Replies: 17Views: 146Started: May 12, 2006, 4:45 PM
PROMIJENA IMENA SAVEZA · May 12, 2006, 4:45 PM
Ja i Bratic smatramo da bi trebalo uzet novo ime. Ionako skoro nitko u savezu nije iz Generation Stars tima. Edi nemoj se ljutit! Ovaj prijedlog je cisto iz fore da malo nesto promijenimo! Glasajte i slobodno dajte svoje mi?ljenje!
Post #2 · May 12, 2006, 4:47 PM
Ja i Burić smatramo da bi trebalo uzet novo ime. Ionako skoro nitko u savezu nije iz Generation Stars tima. Edi nemoj se ljutit! Ovaj prijedlog je cisto iz fore da malo nesto promijenimo! Glasajte i slobodno dajte svoje mi?ljenje!
Post #3 · May 12, 2006, 4:49 PM
Ne slazem se nikako, ako se promijeni ime saveza ja idem van.
Post #4 · May 12, 2006, 5:18 PM
Ja sam glasao "NE". Nije mi bed radi GS-a nego mi je bio cilj vec od samog pocetka da se GS izreklamira, prvi game dev team koji ce biti PRVI
Ako bas zelite promjenite, vise vas je vec znamo kako ce anketa zavrsiti
p.s. zasto vam je ime uopce bitno, pogledajte ostala imena, sve neke gluposti a navijanje za "armadu"/"rijeku" kroz igru mi je jos blesavije (navijam i ja ali takvih timova ima way too much). Da se mene pita ja bi promjenio ime u "GENERATION STARS" - kad pogledam malo sve su neke blesave kratice, pogotovo su mi smjesne one od 5-6 slova lol
Post #5 · May 12, 2006, 5:34 PM
Glasao sam "ne"
Ime mi ne smeta, a niste ni?ta novoga niti predlo?ili, dakle, ?to se mene tiche sve po starom ? Kako će promjena imena utjecat na savez? Oće ga pobolj?at? Neće... e onda, čemu to
Post #6 · May 12, 2006, 6:07 PM
nebi ja da se savez zove Armada. niti su svi iz Rijeke, niti svi navijaju za Rijeku. ja bi da promijenimo ime u nesto drugo tek tako radi promijene, a i neki drugi članovi su mi rekli da im to nebi smetalo, pa sam odlucio napravit anketu.
uopće se ne opterećujem s ishodom ove ankete. ime mijenjamo samo ako bude premoćna većina i ako se nitko previ?e ne naljuti zbog toga. ako se većina ne sla?e onda neka ostane. svejedno je. samo se nemojte počet svađat i prepirat molim vas! ovo je samo jo? jedna od brojnih ideja...
ako ni?ta drugo mogli bi barem napravit novu sliku! da osvije?imo malo stvari!
Post #7 · May 12, 2006, 6:22 PM
za sliku se sla?em ... ovo ?to je Bratic sve stavio je previ?e ? iz Rijeke sam, navijam za Rijeku, ali ipak, ako se savez zove GS, onda se ne zove niti "Rijeka" - uni6 niti "ARMADA" - uni7 sorry Bratic, bez uvrede bolje jedna dobra slika, nego tri koje nemaju veze jedna s drugom ako se ne?to misli mijenjat pnda je to način igre, slabo surađujemo i imam dojam da svakoga zaboli za onog drugog u timu
Ne slazem se nikako, ako se promijeni ime saveza ja idem van.
Eto, vidite da Nikola ka?e da ide van iz saveza ako se mijenja ime, Nikola mi je frend i ja idem za njim ako ode
Post #8 · May 12, 2006, 6:32 PM
2 puta sam pisao veliki tekst i dva puta mi je zablokirao browser... neda mi se treci put pa cu biti kratak....
da ako novo ime bude bolje, i ako nova slika bude upecatljivija...
jebem, ti browser...
A vas dvojica ste mogli i pitat onog ko je prvi u savezu poceo igrat Ogame...
Post #9 · May 12, 2006, 9:14 PM
Tako je. Savez je tako osnovan, zasto nebi tako i bio. Ako nekom tako jako smeta trenutno ime nek osnuje novi savez. Po meni bi bilo steta promijenit. A za sliku se slazem.
Post #10 · May 13, 2006, 1:56 AM
Fora bi bilo da se nazovemo EKIPA Bi? ali da nisu svi s Bi?a pa ne mozemo. Mislim da samo treba neke stvari promjenit, to sigurno. Stavite jednu dobru sliku, za pocetak, jer ljudi imaju krivi dojam o savezu.
Post #11 · May 13, 2006, 2:11 AM
čini mi se da se oko slike svi sla?emo! jel ima netko ko bi mogo napravit neku dobru sliku?
?to se imena tiče, čini mi se da bi najbolje bilo da ostane isto, pa da se izbjegnu sukobi! ionako je to bila samo najobičnija ideja...
ja mislim da bi bilo ful fora kad bi u sliku saveza stavili borbene brodove ili razarače!
Post #12 · May 13, 2006, 10:22 AM
Ne za ime. Sliku bi mogli promijenit, iako se meni osobno jako sviđa. Od 21 igraca 17 nas je iz Rijeke, ako se ne varam, i to redom prvih 13 igraca. Tako da sumnjam da netkom stvarno smeta promiđba NK Rijeke ikao se Armada moze i tumaciti kao nepobijediva spanjolska flota a ne samo navijaci sa Zapadne tribine kantride. No ako ste se vec odlucili nije bed.
Post #13 · May 13, 2006, 11:19 AM
Mo?e armada i ostat, ali neka se samo dopi?e GS da barem i ime saveza bude u slici
Ma zna se da su Riječani prvi, pa Riječani od uvijek "kikaju esove" Sami protiv svih
Post #14 · May 13, 2006, 5:01 PM
kikaju esove a jesi lud e
Post #15 · May 14, 2006, 1:05 PM
Ja bih da se promjeni ime, ali mi nije bed, pozeljno je nova slika, ova nije losa ali jebiga treba refreshirati malo stranicu. For the alliance!
Post #16 · May 14, 2006, 3:19 PM
Burke wrote:
ja mislim da bi bilo ful fora kad bi u sliku saveza stavili borbene brodove ili razarače!
Uuu to bi bilo super! Tko ce crtat, samo da je crtac inace nis!?
Post #17 · May 14, 2006, 6:23 PM
Evo za inspiraciju pogledajte kako mi u CRO Poweru imamo kombinaciju slike sa brodom:
Post #18 · May 15, 2006, 12:09 AM
Auu! Cijela planeta je Hrvatska. HA HA!!!
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅