Sta mislite o saradnji sa WiLANdInter.NeT -om?

Replies: 28 Views: 7,615 Started: Feb 5, 2005, 12:12 AM
Sta mislite o saradnji sa WiLANdInter.NeT -om? · Feb 5, 2005, 12:12 AM
:thumbsup:Iskreno po savetu Miskeca kao mog druga sam se prikljucio Vasem forumu.Po mojoj proceni ste jako dobar tim koji funkcionise sa ssitemom kakav inace i treba biti.Pa posto je ovo jedan od nacina da Vas kontaktiram u Closed Public domenu je i to da li ste raspolozeni za dobru publikaciju Vaseg softvera sirom SCG dokle god ide WiLANd mreza ?

S, postovanjem
dir.vl Milan Wiland :lol:
Post #2 · Feb 5, 2005, 4:40 AM
Bok,
First of all, dobro nam dosao na forum! :cool:
Zanimljiva ponuda, jel mozes malo vise pojasnit o cemu se radi tvoja ideja i u kom smislu mislis na publiciranje naseg softwarea sirom SCG ako je sve dostupno online?

Hvala na kontaktu! ;)

p.s. preselit cu ovu temu na Generalne Diskusije jer tamo pricamo na non-eng jeziku.

dir.vl Edi Budimilic :D
Time Projects · Feb 5, 2005, 10:28 AM
WiLANdInter.NeT uvodi uskoro revoluciju ISP sistema koja naravno vec dugogodina postoji sirom sveta.Radi se o sledecoj predispoziciji.Trenutno zavrsavamo server koj ce kontrolisati CDove koji ce imati vremensku vrednost u internet casovim.Narano CD ce sadrzati WiLANd Dialer,Explorer,Accelerator... I graficki dizajn jako primamljiv.S time on ce imati vrednost kolikuy vrdnost imaju moji internet casovi.S time sto bi imamo veliki broj prodajnih mesta mislili smo da uz svaki CD postimo po koju Vasu igricu ili da Vi izradjujete igrice sa malim promenama specijalno za taj cd jer ce on ipak imati non-comertional ussage..

Sta mislite o tome?
Post #4 · Feb 5, 2005, 3:31 PM
Zvuci zanimljivo, jedan nas mobilni operater je nudio slicnu uslugu ali usluga propala jer je pala zainteresiranost za dialup pristupa internetu, a i lose su to organizirali..
No ovako, reci mi kada je u planu izlazak prvog takvog cd-a i koje igre te interesiraju za pocetak i sve ce mo se dogovoriti bez problema! :yes: (ubacit logo u igre ces posla)
Post #5 · Feb 5, 2005, 3:42 PM
Kao sto sam i mislio nece biti probelma he he strava saradnje bas gotivno
Hmm · Feb 5, 2005, 5:26 PM
Ok.Cd trebalo bi ako budi bilo sve kako valja da se pusti krajem sledeceg meseca eventualno za 2 meseca.Trenutno se usavrsava WiLANd Connection Defender i jos mnogi drugi programi koji ce se isporucivati.Naime potrebne su nam igrice ako imate koju kakvu startegiju koju bi bilo lepo da neku igru preimenujete tipa za strategije WiLANd Kingdom Za voznje WiLANd Speed ... Nego to vazi samo za jednu igricu koja bi bilo lepo da stoji na nase ime.Dok sve ostale neka budu po Generation Stars naravno.Jer ipak na CD od 800MB moze da se stavi sve zivo. :D
Post #7 · Feb 5, 2005, 5:39 PM
Hmm... nije da imamo neku strategiju :-? a ni voznju :-? ali nema problema, ti reci od ovih igrica sto vidis na stranici sto te zanima i kakve promjene bi uradio.. (ime igre nije pametno mjenjati jer ce neki ljudi to i primjetiti a i previse posla mjenjanja svih slika sa imenom u igri, vise kao "WiLANd presents a game by Generation Stars" ili "WiLANd presents - Raklem: War on Earth").
OK OK · Feb 5, 2005, 7:08 PM
Tu si upravi sto se tice promena.Kada se i ja setim malo programiranja iskreno je kao puno promena ako bi se morala menja svaka slika itd.Nego nije problem postavite to na sledecim igricama mislim na (WiLANdInter.NeT Group Presents u No Speed Limits Foxy - The Troublemaker Planet Explorer.Naravno odradite neku manju animaciju gde ce se vrteti u metalic plavoj boji WiLANdInter.NeT Group Presents.Nadam se da me razumete jer ipak je mnogo prodajnih mesta na kojim ce to sve biti pa ipak ne zelim da sve to izgleda jeftino ni sa vase strane ni sa moje strane.

Da li moze tako da se odradi?

Ukoliko Vam ovo odgovara od etaljima animacije cu Vas obavestiti.
Post #9 · Feb 5, 2005, 7:19 PM
Meni je neugodno sto to tako ispada:
- NSL: projekt je bi pauziran jos prije skoro godinu dana radi slabe ideje
- Foxy: gotov projekt, ako si probao igru i mislis da je vrijedna javi, ja se samo moram konzultirati sa kolegom
- Planet Explorer: ista stvar, ti pogledaj pa javi
- jedna od kvalitetnijih koja ce uskoro biti zavrsena je Zombie Driver i nju mislim prodavati ovisno o zavrsnoj igrivosti, ako bude freeware budem lako ubacio logo
Za animaciju neznam jer nemamo jos nijednog animatora, jos smo team koji jer u razvoju i svakim danom ucimo i zaposljujemo nove radne snage (zasad nas je 8 u timu, bez animatora :( )
hmmm · Feb 5, 2005, 7:51 PM
Ok evo ja radim animaciju upravo ovog trenutka jer tu sam pored programiranja takodje vican jako puno.Uostalom to si predpostavljam video na mojoj stranici.Nema problema uradicu ja animaciju a vi je postavite bice u jadnom avi fajlu.Samo mi reci kako da vam je dostavim.
Post #11 · Feb 5, 2005, 7:57 PM
salji na mail: edi @ generationstars . com

Ovako, da se dogovorimo kako treba do kraja, ti napravis animaciju, ja je ubacim u igre koje zelis sa time da WiLANdInter.NeT ima funkciju kao izdavac jer ustvari to i je dok Generation Stars zadrzava pravo copyright-a da je proizveo igru, tako ja radim sa stranim izdavacima. Ubacim njihov logo da oni "X presents - Ime Igre - Developed by Generation Stars" i cak imam sponzora za Gink in Trouble igru koja izlazi uskoro i izdavacima ne smeta sto je logo od sponzora jos unutra, njima je glavno da se vidi da su oni izdali igru.
Post #12 · Feb 5, 2005, 8:01 PM
E da, i svaki put kada ti dodjes na moju stranicu dobijem ovaj mail:

Vasa poruka je uspesno primljena.

WiLANdInter.NeT Vas obavestava da cete odgovor dobiti uskoro.Molimo Vas da budete strpljivi jer imamo jako puno korisnickih mailova na koje trebamo odgovoriti.

S, postovanjem

WiLANdInter.NeT

http://www.wilandinter.net

http://wap.wilandinter.net

http://www.servers.co.yu

+381 63 8612 630

Ucinite Vas posao mnogo laksim..

To mi dodje na ovu adresu: f6e5be6b9c57554d04a98ab749cbf531 @ generationstars.com
ne kuzim zasto, vec sam 5 ovih mailova dobio danas...
WiLANd Robotizm · Feb 5, 2005, 8:14 PM
Hahah nemoj se ljutiti ali WiLANdInter.NeT funkcionise sa smislom.

Posto si administratori i formmail service koji koristis kao i on demand servise.Kao Administrator ili Vec power user.Si u sistemu podesio da sva moguca posta stize tebi.Veruj mi znam kakve su Vam opcije i podesavanja na mrezi na kojoj hostujete.Medjutim kada bilo koja poruka stigne na WiLANdInter.NeT se odma vraca putem WiLANd Robot sistema te odgovara da ce uskoro biti odgovorena.Uostalom to si dobio 5 komada znaci da su meni 5 poruke do sada prosledjene da si mi odgovorio na forumu.I automatski ti je moj server 5 puta odgovori.Tako sam programirao sistem.

Imas li jos koje pitanje?

Sto se toga tiuce miskec se na to naviko pitaj ga.!
Post #14 · Feb 5, 2005, 8:21 PM
da ali sam si namjerno podesio da dobivam sav mail da ne moram imati 5 posebnih tipa support@ i tako, pa firmama dajem takve mailove koji ne postoje i sve ljepo meni dodje.
Zasto si isprogramirao da robot radi reply na obican mail, zamisli da imam 100 takvih usera na forumu pa da mi se trpa inbox zbog toga...milim, ne smeta mi sto svako toliko dobijem taj mail, lako ga izbrisem nego ipak ti to nije pametno...par filtera si trebao baciti...
Simply Claver · Feb 5, 2005, 8:31 PM
Manje vise si upravu ali sada trenutno sve tako funkcionise jer nema bitnih od nebitnih svi mailovi koji stizu na WiLANd veruj mi su bitni.!

Nego radimo li mi ono ili ne?

Sto mi ne pises direktno na support?
Re: Simply Claver · Feb 5, 2005, 8:41 PM
wilandtelecom wrote:
svi mailovi koji stizu na WiLANd veruj mi su bitni.!?

Da slazem se, ali oni koje robot salje meni se nebitni, na to sam mislio. Nema problema.

Dali se slazes sa onim sto sam napisao u onom Postu na vrhu?
Mail · Feb 5, 2005, 8:54 PM
Sto ne citas mail.
Meni vise smorno da visim po forumu
Post #18 · Feb 5, 2005, 11:05 PM
He HE vdim da ce ovde biti neke saradnje. Edi moras se naviknuti na one robotske poruke meni stignu 100 puta na dan jer ga 100x smaram sa majlom he he. Ovo je strava ideja sa cd-om i mislim da bi trebali tu animaciju ubaciti u sve igre koje oce da se andju na cd-u to je nevidjena reklama za gs team
Leader of networks · Feb 5, 2005, 11:38 PM
Hvala Miskec.Tu si posteno u pravu.Evo ja jos uvek zavrsavamAnimaciju mada iskreno mislim da ce biti manjih problema za slanje zbog kolicine.Pa zato predlazem timu GSa da u hrvatskoj samo namesti da vecina igrica po otvaranju loaduje sledeci fajl koa animaciju. wiland.avi
i da ga startuje svakako u full screen modu da ja ne bih morao da saljem 7Mb ili da uploadujem na server.Sta mislsite za tu ideju?A poslacu Vam kako izgleda animacija ukratko u slikama.
Post #20 · Feb 7, 2005, 9:18 AM
Bilo bi bolje i lakse za ubacit kada bi animacija bila one rezolucije koje je igrica. I najlakse mi ju ubaciti kao .avi.
Nisam skuzio onaj dio sto si govorio za one koji skinu igru u HRV... neznam dali je to vazno sa time da je ovo sto radimo vazno na tvom podrucju radi boljeg biznisa za tebe (we hope so :))
Resolution problems · Feb 7, 2005, 10:25 AM
Svakao da je to vazno samo za moje podrucije.Nego imam ideju vi uradite igricu i postavite je na vas server tako spremnu da moze da cita wiland.avi sa roota diska i ja cu ih samo skinuti sa vaseg sajta ili mi posaljite linkove.Jer time mozemo ubrzati stvari.
Sto se rezolucije tice samo recite koju hocete rezoluciju i u toj cu uraditi animaciju jer sam je radio u 3DS4 pa najmanji mi je problem da menjam ekstenziju ili rezoluciju.
Inace sta mislite zasamu animaciju jeste jednostavna ali znam da nedostaje jos po koja sitnica.Medjutim sam resio da docaram da WiLANd Brand ima malo otvorenije poglede.U principu pokusavam da furam modele reklama koje Coca Cola radi da je sve ustvari font.I oblik.Nasta i ciljam.
Sta mislite sta bih trebalo da dodam jos jer ipak ta reklama ce furati i na TV po SCG.Inace mali problem je imam dozvoljnih 7s free po televizijama.
Animacija · Feb 7, 2005, 10:34 AM
Animacija ce samo furati po SCG za sada naravno.Medjutim posto sam animaciju radio u 3D studiu i furaj je da docara ljudima kakav je WiLANd Brand posto i jeste furam je sa slovima.Na fori IBM,Coca Cola ...Znam da mi iskreno nedostaje jos po kaj falinak ali bih je radije doradio ali mi ne pada napamet sta da dodam na animaciji da izgleda perfektno.Jer ce to ipak furati i na TV.Problem je samo sto mora biti 7s jer toliko imama dozvoljeni termin po televizijama free.Sto se rezolucije tice reko sam vad samo mi napisite u kojoj cete rezoluciji u toj cu je ja uraditi.I postavite mi kada zavrsite izmene na nekom vasem linku te igrice koje kad se instaliraju traze prisustvo CDa samo zbog moje animacije.To nije tesko da se uradi.Znam da smara ali ipak imama razloga zasto to trazim.
Post #23 · Feb 7, 2005, 12:04 PM
Strava ti je animacija meni se bas svidja full je jednostavna a govori sve
Post #24 · Feb 7, 2005, 1:35 PM
Bok, evo ovako, po redu - da krenem: :)

Animacija:
Moje osobno misljenje (bez uvrede) je da animacija kao avi nece imati spojen kraj sa pocetkom kao sto .gif ima pa ce ispasti malo smijesno sa naglim krajem. Preporucam sljedece:
Fade in (crni ekran i slova se polako stvore na sredini kao sto su sada) ;
mozes napraviti da se zaljuljaju kao sada na ljevo pa desno i nazat do sredine ili da kao neka svijetlost iz njih bljesti i prolazi kroz slova sa ljeva do desno (ovo bi bilo super cool) ;
i na kraju fade out (slave nestanu u mraku) ;
i onda se igra otvori ili napravis jos jedan FadeIn sa textom "presents" i fadeout..pa se tek onda igra otvori..

Igre i rezolucije:
Da bih ti mogao govoriti o rezolucija i potrebnim promjenama u bilo cemu bi mi strebalo sljedece od tebe: da mi izlistas tu na stranici listu igara koje zelis da tvoj firma predstavlja (one igre koje su gotove jer ostale jos neznam koji im je deadline-datum zavrsetka projekta)
games · Feb 7, 2005, 3:08 PM
Foxy - The Troublemaker
Find 5
Skiffy the Hamster
Miskec Man

Obavezno No Speed Limits

Namestite da je bar jedna igrica ima sledeci publishing.Da se bar jedna arkadna zove WiLANd Kingdom.Cisto zbog nas ali da dole u u glu pise developed with Generation Stars.Jako nam je to bitno?
Post #26 · Feb 7, 2005, 3:42 PM
E wilande koji si ti lik a sta je sa rklemom , yambom , snkyem to su nase najvece i najbolje igre cave ship i te kako uvatis za te male projekte. A i No Speed Limit je blokirana igra znaci nije zavrsena i nikad nece ni biti jel je projekat prekinut. A i moj Miskec Man v1.14 nije gotov do kraja sad radim Miskec Man 3D ali to ce biti tek za sledeci mesec.
JA LIK · Feb 7, 2005, 8:23 PM
Miskec brate onda ce da stavimo Miskec Man 3D kada bude gotov.A nije ni problem sto se mene tice da stavim sve vase igice.Ali je bitno dase jedna od tih igrica zove WiLANdKingdom.Kako bi sve imalo smisla.Precizinje mislin zato sto svi programi koji ce se izdavati u paketu ce imati u prednazivu WiLANd.Tako da bi bilo lepo da i jedna od vasih igrica bude malo preradjena preciznije mislim na arkadnu.Kako bih WiLANd imao svoj smisao. Zan ne?
Post #28 · Feb 7, 2005, 10:10 PM
Da to je! Steta sto jos nemamo neku arkadu (kvalitetniju). Pa biraj, koju igru bi volio vidjeti sa tim naslovom i dogovorit cemo se :)
- Find 5
Bolje to ne koristiti, to moj brat isprogramirao i stavio u igru gole zene bez autorskih prava pa neznam koliko je to pametno :-? to cak mozda i mi maknemo sa stranice jer za mjesec dana ce biti nastavak u blizini :)
- Skiffy the hamster
To je jos in development tako da ti ne sluzi, steta

Za ostalo nije problem.
hmm · Feb 7, 2005, 10:47 PM
Pa dobro ako je takva situacija.Nego zar nemate bas ni jednu arkadnu koju bi mogli da preimenujete tako.Recimo iako nemate onda uzmite neki nivo uu dark fazou i samo njega spojite sa igrom i nazovite celu igru WiLANd Kingdom.I to je to.A ove dve igrie sto nisu validne mozemo ih pretvoriti u validne.Da umesto tih zenski budu slike WiLANda sto moze mnogo znaciti.Samo mi trebaju dodatne informaije o orezoluciji i formatu slika.Jos bolje ako bi moglo da se igra namesti da radi samo kada je na mrezi komp i da vuce sa mog http servera slike koje bi igrao korisnik.Meni je inace u interesu da je korisnik sto duze na netu.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in