TOP 10 Downloads 2005-02

Replies: 4 Views: 1,351 Started: Mar 1, 2005, 6:41 AM
TOP 10 Downloads 2005-02 · Mar 1, 2005, 6:41 AM
Statistika Download-a za drugi mjesec:
04 | 428 | Gold Seeker
05 | 338 | Yambo Extra
06 | 235 | Raklem
07 | 145 | Snakey
08 | 090 | Find 5
09 | 084 | Foxy - The Troublemaker
10 | 067 | Miskec Man

Last month: 4164
This month: 2912

UVOD:
Sto reci, pao je broj downloada, najvise zbog toga jer nismo imali nikakvih noviteta ovaj mjesec. Jedina nova igra na top10 je MiskecMan sto je lagano iznanedjenje mada to nis ne govori - osim da je ZombieDriver izbacen ali to se i ocekivao kada nije bio niti jedan update ovaj mjesec.

Panic Invaders & CaveShip:
PI u ocekivanom padu ali jos uvjek drzi prvu poziciju sto ce se sigurno promjeniti do kraja treceg mjeseca dok se za CaveShip ocekuje rast bez obzira na ovomjesecni pad od 200dwl-a.

Gink in Trouble: 4th > 3rd
Gotovo jednak kao i prosli mjesec u broju dwl-a, odrzavale su ga internet stranice na kojima je bio objavljivan ali se ocekuje trostruki rast dwl-a do kraja trecek mjeseca jer ubrzo izlazi zavrsna verzija i finalna objava na sve internet stranice!

Gold Seeker:
Porastao u broju dwl-a za razliku od ostalih na listi ali bez ikakvih promjena u prodaji :( 0$

Yambo Extra: 3rd > 5th
Ova igra me skroz iznenadila ove godine, mislio sam da je vise nitko nece igrati a ona se bori za naslov..

Foxy - The Troublemaker:
Foxy se drzi svoje devete pozicije sa skoro identicnim brojem dwl-a ali je u ocekivanju pad sa top10 liste do kraja treceg mjeseca.

ZAKLJUCAK:
Uz manji strah od ukupnog pada dwl-a dolazi i razdoblje kada bi top10 lista trebala probiti granicu i srusiti sve dosadasnje rekorde do kraja mjeseca (nadajmo se).
Dolaze nam Zombie Driver, masovna publikacija Ginka, prvi pravi update-ovi za Cursed Island, mozda finalna verzija GS Inspectora i tko zna sta jos novo sa strane ostatka tima...

Ceka nas zanimljivo razdoblje, sretno svima! ;)
Post #2 · Mar 1, 2005, 8:48 AM
:D He He nemogu da verujem da je Miskec Man usao u prvih 10 zapanjujuce kolko je downloada imao. Upravu si edi ovaj prosli mesec nismo nista izbacili novo i zato je broj dovwnolada visestruko opao ali nema veze ovaj mesec ce biti valjda nesto usvakom slucaju

SVAKA NAM CAST :clap:
Post #3 · Mar 1, 2005, 10:12 AM
Zanimljivo.
Bas me zanima na kraju godine sta cemo otkrit, koji mjeseci imaju najvise downloadova, i mozda cak o cemu ovisi taj broj osim o novotarijama.
Post #4 · Mar 1, 2005, 10:40 AM
Full dobro, jedino sto mi je Find 5 opao i to za vise od duplo. Ali ne mogu vjerovati da netko skida to smece. Cim napravim GSI maknuti cu Find 5 sa lica zemlje :)

Edi -> Fora recenzija ovog mjeseca :)
Post #5 · Mar 1, 2005, 4:52 PM
Foxy - The Troublemaker:
Foxy se drzi svoje devete pozicije sa skoro identicnim brojem dwl-a ali je u ocekivanju pad sa top10 liste do kraja treceg mjeseca.

za me veliko iznenađenje :D , nisam se nada ni ovom broju downloada... Al veljača je 100% zadnji mjesec Foxy-a u top10... nadam se da će dogurati do 200 downloada ukupno.. i to je uspjeh... i nadam se da će ga uskoro nadma?it Foxy 2 :D

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in