?elin ratovati!!

Replies: 10 Views: 90 Started: May 14, 2006, 11:28 PM
?elin ratovati!! · May 14, 2006, 11:28 PM
Evo ?to se dogodilo...
Vidim ja GS u Ratu sa CroE.. pogledam na savez i vidim da je to na? prijateljski savez...
ka?en "samo da se mi ne zaratimo sa GS-om" ...
Vidim ja tako da je Pizzamajstor sredia nekog iz Cro_E (tu na forumu)...
Kad ono popodne dobijem poruku od onoga lika rizlakill (napa je rockrulesa)
da falangiran Pizzamajstora pa da će ga oni "ubit"... ja srećom ne mogu falangom doseć do Pizze... pa san se
izvuka...

Ne ?elim sudjelovati u nikakvim akcijama protiv GS-a... to je moj rodni savez...

Neću previ?e okoli?avat... Ja se ?elim vratit u GS, ne ?elim da bilo koji protivnici GS-a imaju i minimalne ?anse za zajebavat GS-ovce...
Pogotov kad diraju GS developere (Edi, Miskec)
Ruzina mi ćapala borbene brodove...
Ulaskom u tim stavljam na raspolaganje cirka:
200 borbenih
100 malih lovaca
3 velika lovca
2 razarača

Znam da ćete sad reći gle pizde ?eli se sad vratit ovo-ono... Znan da san pogri?ia ?to san uopće iza?a..
Moja očekivanja od novoosnovanog saveza Chroatas su propala u vodu kad je Maki oti?a u IFO a brat i ovaj drugi frend su preslabi..
Malo san i ja zajeba jer san se previ?e naljutia zbog brisanja mog posta... blah :-?
I pop na oltaru pogri?i... :cool:

Ajd javite ?to mislite :cool:
Post #2 · May 15, 2006, 12:02 AM
Ne treba se glasat. Nitko nema nista protiv toga da se vratis. Imas odlicnu flotu, puno bodova, bio si 100 godina u savezu, HNL je zavrio pa te nitko vise nece zajebavat za Hajduka, nema razloga da se ne vratis. :D Sala, sala he he... mislim ovo za Hajduka. Idemo se organizirat i napravit lijepo plan-nacrt sa koordinatama i svime ko za Cosa N da pokazemo Cro-stoki na sto macke pusu. Na GS Federation naravno! A fuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....!!!!! :twisted: Hmm... treba nam neki bolesni uzvik, ko sto Hegovci imaju Embrace the Power. Ne mora bit na engleski, glavno da je jak i bolestan. Treba nesto smislit. :think:
Post #3 · May 15, 2006, 4:50 AM
Vrati se ali nemoj opet otici ! Loyalty je strasna stvar kod saveznistva pogotovo kada rat traje.
Da si mjenao u CO ovako saveze kao ovdje, brzo bi bio KoS.. :lol:
Post #4 · May 15, 2006, 6:23 AM
m4t3 wrote:

Ruzina mi ćapala borbene brodove...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne sjecam se kad sam zadnji put cuo nesto smjesnije....

Anyway comeback, idemo ih nogon u prsa!
Post #5 · May 15, 2006, 9:08 AM
Al ipak mrs gade.
Post #6 · May 15, 2006, 9:48 AM
vrati se, ali nemoj slučajno da ti opet pada na pamet da onako izleti? jer će onda bit belaje, po?alji kandidaturu!
Post #7 · May 15, 2006, 10:26 AM
OK.. tnx ppl.. prvo moran pričekat da mi (triba bi kroz par sati) ovaj iz saveza po?alje 250 Kila deuterija... nakon toga ću poslat kandidaturu
Post #8 · May 15, 2006, 10:46 AM
nananananana imam opet ratnika od jebene akcije u savezu toooooooooooooo mate
Post #9 · May 15, 2006, 2:44 PM
Mr? gade :) salim se, welkomenzi!
Post #10 · May 15, 2006, 2:50 PM
Ja sam kriv sta si otiso, ali trebaju nam kamikaze, zato welcome back! :clap: Ade i pomalo sve se lec na mjesto, joj kako sam rezjebo jednog purgera, i tovar kraj mene mi je napravio mjesec, i ful smo ok, jedan drugom pomazemo. Tako da se Jadran ujedinio.
Post #11 · May 15, 2006, 5:45 PM
Ajde Mate, super da si se vratio :clap: :clap: :clap:
Kao ?to vidi?, savezu odlično ide, napredujemo u svim segmentima, a sad ćemo bit jo? i jači :thumbsup:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in