Post #14
· Jun 30, 2006, 10:18 AM
Interesantan komentar!
Svidja mi se menu
Nikola i ja smo se bas potrudili oko toga i stvarno super izgleda.
Fora efekti, zvukovi, muzika
Efekti i zvukovi dosta doprinose atmosferi u igri , a za muziku cemo da vidimo sa prodigy, Nikolina ideja je da im obecamo besplatnu kopiju ako nam dozvole da koristimo njihove pesme.

Salim se naravno, znam ja nesto malo i da pravim muziku u nekim programima, pa kad zavrsimo sve zamenicemo muzicke teme nekim nasim slicnim.
(samo dodatni zivot fali, ili jos nisam dosao do toga )
Isprogramiran je ali se ne nalazi u igri, ubacivao sam ga, pa opet izbacivao, nisam bio siguran da li je stvarno potreban, posto je njegova funkcija u sustini slicna kao i onog powerupa sto povecava energiju, samo sto bi je ovaj umesto delimicnog povecavanja, povecao za citav nivo (power). Ubacicu verovatno opet, sto da ne.
Sta hocu reci, da bi pokupio neki power up moram biti ili ful dobar na refleksima i preciznosti ili zrtvovati shield da bi ista pokupio.
Ne moras ti sad napravio ovo sta sam ti rekao, dovoljno je promjenit brzinu power upa (da nije ista kao i neprijateljski projektil) ili malo promjenit kut odvajanja power upa od unistenog neprijatelja, (primjer ti ga unistis, i u arcu 1-10 stupnjeva odvaja se power up) na taj nacin nece power up "ici" zajedno s projektilom
U pravu si, imao sam to na umu, ali nikako da sredim. Nisu svi projektili iste brzine kao ni power upovi tako da se desi da se neki poklope. Cini mi se da je ovo sa ulgom (1-10) dobra ideja, probacu je definitivno, mada pazi sta se desava onda. Recimo da je neprijatelj pri levoj ivici ekrana i ti ga unistis, stvori se powerup i ode u levu stranu pod uglom od npr.10 stepeni, tako moze da se desi da ode u starnu izvan ekrana. Resenje moze da bude da powerup odskace od ivice ekrana, naravno pod istim uglom(ulazni ugao jednak izlaznom).[/quote]