E, Zola(NOD) sori sto se prije nisam javio ali sam jedva i danas nagovorio Dina i Mare da dodemo ovdje u igraonu, jebote sto su skupi (30kn/sat) tako da ne zelim ostati ovdje dugo. Iza nas neki klinci igraju Warcraft 3 (hehe, i toga ima na rabu, nisu zaostali). Sad im je u kinu Carlijevi Andeli.....

Kupam se svaki dan, poceo se baviti teskim vjezbama, mrtav sam.... bile
su Romina i Martina (strava :> ) i skoro sam nagovorio martinu da dodje do nas spavati kod mene jer sam sam u bracnom krevetu, ali sve bi bilo prijateljski :)

Ja najvjerovatnije dolazim u RI u petak ujutro sa Katamaranom.. ako ne dodjem tada onda dolazim u sljedecu Srijedu ali mi se neda to cekati jer od ove subote vise necu imati svoju sobu jer dolazi jos rodbine pa cu morati spavati negdje na podu.... to je razlog zasto ne zelim vise ostati, ostao bih jos rado zbog PREDIVNOG mora i jebeno mnogo komada i pola ih je toples i predivna priroda.. ali nemam drustva ovdje pa se nemam skim ni opijati ni nista...joooj a tako bi nam bilo zakon... ovdje po cijele noci rade 3/4 diskaca i jedno barem 10 kafica....!!!

Ok to je dosta za sad jer ipak me to puno kosta a rado bih ti brbljao jos.....

Pozdrav!
P.S. Nabavi mobitel vec jednom i javi mi za broj! (ili posudi)