Takmicenje u programiranju!!!

Replies: 7 Views: 2,323 Started: Sep 9, 2004, 7:00 AM
Takmicenje u programiranju!!! · Sep 9, 2004, 7:00 AM
Ja sam se upravo prijavio!
http://www.remakes.org

Natjecanje zavrsava 01.10.2004, znaci imamo jos samo 21 dan.
Pocelo je prije 2 mjeseca i nesmiju se prijavljivati projekti koji su prije napravljeni jer se to moze otkriti.
Prijaviti se najkasnije moze do 20.09.2004

Procitajte pravila od poceta do kraja! Nagrada ima svakakvih i jako vrijednih!
oko 350 projekata je vec prijaljeno, prosle godine ih je bilo 84...napredak i pol

Ja cu napraviti jednu jednostavnu i smjesnu igricu gdje imas autic koji ide prema gore i izbjegava prepreke po putu. Moze mjenjati brzine i moci ce se igrati u 2 igraca split screen.
to je to :) posla za 2 dana a mozda nesto i osvojim, obozavam tu stranicu!
Ovako nesto: http://www.remakes.org/website/comp2003 ... php?id=64#

Jos jednom: http://www.remakes.org
Post #2 · Sep 10, 2004, 10:09 PM
Nikog ne zanima? a bas fora :(
Post #3 · Sep 13, 2004, 7:00 AM
evo se idem ja prijaviti a sta cu napraviti nemam pojma videcu verovatno nesto kratko sa puno boja
Post #4 · Sep 13, 2004, 7:28 AM
Heh... da sam ovo prije vidio, slozio bi nest... Ma bit ce jos takvih natjecanja.
Post #5 · Sep 13, 2004, 10:53 PM
Al ovo je stvarno dobro, nisam vidio ovakvo sigurno natjecanje gdje daju takve nagrade a moze svatko sudjelovat a konkurencija upce nije jaka, svatko moze biti pobjednik...jos 6 dana za prijave!
Post #6 · Sep 30, 2004, 11:28 PM
Evo vi ste se neki cak prijavljivali, a nitko nije nista uspio napraviti...
ja sam jednostavno imao filing da ako se prijavim necu nista stici napraviti pa se nisam ni prijavio...a sada smo na kraju svi na istom :)

Edi da nisi mjenjao ideju igre stigao bi ju napraviti, ali posto si htio napraviti bolju igru od one sto je bila u prvom planu (sto postujem i razumjem) ipak nisi stigao...vidis i najboljima se dogadja najgore.

Da ja sada ne objasnjavam statistike o tome koliko ih se prijavilo na natjecanje a koliko ih je na kraju napravilo i objavilo igre, to cu prepustiti Ediju koji se mucio cijeli dan programirati taj Zombie Driver...!
Post #7 · Oct 1, 2004, 3:55 AM
cijeli dan... cijeli tjedan, 1h sam na kavi, 5-8 sati spavam, sve ostalo RADIM!

Jebiga, nisam stigao uploadirati igru prije roka, tj. nisam stigao isprogramirati hebeno glupu detekciju koja mi ja najvise vremena oduzela, nemogu zgaziti glupog zombija kako treba...arrggghhh

U svakom slucaju, ide zavrsiti ovo jer vise nemam ni vremena na zivaca raditi milion stvari odjednom!
Inace razocarali su me organizatori, svi ih mole i mole da produze rok a oni se drze svoga da su pravila pravila i nesmiju se krsiti. A pazite ovo, 322+ igre su se prijavile na natjecanje, samo 76 ih je stiglo prije roka, vecini kao i meni fali mrvica posla da bi igra bila gotova, i sad ce oni 2 mjeseca ocjenjivati igre, pa mogli su bez beda napraviti da se igre mogu uploadirat dok god ne dodje na red za review i to je to!
Post #8 · Oct 1, 2004, 3:33 PM
jebi ga edi sta nisi prije se sjetio. majmune jedan :) :P

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in