Replies: 7Views: 2,816Started: May 17, 2003, 3:46 PM
Sto nam treba do budemo TEAM ??? · May 17, 2003, 3:46 PM
Ja sada nemam previse vremena da pisem...ali malo sam razmisljao. Ako u bliskoj buducnosti namjeravamo (DA) raditi neke igrice trebamo jos nauciti puno toga...ja najvis jer sam najmladji ali tko ce se baviti radjenjem animacija...slika (po mogucnosti lijepima)...Muzikom u igri i zvukovima.... Sada jos mozemo pomalo krasti od drugih koju sitnicu,ali sto kasnije... Morat cemo sami za sebe sve to raditi !!! A dobro...znam da previse serem ali....a nis...cekam vas da napisete sto mislite !!!
Post #2 · May 17, 2003, 7:27 PM
Hej.. tko krade? Nije bas tako kao sto kazes, znas i sam da za Raklem nismo nista ukrali osim par zvucnih efekata koji su jos dodatno preradeni a za grafiku - sve sam crtao u drugim programima, cak si ti onaj tenk nacrtao i ja malo preradio... Snakey isto tako, samo par zvukova uzeli od drugih!
Nama nije problem programiranje. (jer se uvjek moze nauciti) Nama nije problem vrijeme. (jer se uvjek nadje nesto vremena) Nama nije problem grafika. (nije najbolja ali mozemo i znamo) Nama je problem zvuk. (jer neznamo sami proizvodit zvucne efekte) Mozemo ici na smetliste pokupiti smece i mahati zrakom i bacati okolo, to je jedini efekt koji znamo (a nismo probali). Uostalom, za film Matrix su isto to radili !
Pozdrav
Post #3 · May 18, 2003, 12:58 PM
Trebali bi nabaviti neki jebeni program sa kojim mozemo raditi neku mjuzu ili barem efekte...ili da nadjemo nekog novog clana koji ce se baviti muzikom i efektima...naravno besplatno...! jer nemamo :dollarus: :dollarus: :dollarus:
Post #4 · Sep 5, 2003, 1:01 AM
Decki ste culi da je Edi luud... Moramo nesto napraviti jer imam fealing da svi letimo iz teama. Ja se nesto trudim napraviti ali sporo ide i jos sada moram poloziti vozacki. Ljudi ako mislimo biti team, moramo se i ponasati tako. Trebao bi svatko napraviti nekakav projektic da Edi vidi da se trudimo, ili barem zapoceti raditi nesto... Znam da ce mi srat sto ovo pisem ali istina je...meni se cini da je on jedini koji ovdje nesto radi. Mi LJENCARIMO a Zola posebno. Zola pocni raditi onu svoju igricu, napisao si na onom opisu da ti treba oko 30 sati da je napravis, zasto ne pocnes i radis barem 1 sat na dan pa si gotov za mjesec dana. Ajmo....na posao...! :blahblah:
... · Oct 14, 2003, 2:59 PM
evo radim s tvojim bratom na Starship Waru, vec cetvrti dan smo svasta isplanirali i pripremili za daljni rad. 8)
Post #6 · Oct 14, 2003, 3:23 PM
Ja cekam da izadje nekakva beta verzija pa cu vjerovati da se nesto radi... Da ne bi zavrsilo kao Anrak...
Hej ! · Oct 14, 2003, 3:32 PM
Cuj ti kmico ! Izgleda da si ili u skoli ili u Iskon-cafeu. Anrak nije ni blizu otpisivanja, nisam ja dao bezveze pare..
Post #8 · Oct 14, 2003, 3:37 PM
I AM NOT A KMICA !!! hehehe... Imam srece i lijepo sam se izvukao sa nastave.... Pricati cu ti vise doma...
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅