Poslovna ponuda :)

Replies: 6 Views: 42 Started: Oct 1, 2006, 11:24 AM
Poslovna ponuda :) · Oct 1, 2006, 11:24 AM
Evo pala mi ideja na pamet.

Sta kazes da kad ti zavrsis igru i mi ovdje Zombie Driver da obje igrice zajedno izdamo u jednom paketu za Retail verziju (dvd box). Mi bi tiskali i ostalo (kasnije o detaljima i postocima) i prodavali bi preko sajta od ZD-a na http://www.zombiedriver.com.
Mislim da je ovo dobra ideja jer cemo lakse prodati. Ti bi imao uvid u svu statistiku posjete, skidanja demo i online naruđbi.

Sta kazes?
Post #2 · Oct 1, 2006, 5:14 PM
Zvuci mi jako zanimljivo! Jedino bi mozda mogli neki drugi naziv za domen koji asocira na obe igre, tj. na taj komplet. Ideja je definitivno dobra jer ce kupac dobijati na jednom cd-u dve igre, a po ceni koja je nesto malo veca od cene jedne igre, i to bi trebalo da bude privlacno za one koji kupuju igre. E sad par mogucih problema: ja sam planirao da se FS prodaje sirom sveta i ne zelmi uopste da se vezujem samo za domace kupce. Drugo kako napreduje ZD? Kad planirate da ga zavrsite posto je FS gotov 70% i trebalo bi da bude skroz gotov do nove godine, jedino sto u tome moze da me spreci jeste fakultet jer ne znam sta me tamo ceka i da li cu stici od njega da radim. Ako ja dosta pre zavrsim FS od vas mozda je bolje da krene sam da se prodaje, pa posle da se ukljuci jos i ZD sa njim kao bonus 2 za jedan sto moze biti dobar marketinski potez. Sta mislis? Sve u svemu ja sam za svaku mogucu saradnju, zajedno smo jaci! :thumbsup:
Post #3 · Oct 1, 2006, 6:54 PM
> zajedno smo jaci!
To volim cuti!

ZD.com bi za strane usere bio samo shareware demo i buy preko interneta (bez kutije) a ako dodje netko domaci da se prikaze domaci sajt ili da ga redirekta na neki zdfs.com gdje se moze kupiti bas kutija sa obje igre. Ti bi isto radi bolje prodaje vani trebao imati poseban sajt ala finalstrike.com ili tako nesto jer je ovaj sigurno zauzet :)

Ovo ostalo cemo dogovoriti kada budu gotove igre.

ZD je na nekih 80% a skoro pa bi se moglo reci i 95% jer mu tehnicki fali samo Menu mada smo mi mislili dodati jos nesto da se poboljsa igrivost jer prodaja vani - preko neta - daleko ovisi o prvoj impresiji igrajuci demo a to znaci da demo mora biti paklen!
Post #4 · Oct 2, 2006, 12:29 AM
final-strike.net slobodno [naruči - 53 kn] evo ovaj je slobodan, za sad. :D Kako mislis da prodajes preko neta, pomocu neke strane kompanije ili si sam nesto smislio? Pa gde su te nove verzije ZD-a? :D Radite nesto u tajnosti?
Post #5 · Oct 2, 2006, 9:34 AM
onda cemo imati zd.com, fs.net i neki izmedju za prodaju u kutiji :D

Prodaja vani bi isla preko nekih izdavaca i direkna prodaja sa svoih sajtova (bez izdavaca), kao sto gink mozes kupiti odmah online sa kreditnom karticom (eng sajt).

Nove verzija ZD-a, ima jedna novija koja nije online ali se dugo nije radilo na njemu jer ja kao programer ne stignem :( jos malo pa nam prestaje ona glavna frka na poslu (GEM Studio) tamo di radimo stranice pa se bacam malo i na ZD da ga finishiramo jer stvarno nema puno posla.
Post #6 · Oct 2, 2006, 3:57 PM
onda cemo imati zd.com, fs.net i neki izmedju za prodaju u kutiji

Zombie-Strike.com Final-Driver.com :D :D :D
Post #7 · Oct 2, 2006, 4:37 PM
hahah :lol2:

Neznam sto cemo, najbolje da odaberemo jednu od te dvije domene jer sve ostalo je ili pre dugacko ili zauzeto

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in