Manga girl 4

Replies: 15 Views: 5,780 Started: Jul 12, 2006, 1:37 AM
Manga girl 4 · Jul 12, 2006, 1:37 AM
Ne sviđa mi se bas kako je ova ispala tj. zamislja san je nesto drugacije :-?
Sorry zola, na ovoj mi tiara nije pasala, bit ce na iducoj... (btw mislis li na tiaru na celu ala Sailor Moon ili na kosi? :doh:)

User posted image
Post #2 · Jul 12, 2006, 7:57 AM
Noge su joj ko cijevi, a oci izgledaju ko da idu u kriz, pa evo ti cetvorke.
Post #3 · Jul 12, 2006, 10:12 AM
Triba imat veće pi?tolje :thumbsup:
Post #4 · Jul 12, 2006, 10:28 AM
4 sam ti dao

simpa mi je nekako, zato četvorka... jer mi se čini ko da se kezi, tj. da bi me upucala pi?toljem na vodu, a ne pi?toljčinom
e da, i oči nekako u kri?
Post #5 · Jul 12, 2006, 2:47 PM
Mani su oci OK. A i pi?tolj mi je dovoljno velik. Naime ja bi povećao ne?to drugo, ako se razumijemo. oo = OO ili jo? bolje OO. :D Zbog toga isto 4. :thumbsup:
Post #6 · Jul 12, 2006, 3:54 PM
A sta to skeniras il direkt na kompu?
Post #7 · Jul 12, 2006, 6:02 PM
Ma ja san truba za crtanje na kompu :|
Nacrtam na papiru, skeniram i obojam na kompu (ni tu nisam bas vjest) :roll:
Post #8 · Jul 14, 2006, 9:46 AM · edited Jul 14, 2006, 9:54 AM
@Nikola, Herri
Sta ne vidis da fura haljinu gdje ti vidis cijevaste noge?
Oci ne idu u kriz

@Egon
Cike su taman :D imas Pamelu na netu koliko hoces :)

@Igor
Ova je dobro ispala.. ?:clap: Ali..
Prsti na lijevoj ruci su malo prekratki i siri u odnosu na desnu ruku, sto ti je ful dobro ispalo ?:clap:
Kosa je okej, roba je okej, izazovna bas kako i prilici anime..
Pistolj je slabo izveden ?:-?

Tiara - pa nemora biti kao u SM, mozes staviti circlet ili krunu, diadem

Nego primjetio sam da crtas iskljucivo Shojo
E da jos mi ne ide nikako nesto u glavu, ali nikako da se sjetim napisat, izgubim volju nakon sto mi izbije forum post topic.. ?:|
Kad si napravio prvi crtez napisao si da je anime, to je ok. Ali ostale crteze si bio napisao da se zove Manga. Manga to bas nije sto ti crtas, mogu ti na PM objasnit kako se crta.. Crtam i ja na papiru, ali Mangu vise ne. Previse je zamorno.. Ma objasnim ti preko PM.
Post #9 · Jul 14, 2006, 9:52 AM
zola wrote:
E da jos mi ne ide nikako nesto u glavu, ali nikako da se sjetim napisat, izgubim volju nakon sto mi izbije forum post topic.. ?:|
Kad si napravio prvi crtez napisao si da je anime, to je ok. Ali ostale crteze si bio napisao da se zove Manga. Manga to bas nije sto ti crtas, mogu ti na PM objasnit kako se crta.. Crtam i ja na papiru, ali Mangu vise ne. Previse je zamorno.. Ma objasnim ti preko PM.

Manga - isto ono sto je comic u europi, knjizica koja sadrzi crtic crtan na japanski nacin.

Anime - isto ono sto je animirani crtani film u europi samo crtano na japanski nacin nacin.

E sad neznam kako se tocno zove taj nacin :D

A sto se tice nacina crtanja (na koji ti aludiras govoreci da su anime i manga nacini crtanja) detaljne informacije mozete potraziti na: http://en.wikipedia.org/wiki/Manga
Post #10 · Jul 14, 2006, 10:30 AM
Da to si laicki objasnio oipoi.. Ne mogu reci da promatram trend mange i anime-a svaki dan, ali vec sam poceo jos '90 godine sam zaljubljen u anime pa i ecchi. :lol: te kuzim neke stvari. To sto ti imas wikipediju i internet nista ne znaci.
Pogledao sam pun kurac i jos toliko anime-a. Japanskog i prerada s japanskog.
Post #11 · Jul 14, 2006, 3:30 PM
Sta ne vidis da fura haljinu gdje ti vidis cijevaste noge?

Mislim da su ovi crno cjevicasti dijelovi haljine noge ;).
Poslat cu ti PM sad btw.
Post #12 · Jul 14, 2006, 6:45 PM
Ah sori, skuzio sam da mi je brightness u banani nisam ih primjetio od tamnog ekrana ?:lol:
Ali su oci OK :)

Igore, aa sad mi je bed sto sam ti dao 5.. Ako ti je sjebano radit hlace najbolje je bez njih. Osim toga u anime najcesce su gole noge, fetishi najmanje milijardu ljudi na planeti :lol:
Post #13 · Jul 15, 2006, 1:07 PM
zola wrote:
Da to si laicki objasnio oipoi.. Ne mogu reci da promatram trend mange i anime-a svaki dan, ali vec sam poceo jos '90 godine sam zaljubljen u anime pa i ecchi. :lol: te kuzim neke stvari. To sto ti imas wikipediju i internet nista ne znaci.
Pogledao sam pun palac i jos toliko anime-a. Japanskog i prerada s japanskog.

ja uopce nisam rekao da ti to neznas niti da se ne razumijes u to. Sto je mene zbunilo je da govoris da su manga i anime nacini crtanja sto nema veze sa vezom ;).
Osim toga i ja sam pratio anime, kupovao strane casopise kako bih uhvatio neki kanal koji bih pustio neki anime. Po cijele noci ostao budan samo u nadi da bacim pogled na jedan anime. To me je proslo ali jos uvijek bih rado pogledao po koji anime ;) .

ps. dali imas mozda neon genesis evolution?
Post #14 · Jul 15, 2006, 1:29 PM
o bozhe.....

anime feti? :doh: :lol: :lol: :lol:
Post #15 · Jul 15, 2006, 2:50 PM
isto kao i sa nogometom ,neki gledaju rijeku ja (sam) gledam anime ? u cemu je razlika :D
Post #16 · Jul 15, 2006, 3:48 PM
Bolje imat fetish na anime nego na aute i motore, mislim ono moze nekoga uzbudjivati mehanizmi i roboti, njegovo je pravo :lol:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in