Sastanak: 2007-04-25

Replies: 6 Views: 32 Started: Apr 24, 2007, 12:20 PM
Sastanak: 2007-04-25 · Apr 24, 2007, 12:20 PM
Sutra je sastanak sa Vedranom. Biti ce pakleno jer je cijeli tim moja odgovornost, tim nije pokazao 10% a ja zbog toga moram poduzimati neocekivane korake za koje nemam vremena.

Sutra cemo ja i Vedran sloziti brojku koliko nam ljudi jos treba, koji i za sta pa se bacamo u potragu. Objavit cemo na par developerskih foruma da trazimo ljude (kojima se nadam mozemo vjerovati).

DNEVNI RED:
Download: ERA OF WARS - dnevni red sastanka (25.4.2007).doc
Password: devteam
Post #2 · Apr 25, 2007, 7:13 PM
Bio sastanak, mada smo Goran i ja zakasnili 15 minuta :naughty:

Dakle:
- ugovor nismo potpisali jer je falio datum na njemu (slucajno), btw @ Vedran, ajde ako nije problem stavi ga na posalji.net sa passwordom pa daj link ovdje da ostatak ekipe vidi
- pricali smo o sponzorima, cekamo da igra bude gotova
- dakle, nikolu smo otpisali i dogovorili da cemo prvo potraziti graficare entuzijaste preko ljudi koje znamo (GD, Crossroads Entertainment i jos neke bivse game develpment timove s kojima smo mozda bili u kontaktu). To je za pocetak, poslije toga cemo napisati natjecaj i objaviti ga po raznim forumima .. sadrzaj natjecaja ce se dogovarati ovdje na forumu tako da se zna tocno o cemu se radi
- do kraja sljedeceg tjedna ce Maki i Mate raditi na grafici koja se moze modelirati, vidjeti kako ide pa ako neide cemo ih fokusirati na nesto drugo. Modelirana grafika mora biti "more fantasy"
- ostalo se dogovaralo o programiranju odnosno mojim zadacima za naredni tjedan

ugrubo, ukratko, mozda sam nesto zaboravio :)
Post #3 · Apr 25, 2007, 7:48 PM
Evo Edi i ja samo sad malo prochatali o EOW i zaključak je sljedeći:
Po?to se tra?e grafičari da se tra?e samo 2D koji bi radili umjesto Makija i mene ( i dobili na?e postotke..tako da GS ne ide u minus)
Jedan od glavnih razloga je ?to bi ja triba dobiti stalni posa (ujutro) a ja bi uz to ovo ljeto radia jo? jedan (popodne)
pa ne ?elin sad reći da ću radit pa poslije sve zajebati, zato je bolje odma to sredit u startu.
Osim toga smatran da će 100 put bolje biti sve 2D nego mix... :eh:
Post #4 · Apr 25, 2007, 8:04 PM
Je li se raspravljalo o Moderatorima u igri?
Post #5 · Apr 25, 2007, 8:06 PM
Ja mislin da bi bilo dobro da se za moderatore uzimaju ljudi sa foruma (od igre) tako rade na ogejmu :roll:
Post #6 · Apr 25, 2007, 8:09 PM
Dobro, za pocetak je dovoljno imati par administratora (svi mi, ali npr. Igor i Mate kao glavni) za pocetak dok si bolje ne raspodjelimo posao ;)
Post #7 · Apr 25, 2007, 9:14 PM
Igor {J.B.} wrote:
Je li se raspravljalo o Moderatorima u igri?

Da, moderatori bi bili igrači. Ali, o tom potom.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in