New team member!

Replies: 7 Views: 2,533 Started: Nov 9, 2004, 2:15 AM
New team member! · Nov 9, 2004, 2:15 AM
Please welcome the new team member: m4t3
Jos neznam puno ime i prezime :) od 100 pitanja tog se nisam sjetio :doh: .

Kao sto vec neki znaju, bolje zna crtati nego programirati sto je tocno ono sto nama i treba!
Post #2 · Nov 9, 2004, 9:11 AM
Dobro dosao!
(sad ti je gotovo nema povratka, muahahaha :twisted: )
Post #3 · Nov 9, 2004, 12:50 PM
Hvala! :D

kad si već spomenia crtanje.. skenirat ću svoja 2 zadnja rada i poslat ću ti na mail...
Post #4 · Nov 9, 2004, 5:15 PM
Ej, edi.. evo napravia san primjer za onog vojnika ?to si mi govoria...
Na ovom primjeru je sa pi?toljem i torbom... Poku?a san napraviti "3d efekt" sa svijetlijim i tamnijim nijansama... Javi jel valja..

Slika ima crnu pozadinu jer sam mora tako napravit jer blog slike moraju biti veličine 200x150...

User posted image
Post #5 · Nov 9, 2004, 11:48 PM
Bok, dobro si ga napravio, trebalo bi ga jos malo zaprljati i super ce izgledati! E, i ako nije problem da je sve oko njega crno tj. njegova podloga, jer se lakse ubaci u igru i da te jos usput pitam, znas li raditi alpha maske na slikama? (ono, sve sto ce se nacrtati na ekran da je bijele boje a sve ostalo crne)

Evo primjera iz one igre: (da ovako nekako ispadnu na kraju)
User posted image
Bilo bi fora cak da su nacrtani tako da se bilo koje oruzje moze ubaciti pod ruku kao dodatna slika i da si pasu kad se spoje te slike...ali to sad nije vazno.

btw, sve ono je ionako mali test primjer.
Post #6 · Nov 9, 2004, 11:50 PM
Oho new recruit?.lets see what the man can do?.!

Dobrodosao !

<--------------
Nakon sto sam "mukotrpno" provodio anketu o tome tko najbolje crta unutar GSteam-a, proglasavam pobjednika: m4t3
Svi clanovi team-a (osim m4t3-a) imali su negativne ocjene nakon ankete a jedino m4t3 jos nije predstavio nekakav svoj rad i zato je najbolji :) Tesko da moze biti gori od nas :)
<--------------

Malo sam skrenuo....no, salu na stranu...ti nam trebas i vjerujem da ces nam dobro doci..!
Post #7 · Nov 11, 2004, 11:00 PM
No da i ja pozdravim covjeka

Co mona ka desi :P
hahahaha ajde pa da vidimo jeli ti se isplatilo doci u ovaj team :p
Post #8 · Feb 15, 2005, 6:00 PM
Sarkasticni Zola. To je dugorocno ulaganje. Pa covjece ako nista po broju clanova mozemo reci da smo tim. Obozavam sarkazam. :twisted:

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in