Hrvatska u finalu!!
· Mar 30, 2007, 8:26 PM
Hrvatska je u finalu SP u vaterpolu!

Ivan wrote:Zao mi je sto smo izgubili, ovaj put ste stvarno bili bolji! Svaka cast, srecno sa Madjarima!
p.s. Prebacivao sam kanale danas i zatekao reprizu na HRT-u, tj. pred kraj utakmice sam se ukljucio, komentatori na HRT-u su pravi smaraci, imaju pomalo neukusne opaske, nista strasno ali me je malcice iznerviralo.
Ivan wrote:Ma ok su nista strasno, samo im ponekad u zanosu ispadne nesto iz usta, tipa: "Nasa momcad je pobedila svetskog prvaka reprezentaciju Srbije, ili kako se vec zove...!"
To je normalno. I nas bi na?ivcirao va? komentator, kao ?to nas na?ivcira kad npr. Rijeka-Dinamo prenose komentatori koji navijaju za Dinamo pa, između ostalog, 20 puta pogrije?e ime kada govore koji igrač ima loptu (ne znaju tko su ni kako izgledaju Rijekini igrači, ali znaju sve Dinamove igrače unazad 10 godina).
Kada ste bili svetski prvaci igrali ste pod imenom Srbija i Crna gora. Vjerojatno je to. Ali kad gleda? vi ste promijenili 3 naziva dr?ave u 15 godina. To je masu para oti?lo na sve moguće promjene formulara, dokumenata i slično.

Ivan wrote:Bravo!![]()
p.s. Pa kad ste nas pobedili stvarno bi bilo apsurdno da izgubite od tamo nekih Madjara.

barufa wrote:Pa evo bilo je svugdje po malo dočeka, i u Rijeci i u Dubrovniku. Zajeb je ?to reprezentativci uvijek slete u Zagreb otkud god da dolaze. Trebo im je Sanader dat Čarter da iz Australije drito za Dubrovnik odu, a ondada ove Riječane sa padobranom izbaci na Grobnik.