Htio bih uci u team · Apr 25, 2004, 12:58 PM · edited May 30, 2009, 11:53 PM
Testtestestes
Post #2 · Apr 25, 2004, 1:17 PM
kontaktirao sam edifreak-a..... htio bih znati sto drugi clanovi team-a misle o ovom...
Moja 2 igra se zove Ultimate dragon ball Z, te ima mnogo ljepsu grafiku od ove, no tek je demo... Bit ce download link uskoro.
Post #3 · Apr 25, 2004, 1:33 PM
Ja sam vec prosao fazu odustajanja od programiranja... Sad sam u fazi vracanja programiranju.
Isto tako sam prosao fazu problema u skoli, sad sam u fazi popravljanja istih
Sto se toga tice, nemate frke....
Post #4 · Apr 25, 2004, 1:34 PM
Ja ti ne mogu previse reci o tome...mlad si, ne mozes jos preuzeti toliku odgovornost da bi upao u team...proci ces jos puno faza kada ces htjetii odustati od programiranja, pa se opet vratiti programiranju...
Programiranje je opasna stvar, ili si siromasan ili si bogat, nema sredine...mi smo za sada jos uvijek siromasni i nadamo se da cemo nesto uskoro uspjeti prodati... Ti si rodjen u bolje vrijeme nego mi, imas bolju priliku za programiranje...samo se drzi toga, dobro je za razvijanje vijuga u mozgu... Probaj uciti VB ili C++
Ako se jako potrudis sve je moguce, ali ja mislim da nas je vec dosta programera u teamu... Ovaj moj odgovor neka te ne obeshrabljuje, jer ni ja nisam neki programer, ali ni nemam previse vremena jer me sputava skola kojoj se ubrzo blizi kraj..a tebi ce tek sada poceti dolaziti problemi sa skolom.
Post #5 · Apr 25, 2004, 1:35 PM
Di je nestao onaj Dinov post?
???
Ah, sad se opet pojavio... LOL, ali ispod mog odgovora na isti.
Ako BAS nemogu uc u tim , dobro..... nhf, ali reconsider it :wink:
Post #6 · Apr 25, 2004, 2:08 PM
Zaboravio sam ti odgovoriti na jedno pitanje sa PM. Mi trenutno radimo najvise na Visual Basicu, jedino sto trenutno mozes biti je Team Helper, ako se slucajno ubacis u neki nas projekt pa da nam pomognes na nekim sitnicama...ali kao clan tima tesko jer kao sto sam vec rekao, svi smo programeri, tesko je meni kao Lead Developeru organizirat posao, tko da sta radi, a svi bi programirali..
Jednu stvar ti mogu sa sigurnoscu reci, sve sto napravis, ako je zanimljivo kao sto je ova tvoja SW igra slobodno salji ovdje, ja cu ti hostati igru i biti ce objavljena na posebnoj listi gdje ce razni developeri moci slati svoje projekte, pa i na glavni news na stranici...
...
Post #7 · Apr 25, 2004, 2:22 PM
Nista onda.... Ovo sto si rekao ne bih mogao napraviti u VB-u, ali bih u Game Makeru, i to jos puno bolje .
Ako hoces, poslat cu ti UDBZ na mail...
Ej, ljudi, di mogu nabavit Visual Studio .NET? Jel se to moze downloadat? (imam ADSL vezu)
Post #8 · Apr 25, 2004, 2:27 PM
Sta je to UDBZ ? Salji!
Imam i ja DSL, VB.NET = K a z a a L i t e K + + Tj. trazi Visual Studio, na 2 cd-a ti je, imas i help od njega koji je na 3 cd-a ali to ti netreba... mozda treba ali ne sigurno sva tri cd-a.
Post #9 · Apr 25, 2004, 2:32 PM
KazaaLitek? Sta je to?
UDBZ=Ultimate Dragon Ball Z, evo saljem.
Post #10 · Apr 25, 2004, 2:42 PM
Pa poznata mi je ta igra, po imenu, to si ti napravio ili?
Kazaa je program kao napster, moras znati za to, razmjena fileova medju userima...
Post #11 · Apr 25, 2004, 2:42 PM
Evo, poslao sam ti, ali trebat ce ti jos netko da ju isprobas, zato sto je to 2 players only igra. Kao sto i napisah u mailu, naprednija je od ove prve. Ima izvrsnu grafiku i hrpu malih slasnih detalja koji zivot znace. Mozda se cak predomislis kad ju vidis. 8)
Ma ne, zezam se.... Uzivaj. :wink:
Post #12 · Apr 25, 2004, 2:44 PM
Thanks, javit cu ti misljenje kad ju isprobam! cya
Post #13 · Apr 25, 2004, 2:45 PM
Pa da, po uzoru na DBZ crtic.
Jesi isprobo?
Post #14 · Apr 25, 2004, 2:48 PM
mogli ste ovu diskusiju i na chatu
<EDITED BY ADMIN> A znam
Post #15 · Apr 25, 2004, 4:35 PM
Evo, tu mi mozes postat komentar.
Sign in to reply