Hrvatska u finalu!!

Replies: 19 Views: 7,919 Started: Mar 30, 2007, 8:26 PM
Hrvatska u finalu!! · Mar 30, 2007, 8:26 PM
Hrvatska je u finalu SP u vaterpolu!

User posted image

:clap: :clap: :clap:
Post #2 · Mar 30, 2007, 8:41 PM
Zao mi je sto smo izgubili, ovaj put ste stvarno bili bolji! Svaka cast, srecno sa Madjarima! :thumbsup:

p.s. Prebacivao sam kanale danas i zatekao reprizu na HRT-u, tj. pred kraj utakmice sam se ukljucio, komentatori na HRT-u su pravi smaraci, imaju pomalo neukusne opaske, nista strasno ali me je malcice iznerviralo. :D
Post #3 · Mar 30, 2007, 8:43 PM
Gleda san samo prve tri četvrtine jer sam i?a u zagreb pa ne znam na ?to misli?... meni su se činili ok.. :roll:
Post #4 · Mar 30, 2007, 8:45 PM
Ma ok su nista strasno, samo im ponekad u zanosu ispadne nesto iz usta, tipa: "Nasa momcad je pobedila svetskog prvaka reprezentaciju Srbije, ili kako se vec zove...!" :D
Post #5 · Mar 30, 2007, 8:51 PM
Ivan wrote:
Zao mi je sto smo izgubili, ovaj put ste stvarno bili bolji! Svaka cast, srecno sa Madjarima! :thumbsup:

p.s. Prebacivao sam kanale danas i zatekao reprizu na HRT-u, tj. pred kraj utakmice sam se ukljucio, komentatori na HRT-u su pravi smaraci, imaju pomalo neukusne opaske, nista strasno ali me je malcice iznerviralo. :D

To je normalno. I nas bi na?ivcirao va? komentator, kao ?to nas na?ivcira kad npr. Rijeka-Dinamo prenose komentatori koji navijaju za Dinamo pa, između ostalog, 20 puta pogrije?e ime kada govore koji igrač ima loptu (ne znaju tko su ni kako izgledaju Rijekini igrači, ali znaju sve Dinamove igrače unazad 10 godina).
Post #6 · Mar 30, 2007, 8:59 PM
Ivan wrote:
Ma ok su nista strasno, samo im ponekad u zanosu ispadne nesto iz usta, tipa: "Nasa momcad je pobedila svetskog prvaka reprezentaciju Srbije, ili kako se vec zove...!" :D

Kada ste bili svetski prvaci igrali ste pod imenom Srbija i Crna gora. Vjerojatno je to. Ali kad gleda? vi ste promijenili 3 naziva dr?ave u 15 godina. To je masu para oti?lo na sve moguće promjene formulara, dokumenata i slično.
Post #7 · Mar 30, 2007, 9:55 PM
To je normalno. I nas bi na?ivcirao va? komentator, kao ?to nas na?ivcira kad npr. Rijeka-Dinamo prenose komentatori koji navijaju za Dinamo pa, između ostalog, 20 puta pogrije?e ime kada govore koji igrač ima loptu (ne znaju tko su ni kako izgledaju Rijekini igrači, ali znaju sve Dinamove igrače unazad 10 godina).

Da si gledao neki prenos u zadnjih 5-6 godina, kad su stvari postale iole normalnije na nasoj televiziji, ne bi tako govorio jer stvarno nema ni malo takvih komentara, i komentatori su dosta flegma, nisu toliko fanaticni kao ovi na HRT-u. Ne kazem ja da je to lose sto fanaticno navijaju za svoju zemlju, sto se toga tice ovi nasi bi mogli malo da se ugledaju na kolege sa HRT-a,ali sto se tice tih komentara na nacionalnoj osnovi, kolege sa HRT-a bi trebali da se ugledaju na ove nase.

Kada ste bili svetski prvaci igrali ste pod imenom Srbija i Crna gora. Vjerojatno je to. Ali kad gleda? vi ste promijenili 3 naziva dr?ave u 15 godina. To je masu para oti?lo na sve moguće promjene formulara, dokumenata i slično.

Laki nije valjda da mislis da oni zaista ne znaju kako se trenutno zove zemlja istocno od njih (a da nije Bosna :D ). To su prilicno cinicni i niski komentari, sa jasnom namerom da se ismeva jedna nacija. :|

Jos jednom sve cestitke! Sledeci put cemo vas razbiti! :cool: :D
Post #8 · Mar 31, 2007, 7:26 AM
Ma, nije da branim. Ali to se mo?e shvatiti dvosmisleno. Ovako podcjenjivački s jedne strane, a s druge kao: "Pobijedili smo svjetske prvake koji su se tada nazivali Srbija i Crna gora, a sada Srbija. Uglavnom, to je ta ista momčad svjetskih prvaka." Eto, ja sam to shvatio na drugi način. A komentator je inače (Jura Ozmec) jedan od onih koji se bore protiv različitih devijacija vezanih uz sport, pa je i to valjda utjecalo da shvatim izjavu na ovaj način. A inače se sla?em da na?i komentatori često vrijeđaju tuđe nacije, omalova?avaju tuđe igrače i slično. To su ti uglavnom komentatori kod kojih je ostao onaj duh socijalističkog realizma ili koji su se formirali devedesetih kada se tra?ilo da se na svakakve načine razvija domoljublje kako bi se stvorio nacionalni identitet po?to smo bili dr?ava u stvaranju. Sa televizije su maknuti svi kadrovi koji su bili slobodnomisleći, a i oni koji su imali srpsko prezime. Autor tih promjena je bio Antun Vrdoljak vjerojatno po nalogu Tuđmana. A po?to je bila omiljena uzrečica da su "sporta?i najbolji ambasadori svoje zemlje" i sportska redakcija se trebala prilagoditi tome. Otuda taj patriotizam. Neki komentatori, koji su se zasigurno htjeli udvoriti vladajućima, su to razvili do te mjere da se vrijeđalo i omalova?avalo druge nacije. Od sada?njih komentatora ja bih izdvojio ?eljka Velu koji je ipak, čini se, prvi moderni komentator na na?oj televiziji.
Eto, kad već govorimo o dvosmislenostima, čitao sam jedan srpski glazbeni članak u kojem pi?e: "...dr?avom u kojoj je pevao protutnjao krvavi voz istorije (je li?),...". Sad kako shvatiti ovaj "je li?"? Neki su ga shvatili kao da se postavlja pitanje da li je zaista bilo krvoprolića, a ja sam ga shvatio kao pitanje da li je krvoproliće zaista gotovo. Eto, htjedoh reći da nekada o nama ovisi koje će značenje neki čin ili tvrdnja imati.
Toliko od mene! :D
Post #9 · Mar 31, 2007, 8:46 AM
Jos bih samo dodao da kada je bila frka u Sloveniji pred par godina na vaterpolo tekmi izmedju Hrvatske i Srbije (onda mislim Jugoslavija, molim da se ne uvrijede neki) i kada je izbila opca tucnjava, su uletili upravo tom Juri Ozmecu u komentatorsku kabinu. Sjecam se da je imao i sljivu pod okom :lol: :lol: Da budemo na cistu, nisu mu hrvati uletili. Pretpostavljam da je to bio dodatan motiv veselja zbog pobjede.

Inace, ja krivim slovence za tu frku :lol: :lol: Kao i uvijek, just blame it on Slovenia :lol: :lol:

Jura Ozmec inace komentira vaterpolo jelda? Ove ostale sportove ne abadira previse... Nesh sportskog komentatora...
Post #10 · Mar 31, 2007, 10:05 PM
Ma ljudi napravismo diskusiju oko gluposti, ja sam kriv, priznajem. Vidim da zdravo razmisljate i to mi se svidja, jebes komentatore ziveo sport! :thumbsup:
Post #11 · Apr 1, 2007, 10:40 AM
TOOOOOOO! Hrvatska je prvak!! Svaka cast deckima i izborniku! :clap:
Post #12 · Apr 1, 2007, 10:48 AM
Svaka čast svima, a posebno na?em golmanu Vićanu! :clap:
Post #13 · Apr 1, 2007, 5:49 PM
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #14 · Apr 1, 2007, 7:50 PM
Bravo! :clap:

p.s. Pa kad ste nas pobedili stvarno bi bilo apsurdno da izgubite od tamo nekih Madjara. :D
Post #15 · Apr 1, 2007, 9:02 PM
Ivan wrote:
Bravo! :clap:

p.s. Pa kad ste nas pobedili stvarno bi bilo apsurdno da izgubite od tamo nekih Madjara. :D

hm... ne pdcjenjuje mađare.. nisu ni oni za baciti :naughty: :shifty:
Post #16 · Apr 2, 2007, 9:20 AM
Naravno da sam ono gore rekao ironicno...pa Madjari su posle nas najtrofejniji u vaterpolu, (mozda sad i imaju vise trofeja jer smo mi izduvali za ovo svetsko prvenstvo, a bili smo bas blizu po broju medalja).
Post #17 · Apr 5, 2007, 8:57 PM
Nakon cijele fe?te jedino mi je ?ao ?to je doček bio u zagrebu.... 6 dubrovčana, 3 riječana, 3 splićana u repki, a doček u zagrebu! LOLčina! :twisted: :twisted: :twisted:

Trebalo je bit u dubrovniku i gotovo... nije zagreb centar svijeta, kvragu i centralizacija, sada je zabranjeno i veselit se van glavnog grada.... po meni glupost totalna
Post #18 · Apr 5, 2007, 9:44 PM
agree :thumbsup:
Post #19 · Apr 5, 2007, 9:58 PM
Pa evo bilo je svugdje po malo dočeka, i u Rijeci i u Dubrovniku. Zajeb je ?to reprezentativci uvijek slete u Zagreb otkud god da dolaze. Trebo im je Sanader dat Čarter da iz Australije drito za Dubrovnik odu, a ondada ove Riječane sa padobranom izbaci na Grobnik.
Re: · May 25, 2008, 5:23 PM
barufa wrote:
Pa evo bilo je svugdje po malo dočeka, i u Rijeci i u Dubrovniku. Zajeb je ?to reprezentativci uvijek slete u Zagreb otkud god da dolaze. Trebo im je Sanader dat Čarter da iz Australije drito za Dubrovnik odu, a ondada ove Riječane sa padobranom izbaci na Grobnik.

to bi bilo bas frajerski

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in