Utisak

Replies: 7 Views: 254 Started: Jan 15, 2005, 4:51 PM
Utisak · Jan 15, 2005, 4:51 PM
Ljudi upravo sam povrsinski procitao ovaj deo foruma i mogu vam reci da sam odusevljen idejama za ovu igru. Isprobao sam i ono sto je igor napravio bas sam se odusevio samo mi se nekako neuklapa onaj okvir od drveta. Trebalo bi ga nekako promeniti nemislim samo na texturu nego i na oblik da bude mozda vise ovako:
"Gore jedna tanka linija kao sto je do sada kao meni u windowsu,
od leve do desne strane. U sredini da bude prostor za igru a dole da se
stavi ono sto je siroko sa desne strane (ono sa mini mapom i ostlim dzidza bidzama). I da gornja linija tog donjeg framea nebude horizontalna nego malo krivudava sa nekim lepim obrubom onako u stilu
carobnjaka i ostalog neznam da li me razumete"

Pozdrav Miskec
Post #2 · Jan 16, 2005, 1:36 AM
da da, to gore bi se dalo srediti, ili to ko kod carobnjaka ili neko fora lisce preko ruba tog frame-a.

ali HUD (ono desno) nikako ne ide dolje jer cijela mapa je kocka i ovako je bolje jer monitor ima vecu sirinu nego visinu jer su glupi sto su ga tako napravili jer ja previse govorim jer :)
ne stvarno, dole je malo bed stavit, sve igre su tako pa mi to alo dojadilo :dozey: :wink:
Post #3 · Jan 16, 2005, 8:49 AM
dole je malo bed stavit, sve igre su tako pa mi to alo dojadilo

A da upravu si sve igre imaju to ali bi bilo super da se stavi neko liscve onako na levu stranu tog desnog dela umesto onih eksera.
Post #4 · Feb 12, 2005, 12:25 AM
E ljudi sta se stalo sa ovim projektom. Igore kolko znam ti si LP jel radis nesto na ovoj igri pa tolko je predlozenih ideja trebalo bi polako realizovati. Igore baci se na posao edi je zauzet a ti isi ionako LP zar ne. :D Salim se malo nego kad nastavljamo rad na igri?
Post #5 · Feb 12, 2005, 8:29 AM
Stalo se zato jer sam ja krenio kad mi je dosadilo cekat tj prije 112. odgode pocetka rada na projektu. Sad se stalo jer za daljnji rad treba editor koji radi Edi, ali Edi je kao sto znamo, pun posla, pa ocekujem da ce zapocet rad kad se rijesi sve s Ginkom. :smile:
Dakle - nastavak uskoro.
Post #6 · Feb 12, 2005, 9:29 AM
:( E ovo je 113. odgoda he he
Post #7 · Feb 13, 2005, 5:59 AM
bez brige, od oveg se ne odustaje....! Mi nikad nismo odustajali od ideje, nama su projekti propadali, se sjecate :P
Gink bi trebao biti skroz na skroz sredjen do srijede I HOPE and by then cu dovrsavati ZD i zapocet skupljanje ideja UniMapEditora!
Post #8 · Feb 13, 2005, 10:34 AM
Da i to sto kazes ideja ovog projekta je zapolcela pre skoro vise od godinu dana i i dalje smo osteli pri toj igri nadam se da nece propasti. Ja nikoga neuzurbavam jer znam da svi imaju puno puno posla samo se bojim da se projekat neprekine.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in