-bara-bum
> Zola: boss - najvise se oko njega skupljaju zombiji dok drugi ostaju s par komada.> Igor: duhovi koji kruze oko bossa ka sateliti, mozda bi bilo bolje da su duhovi nezavisni iako moze ostat i ovako. Znam, to nisam ni stigao napraviti/testirati do kraja. Radio sam na tome da kada se dva nadju jedan do drugog da zombiji random prelaze na drugog .. jos trebam to usavrsiti i na tome cu sada malo poraditi
> Zola: Prilika igracu da uci i pamti kretnje odredjenih bossova, sta mislis o tome?Zvuci zanimljivo ali ne toliko bitno.. treba nam drasticnih promjena u igrivosti koje je lako i brzo napraviti
> Ivan: boss - teba povecati reakciju na kola, da malo manje kasni u okretanju kad mu se priblizis.Budem napravio da kada si blizu da onda reagira gotovo instantno jer sada idu na pola random na pola tamo gdje si ti (bio)
> Ivan: Ubio sam se trazeci powerup-ove > Mate: nema mi crejtova...> Igor: crateova nema nigdje tako da kratko traje zivot Ne kuzim, a dali ih vidite na mapi jer ja ih vidim .... !
?????> Igor: Takodjer mozes pustit da jos malo padne mrak. Strah me previse zamraciti jer cu teze izvesti glow efekt od fire ball-a i ostalih osvjetljenja koja kasnije mozda dodju
> Ivan : Na jednom kraju mape da budu ljudi ispred neke gradjevine i ti moras da ih spases i prevezes do drugog kraja. Ej, bas sam jucer razmisljao o bolnoj tocki igraca i pomislio na ljude ili gradjevine koje treba braniti. I taman onda vidim ovo, do jaja!
> Ivan: kad god neko od ljudi strada stvaraju se duhovi, koji te proganjajuUfff, jos bolje!!
> Ivan: Mozda i neki powerup koji ce igracu omoguciti da postavlja neke mamceMozda, vidjet cu koliko mi je to komplicirano napraviti jer vise nema slobodnih tipki (crtl = pucanje, alt = bomba, space = rucna, shift = turbo)
> Ivan: Neki od ljudi mogu da budu i panduri pa da pucaju u zombije. Ufff, ZAKON! mali plavi
> Ivan: Sve se to slaze i sa imenom igre ti si vozac i tvoj cilj je da prevezes ljude! LOL

znaci ja sam dobar zombie koji prevozi ljude
Uff ova ideja je pre dobra, treba ju jos malo razraditi. Jako bitno mi je osmisliti ideju za koju mi nece trebati dva tjedna programiranja. Najvise se bojim detekcije, ultra ju je lako napraviti ali ce ubiti procesor - malo matematike: 1000 zombija u svakom frejmu moraju checkirati svakog covjeka da vide ima li kolizije

strah me!
Mozda nesto drugacije s ljudima, da su ko u nekom bunkeru i kad sam parkiran pored da ljudi izlaze iz bunkera i ulaze u auto, ali onda ako bude tako treba smisliti kakvu vrstu prijetnje zombiji mogu nanjeti ljudima. Mozda da ispadnu iz auta kod jakog skretanja ili tako nesto ?!? ili da krepaju svi u autu ako te pogodi fireball ?!?