Replies: 2Views: 1,630Started: May 26, 2003, 6:23 PM
edi pomagaj hitno!hitno! · May 26, 2003, 6:23 PM
edi pomagaj mi kako znas i umes.zeznuo sam stvar.cim procitas ovo molim te sto pre mi se javi i ako ti ne budes znao da mi pomognes pitaj molim te nekog ko zna.dakle problem je u tome sto sam pokusao da podelim disk (da napravim particije za linux) zeznuo sam stvar jer sam izdelio i disk koji nisam trebao i sad nemam nijedan podatak sa diska jer je disk zakljucan i samo moze da se formatuje.Koristio sam "efdisk".Pomagaj da vratim podatke nekako imam jako vazne i bitne stvari i neznam kako da to izvedem.POMAGAJ HITNOOOOOOOOOOOO :evil:
Post #2 · May 29, 2003, 5:13 PM
Uff, ovo bas neznam ali imam frenda koji je imao slicne probleme jer je stavljao linux na isti disk gdje su i win... Pitat cu ga pa da se javi ovdje na forum !
Danas/Sutra bi mi trebali ukljuciti DSL ! Pozdrav
Post #3 · May 30, 2003, 10:25 PM
Aaah, napokon sam opet online! kao sto mozes i sam shvatiti ukljucili su mi DSL!
Ovako, ja sam pitao ovog jednog frenda za taj problem i on to nezna tj. ne kuzi bas najbolje ono sto si pitao.. probaj naci ove programe jer s njmia mozes svasta: Acronis PartitionExpert (za particije raditi i ostalo) Acronis RecoveryExpert (za vracanje podataka s nevidljivih particija)
Da li da javim Adminu sa programiranje.net da iskljuci nas forum ako mislimo preci ovdje jer sam primjetio da sve manje tamo radimo/pisemo.... kako hoces, samo reci.
Pozdav
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅