Novi hrvatski tim

Replies: 9 Views: 3,178 Started: May 5, 2004, 10:18 PM
Novi hrvatski tim · May 5, 2004, 10:18 PM
Evo, skupila se ?aćica hrabrih i osnovali smo tim za izradu softwarea, jo? nije gotova stranica ali teme su otvorene na crovb.net forumu. Nadam se da nas nećete smatrati budućom konkurencijom ili nedaj Bo?e neprijateljima, naprotiv nadam se da ćemo i surađivati. :D :D
Zasad nam je ime CroSoft dok netko ne smisli bolje.
Post #2 · May 6, 2004, 12:01 PM
Dapace, volio bi da nam budete konkurencija, jer onda bi se svi mi malo vise trudili !
A tko zna...suradnje su uvijek moguce...mozda jednog dana...!
Post #3 · May 6, 2004, 3:23 PM
Zelim vam srecu i puno uspjesnih projekata, tko zna mozda cemo u buducnosti i suradivati. :)
Post #4 · May 8, 2004, 12:26 AM
Strava, u svakom slucaju, cim napravite neku igru u DirectX-u FullScreen sa pametnim AI neprijateljem mozemo automatski pokrenuti suradnju i napraviti jedan zajednicki projekt, ali naravno, prije toga ceka i nas same veliki zadatak, da zavrsimo prvi timski projekt (Cursed Island) jer sve sto smo dosad radili, radili smo ili samostalno ili samo dvojica...

btw, vidio sam crovb stranicu, sad je puuuno ljepsa, ful mi se svidja dizajn! Gledao sam malo prijavljene projekte, vidio sam da gink nema link na file, mozda sam ga zaboravio ubaciti u prijavnicu, u svakom slucaju evo linka:
http://gs.gamer.hr/files/edifreak/gink/gink.zip
Link je stalni i nece se jos duugo mjenjati. Ako bude promjena javit cu ti.
Igor iz naseg tima ti ima jos jedan gotov projekt, pitaj ga.. (Planet Explorer, kratko opisan na glavnoj generationstars.com stranici na news)

uglavnom, cujemo se jos, i sretno!

-- EDIT --
Zao mi je sto ovo moram reci :)
http://www.crosoft.hr
CroKi probajte :P
Post #5 · May 8, 2004, 9:27 AM
Hvala na pohvalama, i ja se nadam da ćemo surađivati jednoga dana :D
?teta ?to crosoft već postoji, ali valjda ćemo naći neki bolji naziv :P
Post #6 · May 25, 2004, 2:29 PM
thx ljudi..... Za sad je naziv tima Pirate Games..... Meni malo djecje zvuci, ali decki su htjeli to, pa.... Nek im bude, nije ni tolko lose.
Post #7 · Jun 29, 2004, 2:50 PM
Sori decki sto odgovaram mjesec dana kasnije ali nisam mogo prije. Pa dobro je ime, ko neki pirati (software-a naravno :)).

I, ocete li uzeti domenu da team ili?
Post #8 · Jun 29, 2004, 5:05 PM
Hm, pa gle... Tim je umro prije nego sto se pojavio, zato smo iNX i ja osnovali svoj team, Werewolf Studios. Ima i stranaca u timu. Site nam je u izradnji. Upravo radimo na dva projekta, City of Death i neki Sim... Ovo je nas logo:
User posted image
Post #9 · Jun 29, 2004, 5:13 PM
Genijalan LOGO!!!
Javi cim stranica bude online!!!

I par pitanja usput:
- Sve igre radite u gm-u?
- City of Death, kakva ce biti igra? (fora zvuci)
Post #10 · Jun 29, 2004, 6:16 PM
Radimo u only GM-u za sad.... City of Death.... Survival platformer. Evo ti screenshot. Thx za logo, i made it :)

User posted image

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in