Pozdrav od starog drugara

Replies: 21 Views: 5,780 Started: Nov 26, 2007, 10:30 AM
Pozdrav od starog drugara · Nov 26, 2007, 10:30 AM
Ćao svima.
Evo posle izvesnog perioda da vam se javim da vidim šta radite kako ste šta ima novo. Vidim nema novih igara predpostavljam da nešto radite i da nemate vremena. Kako napreduje šta ima novo.

Ja evo završavam fax imam još par ispita do aprila ili juna bi trebalo da bude gotovo pa onda idem u Holandiju da tamo radim i živim već sam ispotpisivao neke ugovore. Inače razbijam web sajtove uradio sam ih gomilu za ovih nekoliko meseci i napravio sam nekoliko igara za ove naše televizije tipa Hugo i to ništa specijalno.

Ovih dana sam po četvrti put u roku od tri godine operisao uvo pa sad evo odmaram kući i tako.

Ajde pište šta ima šta radite

Pozdrav drugari
Re: Pozdrav od starog drugara · Nov 28, 2007, 12:23 AM
Cao, mi se ne znamo bas, al ajd da ti ja odgovorim kad sam vec navratio ovde, posto cisto sumnjam da ce ti neko od GS ekipe odgovoriti u skorije vreme. :D Forum, je kao sto vidis mrtav, vec duze vreme. :-? Koliko sam ja upoznat GS vise ne radi igre, svako otisao na svoju stranu. Ja ovu moju igru zavrsavam vec duze vreme, jebe me faks (ETF), a i Nikola iz GS tima, koji je crtao nestao bez traga i glasa :eh: , tako da sam bio primoran da nadjem novog crtaca, pa bi sad posle kolokvijumske nedelje trebao da zavrsavam to... :D

Eto tako, srecno sa ispitima i Holandijom! :thumbsup:

p.s.

Na kojoj si igri radio to? Go Izzy? :D
Re: Pozdrav od starog drugara · Nov 28, 2007, 8:34 PM
Eh sad sam se baš smorio pa kako ih nema gde su svi zašto je sve stalo zašto se raspalo a moglo je da uspe kako sam se sad skroz smorio. Eh valjda će neko da se javi.

Ma kakv crni izzy ja raido neke igre koje idu na Happay Net i na EMM i na nekim loaklnim televizijama po srbiji neke gluposti sa nekim ortakom koji to gura.

Ajde i tebi srećno pa se čujemo.

:( i dalje sam pod utiskom smora kako nema nikoga ovaj forum je nekad bio najluđi forum na netu bilo je i po 500 postova dnevno
Re: Pozdrav od starog drugara · Dec 3, 2007, 9:19 AM
Pozdrav Miskec!
Vidim da ti dobro ide i to mi je drago cut. Svaka ti cast i sretno s tih par preostalih ispita :D
Kao sto vidis GS vise nije sto je nekad bio, Edi i Goran su (koliko znam) prezauzeti GEM-om, Dino pretpostavljam kao i ja fakultetskim obavezama, tako da, cini se, za GS sada nema vremena... Ipak, ne znaci da je sve gotovo, ja sam optimist.
Ja sam na zadnjoj godini studija, sad je pritisak ali poslje ce bit lakse a mozda i za diplomski napravim neku igru... ako sta bude, bit ce sigurno i na ovoj stranici :)
Iskreno se nadam da ce GS ponovo dobiti krila, a tebi Miskec zelim sve najbolje i javljaj nam se i iz Nizozemske (extra brzim flat rate internetom hehe) :beer:
Re: Pozdrav od starog drugara · Dec 19, 2007, 4:09 PM
A gle nalet nostalgije. Bas mi je drago za tebe Miskec. Ko sto kaze Igor, ja i Edi ti sada vrtimo http://www.gemstudio.hr i hrpu drugih sajtova. Batalili game development... Dosta nam je zabavno i sa web tehnologijama, imamo par servera, game servera i tako...

Trebali bi se obavezno naći na nekom chatu ili makar razmijeniti mail adrese, bezveze da prekinemo sve veze. Sve neki nepoznati ljudi oko nas...

Edija ce negdje puknut zesca nostalgija kada i ako ovo procita. Gurnem mu ja link ili screenshot :D
Re: Pozdrav od starog drugara · Dec 19, 2007, 6:26 PM
Ajme... nostalgije :beer:

Tako mi je drago bilo procitati ovaj thread! Evo Goran je nesto vec rekao, mi se ovdje igramo neke firme, dizemo servere za igre i web stranice..

U zadnje vrijeme se nesto spominje da zatvorimo udrugu jer mozemo samo jos neku kaznu pobrati jer sam ja neodgovoran, nisam slao nikakva izvjesca o poslovanju udruge. Uglavnom, zelimo nesto veliko napraviti sa igrice.hr, imamo znanje da napravimo sve sto ste tice zadnjih web tehnologija. Oh, sada sam se sjetio kada je Miskec pricao o Ajax tehnologiji na koju sam se smijao :) danas skoro svaki novi sajt mora koristiti Ajax.

Volio bih da se GS ekipa ukljuci u taj projekt, da pomazu i sudjeluju u stvaranju najveceg gaming portala na balkanu. Taj sajt danas ima preko 1000 unikatnih posjetitelja dnevno, a nema nove recenzirane igre skoro godinu dana ;) od adsense reklama do $2 dnevno. Tu je veliki potencijal, moramo to napraviti i rasturiti, barem nekako da se bavimo igrama ako ih ne stignemo vise raditi.

Kada budem veliki i bogat :) cu napraviti Raklem 2 u slobodno vrijeme, i biti ce freeware :fight:

Ekipo, bili ste mi obitelj i nikada vas necu zaboraviti! Idemo u nove pobjede.
Re: Pozdrav od starog drugara · Dec 19, 2007, 6:36 PM
edifreak wrote:
Oh, sada sam se sjetio kada je Miskec pricao o Ajax tehnologiji na koju sam se smijao :) danas skoro svaki novi sajt mora koristiti Ajax.

Hahahah :clap: :beer:
Re: Pozdrav od starog drugara · Dec 19, 2007, 8:03 PM
edifreak wrote:

Kada budem veliki i bogat :) cu napraviti Raklem 2 u slobodno vrijeme, i biti ce freeware :fight:

A CaveShip Expansion Deluxe? :lol:
Re: Pozdrav od starog drugara · Dec 20, 2007, 3:51 PM
> A CaveShip Expansion Deluxe?
Auuu.. pa nego šta, zaposlit ćemo ekipu da ga napravi u DirectX10 ;)
Re: Pozdrav od starog drugara · Dec 21, 2007, 5:02 PM
Edi jesi dobio moj mail na GSmail? :beer:
Poslat cu ti sad jos jedan na gmail imam te nesto pitat...
Hehe, Edi i Goran uzivo igraju Hosting Tycoon.
BTW ja sam bas nekidan napisa recenziju kratku za igrice.hr, napisat cu veceras jos jednu... ajmo se ljudi bar malo aktivirat, bilo bi mi drago ako nista bar da se druzimo na forumu, izmjenjujemo iskustva i sl. :)

P.S. Miskec, di je :thumbsup: ?
:lol:
Re: Pozdrav od starog drugara · Dec 21, 2007, 11:30 PM
To bi bilo idealno.. Igrice.hr, javi kada recenziras da mogu autorizirat ako vec nisam napravio da mozes sam.

Jedva cekam novi igrice.hr portal!
Re: Pozdrav od starog drugara · Dec 22, 2007, 11:54 AM
Stavio si mi da mogu sam objavljivat, evo nisam sinoć stiga postat, jer san bija umoran, ali sad sam stavija :D
Re: Pozdrav od starog drugara · Dec 27, 2007, 2:34 PM
@Edi: ako zatvoris udrugu izgubit cemo domenu igrice.hr zar ne?
Re: Pozdrav od starog drugara · Dec 28, 2007, 1:20 PM
Da. Ali razmisljamo o alternativnim rjesenjima.
Re: Pozdrav od starog drugara · Dec 28, 2007, 1:40 PM
Zadržat ćemo je nekako.
Re: Pozdrav od starog drugara · Jan 3, 2008, 12:46 AM
Hehe ja sam mislio da se niko neće javiti pa nisam ni posećivao forum. Neznam vam ni mail adrese pa vas nemogu ni naći preko maila. A o chatovima da negovorim tipa MSN SKYPE ICQ i ostalo.

Moj mail je stari dobri milos [at] generationstars.com

Pa piite šaljite podatke za chatove da se čujemo. Ja inače sam počeo pre 30 dana da radim za nekog lika iz nemačke web programiranje i to vezano za sajtove pa mi to ide super stalan posao i tako uiživancija. Inače razmipšljam i ja da krenem nešto sa hotingom tipa zakupim dedicated server pa onda dajem hosting pakete ili servere za igrice hehe kako neoreginalno :D

Inače sve je super. Srećna vam svima nova godina.

I ako treba nešto za web da se odradi ja sam uvek tu mislim na porgramiranje php asp i sotala čudesa modernog web doba :)

p.s. kako kenjam :D

P I Š I T E
Re: Pozdrav od starog drugara · Jan 14, 2008, 1:02 PM
ne znam sta da kazem :)

Ja sam na zadnjoj godini faksa...i nadam se da ce stvarno biti zadnja...

Na zalost, ja ne mogu raditi igru kao zavrsni rad :( Ali mozda uspijem nekoga nagovoriti da mi popusti...na mom faksu nitko nista ne programira... :)

Puno puta je ucenik iznad profesora...i zapravo...2 i pol godine se zatupljujem...:)

Dobro je samo to sto primam stipendiju vec 2. godinu za redom...igram Wii i PS2, igram Live for Speed na svom G25 volanu :) kupio sam si veliki TV (premda je los)...i tako...posto ne mogu raditi igre...barem ih mogu igrati :)

Sto se tice portala igrice.hr
Mislio sam da se mozda nekako ozbiljnije prihvatimo toga, pa da pocnemo dolaziti do original igara kako bi ih recenzirali :) Premda bi recenzije trebale biti kao na gametunnel.com tako da svi odigramo istu igru i napisemo svoje misljenje ukratno...jer svatko ima svoj ukus...

Barem sto se tice toga mozemo biti najbolji u HR ;)

Pozdrav svima....sve najbolje i cujemo se !!!
Re: Pozdrav od starog drugara · Jan 18, 2008, 3:44 PM
Kad smo već kod igranja igrica da se pohvalim. Ja isto razbijam Live For Speed isto sa G25 volanom prešaos am gomilu kilometara i bio 6 na otvorenom prvenstvus rbije sezona 2 hehe
Re: Pozdrav od starog drugara · Jan 21, 2008, 10:16 AM
Ajde javi koji ti je nick pa da te nadjem tamo...i da mi posaljes neki dobar setup...jer ja ne stignem previse voziti :)
Re: Pozdrav od starog drugara · Feb 7, 2008, 9:49 PM
a kad se svi nes pozdravljaju evo i mene, drugar wizz, naletim tu i tamo na forum, iako je mrtav, al ajd, javi mi se nostalgija :beer:
Re: Pozdrav od starog drugara · Feb 9, 2008, 12:09 AM
ajde ne seri...dolazis iz istih razloga kao i mi...nemas drugih prijatelja i nemas zivota...GS forum i GS Team su ti jedini prijatelji :)

hahaha

WIZZ
Radis li ti sta...?
koja si ti godina...ides na natjecanja???
Re: Pozdrav od starog drugara · Feb 10, 2008, 7:57 PM
hej, a cuj ja sam malo otplovio u drugom smjeru.
ne, neidem vise na natjecanja i slabo programiram od drugog razreda, sad sam treci.

sad malo muziku sviram :lol:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in