Zanima me dali cemo imati tako nesto u igri, radim na nekim sitnicama sa accountom pa me zanima to.
Modus odsustva se ukljuci kada igrac planira ne igrati duze vrijeme jer mora na put ili nesto, u to vrijeme ga nitko ne moze napadati niti on moze uopce raditi na igri, isto tako sve sto je automatizirano pa cak i resorsi - sve stoji u ovom modu.
i?
Post #2 · Apr 12, 2007, 7:06 PM
Nema modusa odsustva. Da se to dozvoli to bi stvorilo čitav niz problema, od kojih je najveći taj da se ne bi moglo rije?iti na koji način to koordinirati sa ljestvicom koja nikog ne mo?e čekati.
Post #3 · Apr 17, 2007, 11:26 AM
Mislim da cemo morati to napraviti jer sta je onda sa blokiranjem accounta kada npr. netko zasluzi malo jacu opomenu ili sta ja znam.
> na koji način to koordinirati sa ljestvicom koja nikog ne mo?e čekati Jednostavno, dok drugi dobivaju bodove ovaj sto je blokiran stoj ina mjestu ili cak napravimo da gubi dnevno zbog neaktivnosti.. ?
Post #4 · Apr 17, 2007, 7:17 PM
edifreak wrote:
Mislim da cemo morati to napraviti jer sta je onda sa blokiranjem accounta kada npr. netko zasluzi malo jacu opomenu ili sta ja znam.?
Kad netko dobije ban, onda ne mo?e postavljati vojsku, a protiv njegovog protivnika se bori neka defaultna postava. To znači da vjerojatno gubi tu borbu.
> na koji način to koordinirati sa ljestvicom koja nikog ne mo?e čekati Jednostavno, dok drugi dobivaju bodove ovaj sto je blokiran stoj ina mjestu ili cak napravimo da gubi dnevno zbog neaktivnosti.. ?
Pričali smo o modusu odsustva, znači odo ja na ljetovanje, smrzni mi account na mjesec dana. Ako svi ostali odigraju 4 borbe i dobiju bodove za njih, a smrznuti ih ne dobije, ista stvar kao da je izgubio 4 borbe, tj jo? gora jer nije dobio ni novčića ni expiriencea. Manimo se komplikacija: nema modusa odsustva, a baniranje je potpuno druga priča.
Post #5 · Apr 24, 2007, 11:55 AM
Ok, kako da onda to izvedemo.. baniranje? jer po meni to opet isto dodje na kraju - nemogucnost igranja na odredjeni period.
Post #6 · Apr 24, 2007, 12:03 PM
U soccer manageru nema modusa odsustva... Ako te nema na netu igra se igra po taktici koju si zadnju postavia (ili defaultna)... Ako se ne logira? du?e od 16 dana onda te bri?e (ako se ne varam)
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅