Unreal Tournament, koliko se sjecam prvo osnovno oruzje je ona neka struja koje obicno zene nose .. totalno shit oruzje
nije, nego je onaj neki super smetlarski pneumatski cekic
Post #32 · Aug 1, 2006, 9:16 AM
Pneumatski čekić je dobar za razbijanje betona i sličnih stvari, ima on svojih primjena, mo?da je dobar i za radit palačinke... onako, neki mini pneumatski čekić sa smjesu radit Njega ne nose ?ene, njega nose macho mu?karčine u kanotjerama
Post #33 · Aug 1, 2006, 12:18 PM
@Edi pobrkao si malo JK2 s Unrealom. U JK2 imas taj stun baton koji je shit ali ipak bolje nego gole sake. JA imas sake i noge (s kombinacijama ) Cekic je jos dobar za raditi masne mrlje i high jump. Nesjecam se ali mislim da moze detonirati rakete malo ispred tebe (nepotpuni damage)
Sta bi napravili s RJ 45 kablom, tipkovnicom i HDD-om ?
Ja bi napravio bic od kabla, izvuko bi dvije zice za davljenje s ledja. Tipkovnica bi mi bila za blisku borbu dok jos sve tipke ne posipadaju, HDD bi mi sluzio kao holy hand grenade
Post #34 · Aug 1, 2006, 1:22 PM
zola wrote:
Hmmm... ovo je malo te?e ipak... ali ajmo probat: - izvadio bi tipke iz tipkovnice i prosuo ih na taktički izabranu poziciju, zatim bi ostatak tipkovnice zalijepio na tenisicu, kada bi meta naletila na tipkice i izgubila raznote?u onda bi je highkick-nuo sa tipkovnicom..... od kabela i HD-a bi napravio ultra kul lancanu i i?ao na Zrče
Post #35 · Aug 1, 2006, 1:53 PM
Ajde i ja da se ukljucim. Ovako, nasao bih super najnoviji HDD i pokazao ga potencijalnoj zrtvi, onda bi zrtva ugledavsi najnoviji HDD napravila onu odusevljenu facu sa otvorenim ustima, tada bih joj natrpao tipke u usta, a kabl bih preskakao ka Jacks iz MK3 kad radi FRIENDSHIP!
Post #36 · Aug 1, 2006, 3:39 PM
Ivan wrote:
Ajde i ja da se ukljucim. Ovako, nasao bih super najnoviji HDD i pokazao ga potencijalnoj zrtvi, onda bi zrtva ugledavsi najnoviji HDD napravila onu odusevljenu facu sa otvorenim ustima, tada bih joj natrpao tipke u usta, a kabl bih preskakao ka Jacks iz MK3 kad radi FRIENDSHIP!
a kabel?
Post #37 · Aug 1, 2006, 3:44 PM
a kabl bih preskakao ka Jacks iz MK3 kad radi FRIENDSHIP!
Post #38 · Aug 1, 2006, 7:19 PM
Ivan wrote:
a kabl bih preskakao ka Jacks iz MK3 kad radi FRIENDSHIP!
upsssssss zajeb pouka: uvijek čitaj do kraja, ne čitaj sa sendvičem na stolu
Post #39 · Aug 1, 2006, 8:13 PM
Sa RJ 45 kablom bi umrezio kompove, tipkovnicu bih spjio na komp a HDD spojio kao dodatni disk i naravno naplatio 300 kn
Najgore oruzje na svijetu, ono sa desne strane naravno:
Post #40 · Aug 1, 2006, 10:33 PM
edifreak wrote:
naplatio 300 kn
Uf, s tim bi ih dotukao
Post #41 · Aug 1, 2006, 11:24 PM
Ajme ova slika je odlicna.
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅