Rat-Da-Ne

Replies: 7 Views: 74 Started: Jun 4, 2006, 9:37 PM
Rat-Da-Ne · Jun 4, 2006, 9:37 PM
Znači dali trebamo objaviti rat svim UF savezima (eliti, akademiji, wingu..)
Ajde izjasnite se pa da vidimo...
Post #2 · Jun 4, 2006, 10:05 PM
Glasao sam ne jer smatram da smo svi manje vise umorni od ratovanja, daj nam tjedan dana odmora :lol: pa cemo da vidimo ako nam objave rat dobro, ako ne mi cemo njima.
Post #3 · Jun 4, 2006, 10:08 PM
neka oni nama objave!

mo?emo ih malo napadat tu i tamo pa da ih potaknemo!

predla?em da se koncentriramo na stare CroE-ovce!
Post #4 · Jun 4, 2006, 10:13 PM
Meni bi isto dobro do?lo par dana odmora, da malo poslo?im i uvedem reda na kolonije :lol: :lol:
Da malo na poenima skočim.... ubilo me ono kad sam ima 80K

Ali Operacija: Svemirski Naguz ide... to nema otkazivanja ;)
Post #5 · Jun 4, 2006, 10:19 PM
Onda rije?eno, prcamo ove iz _UF_ i čekamo da popizde hehe ?:thumbsup: ?A do daljnjega radimo svoj posao na miru ?:cool:

A akcija ide 100%
Post #6 · Jun 4, 2006, 10:22 PM
evo ja sam stavio da jer na?alost nisam sudjelovo aktivno u cro e RATU po?to sam ga i sam izazvo........ :D :D :D
.....radi moje gluposti i igranja u drugim univerzumima izgubio sam flotu pa sam bio pu?iona tjedan dana .............
,,,,,,,,,,sagradih 200 bb i spreman sam na nove pohode,.-.,.-
ionako sam već počeo derati Apokalipsu u 8.

faca je stacionirao brodove negdje drugdje u 8. sigurno nisu---------

I jo? ne?to izbrisao sam acc-te u svim univerzumima osim ovog jer se nemo?e? koncetrirati na sve to pa nisi dobar eto samo ovdje igram aktivno i nadam se stići herrija ..........hehehe
POZDRAV SVIMA!!!!!!!
AJMO U RAT LJUDI JEDINO JE TAKO IGRA ZABAVNA predobri smo svi da se bojimo toga
nemamo ?to izgubit
Post #7 · Jun 5, 2006, 1:51 AM
Burke wrote:
neka oni nama objave!

mo?emo ih malo napadat tu i tamo pa da ih potaknemo!

predla?em da se koncentriramo na stare CroE-ovce!

Totalno se slazem, trebalo bi pritisnuti stare cro e, to je isto kao kada kriminalci emigriraju u drugu drzavu...
BTW mogao bih na Kraj Rata na OGame forumu dodat ovo;
Zahtjevamo da Cro E potpise bezuvjetnu kapitulaciju sa nama, tako da mozemo napisati Pokoren ili sl.
U protivnom cemo traziti ratnu odstetu, tj. i dalje cemo napadati bivse Cro E...
ili tako nesto, ljudi sada smo u poziciji da ih totalno isprcamo...
Post #8 · Jun 5, 2006, 2:59 AM
Zahtjevamo da Cro E potpise bezuvjetnu kapitulaciju sa nama, tako da mozemo napisati Pokoren ili sl.
U protivnom cemo traziti ratnu odstetu, tj. i dalje cemo napadati bivse Cro E...
ili tako nesto, ljudi sada smo u poziciji da ih totalno isprcamo...

ajde nemojmo pretjerivat! CroE je uni?ten, vi?e ne postoji i ja smatram da je to gotova priča! na eksterni tekst već sam stavio tu pobjedu sviđalo se to njima ili ne! već smo ih dovoljno isprcali. mislim da takvi zahtjevi nebi ba? imali neki dobar učinak na na?u reputaciju. okrenimo se novim izazovima i nemojmo se zamarat sa sitnicama. ionako nam ne gine da zaratimo sa ovima iz UF, pa da dovr?imo posao.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in