Klub ili Voyager

Replies: 75 Views: 17,374 Started: Dec 7, 2006, 12:31 PM Page 2 of 3
Post #31 · Dec 8, 2006, 4:43 PM
Uuuuu Ana sada si i mene uvjerila, salim se uvijek cu ici u Ger neznam to mi je valjda navika, jos me nisu uvrijedili nicim, ko zna, vjerojatno bih prestao tamo ici, ali istina je da je nekako bolji Club.
Post #32 · Dec 8, 2006, 5:24 PM
A joooooj sad me Ana podsjetila na kradje u Voyageru. Ja i Edi kad smo dolazili po dva puta na dan kava je bila 5 kn. Onda nismo dosli 6 mjeseci, kava 6.50. Ok, nije bad, shok, kava u Voyageru poskupila.

Dodjem ja za tjedan dana sjednem sa ekipom, kava opet 5 kn. WTF!! Ok, valjda su vratili cijenu na staro. Dodjem ja za tjedan dana sa Edijem opet kava 6.50? Double WTF!! Ej cekaj malo pitamo konobaricu koja radi tamo koju godinu, kaze ona pitaj ovu novu, ma sta pitaj ovu novu, levatite na veliko.

Prvi sam glasao za Klub odmah cim sam otvorio pool i to zbog dobrih konobarica u Klubu, al sad mi je i drago kad sam se sjetio kako levate. Mislim da ima neke veze cinjenica da je Klub (Ex Vesna) nekad bio prazan caffe bar samo sa bakulama, sada je krcat mladim ljudima. Znam iz osobnog iskustva da tamo izlazi pola 32 sve srednjoskolci i ono je zlata vrijedna lokacija, a kamoli zbog kolodvora a sta onaj takozvani "SEF" radi od Voyager cudi me da je ovoliko dogurao. Bankrotirao bi kada bi dao 2 milje za prefarbat lokal umjesto toga on neke nespretne daske vani montira... liMte... Jadne cure sto tamo rade od 5 ujutro na 01.01.

Ovo nema veze sa ekipom koja i dalje ide u Ger, vec sa gore navedenim argumentima.
Post #33 · Dec 8, 2006, 5:37 PM
Vidi i Ana se javila, bilo je i vrijeme.
Ne znam da li se zajebava?, ali malo pretjeruje? u kritikama. Ne mora? uvijek sve pretvarat u sociolo?ku raspravu.

Da li se zajebavam, to je pravo pitanje. Svaki je tekst zapravo samo mrtvo slovo na papiru, njega uozbiljuju oni koji ga čitaju, a to opet vi?e govori o njima nego o onome tko je pisao tekst.
Da li netko oblači ovo ili ono, da li netko koristi ovu ili onu četkicu za zube, da li netko rađe ide u ovaj ili onaj kafić, da li netko rađe slu?a ovu ili onu muziku, da li netko smrdi ili ne...to su sve sociolo?ko-kulturolo?ko-psiholo?ka pitanja. Jednostavnije rečeno, tiču se interakcije dru?tva, dru?tvene kulture i pojedinca. Mo?da te ta dimenzija priče ne zanima, ali to ne znači da ona ne postoji ili da nije bitna. Uostalom, kad vi?e ljudi gleda neku sliku, svatko je do?ivljava na svoj način, na ?to se nadovezuje ono prvo ?to sam spominjao.
Evo, ti si se uvrijedio mojim pisanjem, pa ja sad moram biti ozbiljan ?to uopće nisam htio biti kad sam sve ono napisao. Ba? nisi u redu!
:D :snooty:
Post #34 · Dec 8, 2006, 6:46 PM
Previ?e sitničarite, kod nas doli ni?e je va?no da svira dalmatinska glazba, da je ekipa prava i da se ima za popiti...
ime kafića nije bitno, konobari nisu bitni, cijene nisu bitne, ako se ča?a razbije nema veze... va?no je zabaviti se :thumbsup:
Post #35 · Dec 8, 2006, 7:02 PM
Mi smo Riječani sta si ocekivao? :lol: :thumbsup: Forza Fiume!
Post #36 · Dec 8, 2006, 7:17 PM
Da sam bio vi?e od 2 puta u ?ivotu mo?da bi i rekao da mi je bolji Club. Ali ne mogu da ne glasam za Voyager jer, kako ka?e Taz, bio sada dobar ili ne, obilje?io je cijelo na?e djetinstvo (jo? kad se zvao Briuni) i adolescenciju (koja jo? traje :) ) tako da moj glas ide Voyageru. Inače od svih mjesta u Rijeci, kako klubova kako kafića, moji najdra?i su Flame (Maiami - ispod medicinskog faksa) , Village Pub (na Krasici) i Crazy ( Grobnik - ako se ne varam, stvarno ga je tesko nać po mraku koji put). Osim na ta 3 mjesta i nesto sitno Če?ka ( u koju idemo zato jer nema druge, ipak ni?ta neće nadomjestiti staru Pivnicu a.k.a Uncle George kod Bonavije) i Buda Bar, nigdje drugdje ni ne izlazim (barem sto se tice Hrvatske :roll: ).

P.S. Mo?da da ovaj topic ne ode tako brzo, bi bilo fora da svako napise neke od svojih omiljenih mjesta za izlazak ili nekih drugih kafića osim Gera i Cluba, i napise nesto o njima (ako mu se da). Radijus moze biti Rijeka + bli?a okolica, da ne pretjerujemo.
Post #37 · Dec 8, 2006, 11:57 PM
morat ću opet ić u taj Klub da vidim kako je, ova Ana me skroz uvjerila da je bolji! :clap:

do tada, Fiume rulaaaaa :D isto iz čiste navike... ono, već mi se pozna otisak od guzice na stolicama tamo.... ali hebemu mi?a... izađem iz faksa i uvijek trčim tamo
to je kao mane?tra.... zna? da riskira? da prdi? poslije ko lo? motor, ali dobra jeeeeee..... :D

uncle george... :cry: tugo mojih dana..... i Mađo na gitarici..... eh, dobro je bilo
Post #38 · Dec 9, 2006, 10:47 AM
Laky wrote:
Svaki je tekst zapravo samo mrtvo slovo na papiru, njega uozbiljuju oni koji ga čitaju, a to opet vi?e govori o njima nego o onome tko je pisao tekst.

Ako već ima? inspiraciju za ovakve tekstove za?to to ne iskoristi? negdje !!

Vjerujem da če? nači čitaoce i ljude koje če to interesirati odnosno ljude s kojima če? dijelit isto mi?ljenje .

Puno sreće ti ?elim u toj karijeri ako se odluči? i dalje filozofirat. -NE-

Vratimo se mi klubu i voyageru.

Mislim da mate ima pravo :

va?no da svira dalmatinska glazba, da je ekipa prava i da se ima za popiti...
ime kafića nije bitno, konobari nisu bitni

Dobro ---- kod nas se ne slu?a dalmatinska muzika, nije niti prava ekipa i nema se za popit.
:D :D :D

Tako da smo ful čudni, govorim u ime svih jer se nitko neće bunit.
Uhavtite se foruma i kompjutera i igrica pa deri po tastaturi ko je vidio dru?it se :naughty:
jo? mo?e? dobit prehladu od nekog i to .
Tko ?i?a cure bitno je da izlazi novi omiljeni soft i da vidim koje funkcije ima,
a nakon toga idem pogledati resurse u Ogame-u pa napravit FS
i onda idem tra?it posao ali prije toga idem do kraja priječi neku strategiju pa će posao sam doći.

To je toliko od mene
Post #39 · Dec 9, 2006, 4:43 PM
Tako ti neuralne mreze i chipova u oku, jesi li ti to ozbiljan Brale? :shock:
Post #40 · Dec 9, 2006, 8:53 PM
dajem glas vojaderu. klub je mozda bolji i ja ga cesce posjecujem ali ger jer ger... imao sam incident sa konobaricom prije par godina pa sam prestao ici tako cesto u ger ali ostaje mi alfa i opmega birc...
Post #41 · Dec 9, 2006, 11:37 PM
Icident Boki? Pa nisi se pohvalio :roll: :thumbsup: Jk, ako nije bilo strasno mozda mozes podlejit s nama to iskustvo? :thumbsup:
Post #42 · Dec 11, 2006, 8:32 AM
ma nista strasno, napio sam se u tocki sa kiseljakom, krenuo kuci i odlucio popiti jednu casu vina u geru prije spavanja. imao sam doduse polupraznu bocu u ruci. pricekao sam par minuta da se ger otvori. otvorio se, kada ono ona konobarica me ne pusta unutra. dosta decko, dosta si popio za danas... i te spike. popizdio sam, verbalno sam ju napao i razbio onu polupraznu bocu ispred ulaza. ostali smo i ja i ona sokirani. cim sam dosao k sebi nastavio sam sa psovkama iako mi je bilo zao. od tada mi nikada kavu kako treba nije napravila i shvatio sam da trebam birc promijeniti. kazem nista strasno iako me je bilo sram samoga sebe sutradan ujutro.
Post #43 · Dec 11, 2006, 8:33 AM
ma nista strasno, napio sam se u tocki sa kiseljakom, krenuo kuci i odlucio popiti jednu casu vina u geru prije spavanja. imao sam doduse polupraznu bocu u ruci. pricekao sam par minuta da se ger otvori. otvorio se, kada ono ona konobarica me ne pusta unutra. dosta decko, dosta si popio za danas... i te spike. popizdio sam, verbalno sam ju napao i razbio onu polupraznu bocu ispred ulaza. ostali smo i ja i ona sokirani. cim sam dosao k sebi nastavio sam sa psovkama iako mi je bilo zao. od tada mi nikada kavu kako treba nije napravila i shvatio sam da trebam birc promijeniti. kazem nista strasno iako me je bilo sram samoga sebe sutradan ujutro.
Post #44 · Dec 11, 2006, 11:55 AM
DarBozji wrote:
napio sam se u tocki sa kiseljakom

:D :D :D :D
Post #45 · Dec 11, 2006, 12:17 PM
barufa wrote:
[quote="DarBozji"]napio sam se u tocki sa kiseljakom

[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol:
Post #46 · Dec 11, 2006, 3:11 PM
Ovo je ful interesantno glasovanje!

Od ovih 6 glasova za Club svi zaista i idu u Club! ?to se tiče ovih 10 za Ger nije mi jasno tko su ti ljudi!? Znam da su Taz i Zola stalno u Geru, te Laki i Tomo, a Boki je glasao iz nekog sentimenta. Po?to Tomo ne ide na ovaj forum, to su 4 glasa! Tko su ti misteriozni poklonici Voyagera? Ja mislim da nas ni u najboljim danima nije sve skupa 10 i?lo u Ger!

Osporavam rezultate ove ankete!
Post #47 · Dec 11, 2006, 3:48 PM
Boki boli te q, desava se

Burke, pa da stvarno je zanimljivo,ali znalo nas je biti i vise od 10 u Geru zajedno! U ona dobra stara vremena!
Post #48 · Dec 11, 2006, 4:39 PM
Recimo da je ovo parlaonica i da su se neutralci priklonili boljim argumentima...
Post #49 · Dec 11, 2006, 5:16 PM
Laky wrote:
Recimo da je ovo parlaonica i da su se neutralci priklonili boljim argumentima...

Recimo da nije...
Post #50 · Dec 11, 2006, 6:19 PM
Ja nisam glaso tek tolko da se zna.
Post #51 · Dec 11, 2006, 6:57 PM
Burke wrote:
[quote="Laky"]Recimo da je ovo parlaonica i da su se neutralci priklonili boljim argumentima...

Recimo da nije...[/quote]

:D :D

Nisu se priklonili boljim argumentima jer su glasovali prije nego ?to su ih vidjeli.
Ali pustimo to, ba? gledam Gabrića ?to ka?e nakon onog incidenta u kutiji ?ibica: ... ovako ne?to da se događa u mojoj dr?avi ... ni?ta mi vi?e nije jasno
Post #52 · Dec 11, 2006, 7:06 PM
Edi jos nije glasao. Argumentima sam ga uvjerio i iz povjerljivih izvora mislim da ce njegov glas otici za klub. Ali nije ni meni jasno odakle svi ti glasovi za Voyager.

Postojala su vremena kada nebi ni u ludilu otisao u Klub, a u Voyageru se visilo po dva sata. Ali svi znamo da se vremena mjenjaju. Dobra vremena Voyagera kada nas je bilo po 10 tamo i kada su promotivni materijali padali po nama su iza nas.

Oh kojeg li olaksanja bez one reklame sto pada sama od sebe... Zbog toga sam ja usao u konflikt... Jos netko?
Post #53 · Dec 11, 2006, 7:35 PM
dule trebao si zatvorit topic za druge i ponovo napravit poll za određenu skupinu ljudi koja posječuje te lokale
nadam se da se postoječi članovi foruma neće ljutit nemamo ?ta skrivat nego jednostavno ?elimo korektno glasanje..........
Post #54 · Dec 11, 2006, 7:57 PM
Pa korektno je. Svatko je glasao po svojoj savjesti...
Dobar glas daleko se čuje zato svi znaju za Voyager.
Post #55 · Dec 11, 2006, 8:13 PM
nije tako
mate i ovaj ivan ja mislim su glasali
nebitno
ionako se ne dru?imo često

Boli me đon di čete iči meni je klub dobar i to
Post #56 · Dec 11, 2006, 8:15 PM
LOL

Nemoguce je limitirati anketu na "odredjene korisnike" ?:lol: Ajmo napravit anketu di cemo glasat ja, ti, taj i taj. Pa nije ovo balkan ROFL ROFL

Neka glasaju svi, samo su pre rano glasali, nisu ni culi argumente, a glasalo se. To me opet podsjeca na gore navedeni dio Europe. :lol:
Post #57 · Dec 11, 2006, 8:26 PM
Bravo dule vidi se da si ok tip ima? ti čuku i po
Post #58 · Dec 11, 2006, 9:03 PM

...(ovdje slijedi puhanje u eter Miće Du?anovića)
Nitko te ne poku?ava uvjeriti da tebi klub nije dobar. Nema razloga za frustraciju.
Post #59 · Dec 11, 2006, 11:15 PM
Ostali su glasali jer su neki bili, Igor je bio jednom ali ocito tako dobro da je za cili zivot ;) a mate zna sve o voy-u jer mu pricam o tom kaficu vec godinama.

Glasao sam za Club, cuo sam da imaju dobre konobarice :D ne, salim se.. glasao sam jer mi je dosta voyagera, kada udjem u taj kafic osjecam se kao da se nisam prao mjesec dana, uvjek smrdi ko neki znoj, uvjek nekako prohladno, ponekad bucno, wc.. ljudi radije pisaju na stablo ispred (vidio). Ako cemo glasati iz nostalgije onda definitivno voyager jer tamo mi je 50% uspomena (ipak provodio i po pol dana u tom kaficu, dnevno) ali ovdje se ne glasa za nostalgiju nego jednostavno VOY vs. CLUB i heiga, club je sada bolji..

Voyager ima sansu postati bolji i oduzeti titulu koju je vec posjedovao, samo da netko klepne umisljenog ?tefa koji kupuje daske i lose stolice umjesto farbe i postenih konobarica.

ma blah, mogu do sutra ali radim
Post #60 · Dec 12, 2006, 9:49 AM
Laky wrote:

...(ovdje slijedi puhanje u eter Miće Du?anovića)
Nitko te ne poku?ava uvjeriti da tebi klub nije dobar. Nema razloga za frustraciju.

nema razloga za frustraciju ka?e?.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in