Update v0.8.06

Replies: 4 Views: 43 Started: May 5, 2006, 3:48 PM
Update v0.8.06 · May 5, 2006, 3:48 PM
Update v0.8.06 @ 2006-05-05:
* Boss can freeze (visualy) and they all comming to move slowly at the and of freeze timer
+ Ghosts don't move around BOSS
+ Zombies can switch movement around Bosses
+ Boss reaction improved, he can see you and follows you if you're neear him
+ New boss each minute - fixed (old ones do not appear any more)
+ Zombies don't look like orbiters while walking around boss :-)

DOWNLOAD:
zombie_driver.zip [1.08MB]

Uz .ZIP ide i "Zombie Driver FPS Garanga.exe" koji bi volio da probate te mi kazete koliki vam je FPS jer se meni procesor raspada, fps mi je na 24 :cry:
Javite mi za CRATE, da ga vidite jer ja vidim! i nastavite diskusiju na TOPIC-u prijasnje verzije!!
Post #2 · May 5, 2006, 10:08 PM
Zombie Driver FPS Garanga.exe, fps pocinje sa 50 da bi za par sekundi doslo na 24.
Krejtovi su tu.

Ideja, mozda dodaje malo smisla:
Jednom mi je doslo da mi je boss bio blizu checkpointa, se moze kako napravit da se to cesce dogada, al ne uvijek. Ko da ga stiti.
Post #3 · May 6, 2006, 7:38 AM
Meni je konstantno izmedju 45 i 50 ali kad ih se broj ovih malih namnozi onda padne na oko 35 u proseku
Post #4 · May 6, 2006, 8:30 AM
> Odgovor na FPS temu
Broj zombija ne mogu limitirati tj. nesmijem jer cu unistiti igrivost, igra se naglo usporila zbog BOSS-ova, svi zombiji real time testiraju collision sa svakom BOSS-om sto zadaje veliku muku procesoru koji mora i pod 10 puta vise LOOP-ova izvrsiti nego prije. Prije je tek na 2500 zombija FPS padao dok sada na 700 vec pocne ici dole :|

Postoje razni nacini optimiziranja detekcija, imam jednu izvrsnu ideju da spasim procesor od muke ali bi mi trebalo par dana da ideju realiziram a tih par dana nemam, moram zavrsiti igru sto prije. Budem nekako u hodu dok radim druge featurse optimizirao na jednostavniji nacin.

> Nikola: Jednom mi je doslo da mi je boss bio blizu checkpointa, se moze kako napravit da se to cesce dogada, al ne uvijek. Ko da ga stiti.
Nisam te bas skuzio, ovaj dio "Ko da ga stiti" koga? igraca? jer onda kuzim. Nego, to nije bas moguce napraviti jer oni imaju svoj mozak koji radi malih milijon detekcija kao npr. da tebe prati a ne checkpoint ... probaj ga navuc na checkpoint. Ako sam sve krivo shvatio pliz pojasni ;)

P.S. Ajde pomozite sa onom idejom o ljudima u igri na topicu prijasnje verzije!

--- EDIT ---
I opet bacite test na garanga exe fajlu, malo sam optimizirao igru, dok se ne puca fps mi je bolji za 10 nego prije!
/forum/assets/files/dev/zombiedriver/zombiedriver_exe.zip [100 kb]
Post #5 · May 6, 2006, 6:12 PM
Mislim da je Nix mislija da Boss stiti checkpoint od igraca. Sta se tice fps-a obicni Zombie Driver.exe na pocetku je fps 50 a kad playtime dode do nekih 170 vec padne na nekih 23 FPS, crateova i dalje nema nigdi, btw moglo bi bit manje duhova nakon nekog vrimena ih bude prekrcato a tesko ih je ubit. Zombie Driver FPS Garanga.exe pocinje sa 50 fps da bi nekon par sekundi palo na 35, pa nakon toga na 20 i na kraju se vuce na nekih 10-15 fps (nakon otprilike 2 minute). E, da ovo je sve sa winampom u pozadini, al nevirujen da je to neki faktor.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in