Uvodna pesma!

Replies: 8 Views: 52 Started: Jul 29, 2006, 8:46 PM
Uvodna pesma! · Jul 29, 2006, 8:46 PM
Trenutna uvodna pesma je pesma od Prodigy-ja. Nikola ima ideju da ih ubedimo da nam daju da koristimo njihovu pesmu u zamenu za besplatnu kopiju igre! :D Zvuci zanimljivo, ali u slucaju da ne uspe sklepao sam neku pesmu pa javite kako vam se cini. Za sad ce biti privremena, a mozda postane i stalna, videcemo. Evo link:

http://files.generationstars.com/temp/_nonmember/FInal%20-%20Strike/FS%20intro.mp3
Post #2 · Jul 30, 2006, 12:15 AM
Prolazi :cool:
Post #3 · Jul 30, 2006, 10:45 AM
Zasto privremeno? Pusti sad ovu i promijeni jedino ako neko bude reko da ga pjesma zivcira.
Post #4 · Jul 30, 2006, 11:22 AM
Ubacicu je sad sigurno, ali ako mi podje za rukom da napravim jos neku videcemo koja je bolja. Ova sad je mnogo jaka, a u meniju se nista specijalno ne dogadja,ako uspe ona ideja sto si je predlozio sa sekvencama iz igre da prolaze u meniju bice super, ako ne videcemo sta cemo. Sve u svemu imamo pesmu! :thumbsup:
Post #5 · Jul 30, 2006, 5:29 PM
Wuhaa do jaja, bas mi se svidja, ocekivao sam briju kako je pocelo ali poslje je totalno zivo za koljacinu u svemiru :twisted:

Jedini bed sto moja cura kaze da je cula onu gitaru negdje :naughty: hehe :D

I nemoj staviti samo ovu, sljedecu koju napravis stavi isto!
Post #6 · Jul 31, 2006, 1:35 PM
Jedini bed sto moja cura kaze da je cula onu gitaru negdje hehe

Moguce, ja nisam neki muzicar tako da koristim rifove koji su mi dati u programu, pa onda sklapam melodiju. :D Sad sam procitao sledece u Helpu programa:

You are entitled to a world-wide royalty-free license to make, use, sell, distribute and publish any works that you create with MTV Music Generator or using any audio or video components of MTV Music Generator provided that any such works are clearly marked on the media or packaging with the above MTV Music Generator logo and that you have posted to us acknowledgement of your intended use.

This acknowledgement should be in the form of brief details about the works you have created and contact information and should be posted to:

MTV Music Generator Registration Dept., P.O. Box 2150, Oakhurst, CA 93644, USA.

This license does not include the right to use any recordings or components of 'MTV Music Generator' in any commercial music or video creation product.

To mi je cim da se smaram sa tim! Sta mislis jel moram to da ispostujem? :-?
Post #7 · Jul 31, 2006, 5:09 PM
Pa ovo je super, sve sto trebas je staviti logo od MTV generatora na kutiju igre :D

:thumbsup:
Post #8 · Jul 31, 2006, 5:15 PM
Da to jeste super, moze biti jos i reklama za igru! :D Jedini problem je kopija programa koju posedujem nije bas legalna...
Post #9 · Aug 1, 2006, 8:04 AM
Ma to nema veze, reci da si imao orginal i prodao ga kad si zavrsio igru .. zajedno s njim si dao licencu i neznas kome si prodao :twisted:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in