Google AdWords i Yahoo Search Marketing reklamiranje

Replies: 17 Views: 8,398 Started: Jan 29, 2007, 11:02 AM
Google AdWords i Yahoo Search Marketing reklamiranje · Jan 29, 2007, 11:02 AM
Znam da strsi ko reklama, ali ne ?elim vas zamarati već ako znate da nekome treba, samo bih vam htio poručiti, ono ko frendovima da GEM Studio od sada i to ima u ponudi. Za one koji malo manje znaju o tome, Google AdWords i Yahoo Search Marketing reklamiranje slu?i za masovno povečanje posjete na va?oj web stranici. Znaći to je ono kada netko pretra?uje neki pojam, pa se va?a reklama pojavi desno od izlistanih rezultata. Kako na Google-u tako i na Yahoo-u.

Malo sam pisao o tome na svom blogu, pa ako nekog zanima vi?e mo?e pročitati. A ako nekog ba? zanimaju cijene te je sletio ovdje preko Google i to se mo?e pogledati. Evo to je to, pardon na reklami, mada ja to ne vidim kao reklamu, vec info koji dijelim sa prijateljima.

Moj Blog: Google AdWords i Yahoo Search Marketing reklamiranje
GEM Studio: Google AdWords i Yahoo Search Marketing reklamiranje
Post #2 · Jan 29, 2007, 11:43 AM
Dule moramo se nać na chatu vezano za ovo... :cool:
Post #3 · Jan 29, 2007, 12:52 PM
Ja nikad ne gledam te "rezultate" desno :shifty:
Post #4 · Jan 29, 2007, 4:30 PM
ja imam adblock i adplock plus i g update za mozillu tako da ja ni? ne vidim
Post #5 · Jan 30, 2007, 11:29 AM
tako da ja ni? ne vidim

Eyeblock :D

Nije ni da ja gledam te reklame ali desi se da jednom u tisucu upadne u oko nesto zanimljivo pa kliknem..
Post #6 · Jan 30, 2007, 2:58 PM
edifreak wrote:
tako da ja ni? ne vidim

Eyeblock :D

Nije ni da ja gledam te reklame ali desi se da jednom u tisucu upadne u oko nesto zanimljivo pa kliknem..

Da tako se i meni desi, kliknem bas ako se nesto skroz poklopi sa pretrazivanjem... no rijetko se dogadja.
Post #7 · Jan 30, 2007, 3:22 PM
Ma poklopi se pizdu materinu, ja tra?im ne?to o viličarima, tehnologiji, a on meni nađe na e-bayu polovni viličar. Mislim sve je to lijepo, ali kada se nekome poklopilo da mu trgovački putnik dođe prodati na vrata ba? ono ?to mu treba. Bez daljnjega je da ljudi klikaju po tome ko blesavi, ali ja to niti ne pogledam, navika. Bilo je prije na yahoou taj klinac samo nije bio sa strane nego bi ti to dao kao prvih 10 rezultata, pa sam morao uvijek automatski na drugu stranicu odlaziti. Ma sve je to lijepo, samo ne valja pretjerivati, da se ljudi ne zasite. Jer, hvala bogu, ako se ljudi previ?e gnjave otići će na drugu stranicu i adio, nije kao na TV-tr?i?tu, gdje ako ne gleda? novu tv zbog reklamusina, nije ti puno ni ostalo za gledati (jer ima samo 4 programa bla). Nije bitno, sjetio sam se da moramne?to napraviti .. ne?to
Post #8 · Jan 31, 2007, 9:03 AM
Morate uzeti u obzir da postoji dobro i kvalitetno napisani oglasi, i postoje oni drugi. Dobro i kvalitetni oglasi o kojima vi pričate su ustvari "relevantni" oglasi. Znaći oglasi u skladu sa Google-ovom politikom, relevantnost prije svega i to se nagrađuje. Između ostalog, tu je jo? masu, ali masu drugih stvari. Znate da postoje cijele studije na kakve reklame klikću korisnici.

Naravno da postoje i ljudi koji klikću na sve ?ivo/ne?ivo...
Post #9 · Feb 3, 2007, 10:00 AM
Evo napravljeno je istrazivanje koji je od online marketingnacina najbolji, a koji najgori. Istrazivanje je napravio netko najjaci, najpoznatiji, za koga je rijetko tko u Hrvatskoj cuo :| Emarketer, a sudjelovali su US online marketeri. Anyway, ako ikoga iole zanima, evo clanka i tablice...

Najgori i najbolji online marketing načini ogla?avanja
Post #10 · Feb 4, 2007, 12:32 AM
Neznam jeste li uopce vidjeli hotmail ali ja sam ga probao i mogu reci da je to prilicno profesionalan prozivod.. web proizvod. Stvarno dobar! Dok Yahoo Mail str?i reklamama ?to mi ide na ?ivce vi?e...
Post #11 · Feb 4, 2007, 10:35 AM
Ja sam nedavno otvorio mail na Yahoo-u i mogu reci da mi je bilo full cudno nakon, pa vise od 7 godina doci na Yahoo mail. Hotmail nisam imao prilike vidjeti, no ne sumnjam da je Microsoft napravio pravu stvar. Ali sada je vec stvar navike, jebiga...
Post #12 · Feb 4, 2007, 3:03 PM
Da, nekad je EASY TO USE > THE BEST THING TO USE .. tako da gmail rastura
Post #13 · Feb 7, 2007, 8:48 AM
Ja sam na hotmailu već dugo i sad su mi nedavno tek dali 1 Gb, valjda zbog konkurencije.
Post #14 · Feb 7, 2007, 9:26 AM
Ajde komentiraj rad na sučelju ... is it easy to use?
Post #15 · Feb 7, 2007, 3:40 PM
Meni je Gmail sasvim ok. Spam je uvjek blokiran. Mozes arhivat sve i svasta. Kad kad odem na mail downloadirat nesto i uploadat nazad - prostora ima.  :D
Post #16 · Feb 7, 2007, 5:53 PM
gmail rulez :thumbsup:
Post #17 · Feb 9, 2007, 2:19 PM
Uvijek bio i ostao na yahoo mailu. Ne znam kakav je gmail, nisam ni vidio, no isto tako ne znam ni zasto ne bi koristio yahoo-ov mail, sve je do sada bilo OK pa nisam ni imao razlog koristiti neki drugi.
Post #18 · Feb 9, 2007, 9:33 PM
Yahoo ima par minusa zbog kojih sam presao na gmail:
- brzina pristupa podacima na klik je koma (gmail gotovo instant kao da radim na kompu a ne online)
- previse reklama, more bandwidth
- gmail podrzava mail conversation sto je revolucja za email razgovore

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in