Replies: 16Views: 7,608Started: Jun 13, 2007, 10:46 AM
Nova igra · Jun 13, 2007, 10:46 AM
Nova GS stranica, novi forum... vrijeme je i za novu igru! Nedavno sam zapoceo jedan novi projekt i iznenadio sam se kako brzo napreduje, unatoc tome sto su sad na faxu u điru kolokviji i pocinju rokovi. Evo ovdje zapocinjem topic o tome, da se vidi da se nesto radi i ovdje cu stavljat sve informacije i downloadove. Valjda ce i forum malo zivnit Naslov topica ce se promijenit kad se odlucim za ime, sad mi to nije nesto bitno. Uglavnom, igrivu alphu mozete ocekivat za otprilike dva tjedna, a ako bude zainteresiranih ubacit cu kasnije jos informacija i mozda screenshot nekakvog napretka
Re: Nova igra · Jun 13, 2007, 11:27 AM
Samo napred! Kog je zanra igra?
Re: Nova igra · Jun 13, 2007, 11:41 AM
Odlično
Re: Nova igra · Jun 13, 2007, 12:04 PM
Naravno. Pa to je i svrha ovog foruma!
Re: Nova igra · Jun 13, 2007, 10:42 PM
Igra je nekakva casual arkada, a radi se o igri poput Tower Bloxx igre za mobitel (demo mozete probat u browseru ako na stranici kliknete na botun try). Imam tu igru na mobu i strava je, a nisam vidia nista slicno za PC pa san odlucija napravit svoju verziju. Ukratko, cilj je 'bacati' katove sa dizalice sto preciznije i tako izgraditi zgradu sa sto vise ljudi, sto ste neprecizniji i sto je zgrada visa, to se vise ljulja i igra postaje teza. Postoji i mod gdje izgradenu zgradu od 10, 20 ili 30 katova smjestate na zemljiste i tako gradite svoj grad...
Re: Nova igra · Jun 16, 2007, 9:16 AM
Poprilicno simpa, evo od prve sam prosao taj neki demo i imam onaj filing da mi se jos igra Znate na koji filing mislim...
Anyway ovo bi definitivno bilo simpa igra na cursore. A siguran sam da bi postigla velik uspjeh na nekom 1 Key natjecanju, jer kao da je od tamo dosla
Bilo bi mi jako drago da Igor ti finishira!
Re: Nova igra · Jun 16, 2007, 1:05 PM
Bice malo nezgodno isprorgamirati ovo sa ljuljanjem i ravnotezom...probao sam jedanput ovu demo verziju i nisam bio ni blizu padanja, zgrada moze da se srusi, jel da? Razmisli mozda da ubacis jos nesto ili mozda da bude malo drugaciji koncept, npr. da imas raspolozivi broj tih blokova od kojih treba da napravis zgradu preko toliko i toliko metara...tako da kad kreces mozes da postavis i dva reda stubova kako bi bila stabilnija...
Re: Nova igra · Jun 16, 2007, 3:42 PM
LOL, slucajno sam ovo postao u ZANIMLJIVOSTI... Evo screenshot trenutne verzije... Na prvoj slici je ulaz koji se baca na pocetku izgradnje, a na drugoj je combo koji se pokrece kad bacite jedan kat tocno na drugi. Grafika ce nadam se bit bolje nacrtana
Re: Nova igra · Jun 16, 2007, 5:55 PM
dobro je dobro... nešto se pokrenulo
go tim go tim ahha go timmmmm
Re: Nova igra · Jun 19, 2007, 8:08 AM
AAAAaaa (that's my first impression)
Ajde bas mi je drago Igore da se radi nesto, ideja zvuci super, kao shareware za prodat
Samo me brine ako ces uopce raditi, kako ces izvesti ono nagibanje katova? kada npr. jedan kat takte rub onog ispod, ovaj bi se trebao matematicki zavrtiti.. uostalom sto se je brinem, pa ti vodis matematicki portal
Re: Nova igra · Dec 22, 2007, 10:52 PM
Jel ima sta od igre il si batalio?
Re: Nova igra · Dec 23, 2007, 10:06 AM
Bit ce nesto od te igre sigurno, ali moram prvo rjesit obaveze s faksom, tesko mi se sad bavit VisualBasic6 & Irena2d kodom kad moram na faksu radit projekte iz c++, Jave i ASP.NET-a. Ovo mi je do sada najzabavniji ali i najteži semestar Ovako provodim dan lol ->
Re: Nova igra · Dec 23, 2007, 3:43 PM
Hahaha, pricaj mi o tome. Isti slucaj, samo sto ja u ovom semestru pored c++ i ostalih racunarskih predmeta (Osnovi racunarske tehnike 2, Algoritmi i strukture podataka) imam i one dosadne tipa Osnovi elektrotehnike, Numericka analiza i diskretna matematika, Teorija elektricnih kola...tako da ne mogu skroz da se posvetim ovim interesantnijim, al bice i za njih vremena, kad se ovih dosadnih otarasim.
Re: Nova igra · Dec 28, 2007, 1:42 PM
Dobra mi je igrica, istu imam na mobitelu..
Re: Nova igra · Oct 12, 2008, 10:24 AM
Igor {J.B.} wrote:
Igra je nekakva casual arkada, a radi se o igri poput Tower Bloxx igre za mobitel (demo mozete probat u browseru ako na stranici kliknete na botun try). Imam tu igru na mobu i strava je, a nisam vidia nista slicno za PC pa san odlucija napravit svoju verziju. Ukratko, cilj je 'bacati' katove sa dizalice sto preciznije i tako izgraditi zgradu sa sto vise ljudi, sto ste neprecizniji i sto je zgrada visa, to se vise ljulja i igra postaje teza. Postoji i mod gdje izgradenu zgradu od 10, 20 ili 30 katova smjestate na zemljiste i tako gradite svoj grad...
jeste li ikad igrali jengu? to vam je ona drustvena igra kada slazes plocice jednu na drugu u cilju da ti protivnicima se sve srusi
Re: Nova igra · Nov 3, 2008, 7:14 PM
Koliko se sjecam u jengi se iz tornja izvlace plocice dok nekom ne padne
Re: Nova igra · Nov 11, 2008, 4:51 AM
da izvlacis i stavljas na vrh,
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅