Drums please trm trm I am back!

Replies: 8 Views: 2,729 Started: Jun 15, 2004, 6:00 PM
Drums please trm trm I am back! · Jun 15, 2004, 6:00 PM
Ljudi gotova vojska,preselio nazad u Rijeku, dofurao komp u Rijeku. Sredio , modem i pristup netu. malo cete me cesce vidjat :D
Dok sam bio u vojsci pripremio sam vam jedan tekstic...soon very sooon!!

P.S. Bit ce i na engleskom...
A moje ideje? · Jun 16, 2004, 8:56 PM
Skoro da bih mogao i neke svoje ideje predociti javnosti (uzoj) vjerojatno na neki post di ne moze svatko. Kad budem uhvatio malo vise vremena... vjerojatno jedan vikend cu ih ispisati da ih vidite pa da cujem vase komentare. To ce vjerojatno izaci u isto vrijeme kada i tekst. Edifreak nedostajes nam kad se vracas?
Post #3 · Jun 21, 2004, 10:05 AM
Prvo, Dobrodosao nazad !!!

Edijev komp je totalno banana. Sada je u fazi nagovaranja staraca da ga kupe, a kako je krenulo izgleda da ce mu uzeti laptop na 24 rate po 350 kn mjesecno. A onda se mozda i ja usput ubodem za novu graficku.

Ajde Dule objavi taj tekst, zanimaju me tudja misljenja...
Provjeri jos jednom tekst prije objavljivanja jer sam primjetio nekoliko gramatickih gresaka !

Pozdrav !
konaco · Jun 22, 2004, 3:40 PM
Aj konacno da je netko nesto odgovorio na ovo. Ma cim uhvatim malo vremena cu naslov po naslov objavljivat. Mene isto ful zanima sto ce ljudi reci
Post #5 · Jun 23, 2004, 9:42 AM
Dino wrote:
Prvo, Dobrodosao nazad !!!

Edijev komp je totalno banana. Sada je u fazi nagovaranja staraca da ga kupe, a kako je krenulo izgleda da ce mu uzeti laptop na 24 rate po 350 kn mjesecno. A onda se mozda i ja usput ubodem za novu graficku.

Lol, zasto laptop? LAptopi suxaju big time, mislim, jesu lijepi, prenosivi... Ali su puno slabiji od stolnih kompova. :(

Dule, dobrodosao natrag, nikad te nisam ni upoznao, ali nema veze. :D
Formalno upoznavanje · Jun 23, 2004, 3:33 PM
Misi me mogao upoznati zbog nekih mojih prijasnjih financijskih problema.
Ima vremena za upoznavanje. Moju iskrenost i razmisljanja,zanimanja,osjecanja za i prema nekim stvarima ces upoznati kada konacno na forum stavim tekst koji sam napisao na strazi,na granici sa republikom srpskom u miniranom podrucju u razdoblju od 02:00 do 04:00 ujutro. Naravno nocnoj ptici poput mene nije bio nikakav problem biti budan cijelu noc...sam...medju vukovima...sa kalasnjikom hahaha!
Cujemo se
Post #7 · Jun 23, 2004, 5:04 PM
Hmmm.... Sta sam ono htio rec? Ah, da: LOOOL :D
Post #8 · Jun 24, 2004, 8:47 AM
Edi voli nositi svoj posao sa sobom u kafic, jer u kaficu se dogovaraju razni planovi u vezi sa programiranjem i padaju dobre ideje koje neki put zaboravis na putu do doma.
Odo ja, na praksi sam i moram sljakati. Sef sece okolo, a ne zelim da vidi da zabusavam !
Post #9 · Jun 29, 2004, 2:45 PM
CrashStar wrote:
Lol, zasto laptop? LAptopi suxaju big time, mislim, jesu lijepi, prenosivi... Ali su puno slabiji od stolnih kompova
Ovisi koji kupis, ja sam mislio P4 na 2,4Ghz sa 256DDR i neka ATI sa 128MB... To i nije tako lose, a kosta oko 8500Kn sto takodjer nije lose! :P
Joj daj, jedva cekam da ga dobijem samo da mogu nastaviti sa radom!

Dule, I have to say wellcome also, so..

l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l
Wellcome! It's been a time you show up!
l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l|l

Dino wrote:
Edi voli nositi svoj posao sa sobom u kafic, jer u kaficu se dogovaraju razni planovi u vezi sa programiranjem i padaju dobre ideje koje neki put zaboravis na putu do doma.
Ma nebi ja onda samo u kafic nosio posao, nego i na more, u brda, po snjegu, ledu, kisi i suncu... ok, ipak ne po kisi :)

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in