Replies: 42Views: 9,627Started: Mar 3, 2005, 5:06 PMPage 1 of 2
Gink u novinama - Novi List · Mar 3, 2005, 5:06 PM
Napokon i nasa prva tiskana recenzija (valjda - osim ako nije vec prije nesto bilo bez naseg znanja)
Gandalf koji radi na gameru i hackeru napisao je recenziju, na vrhu stranice i uz stvarno jebene komentare, HVALA stari!!!
Nikola je dobio poruku od frenda da je kao neka nasa igra mozda u novinama, mi se uzivili i odmah ga (nikolu) poslali da nam kupi novi list , ukljucio sam kameru i snimio dolazak i trenutak saznanja gink_novilist.wmv [12 MB] SaveAs!
Au strava evo sad cu pogledati filmic jee konacno i mi u novinama i to ima dosta texta kolko ja vidim super.
Post #4 · Mar 3, 2005, 6:20 PM
Kakav si ti lazov, svojevoljno sam iso po novine, jos te mi vi govorili da ih neidem kupit. I nikola se pise s velikim slovom
Post #5 · Mar 3, 2005, 7:33 PM
ludilo.. 8) steta sta nisam uspio nabavit i procitat to. :no:
Post #6 · Mar 3, 2005, 8:29 PM
Skidan film... nadan se da neću po?aliti...
Post #7 · Mar 3, 2005, 9:26 PM
Evo bas san pogleda film... mogli ste naglas procitat :razz: A reakcija je.. ocekivana LOL Nina Badric u pozadini aj prepisite je ovdje ili skenirajte ili nesto trece... ne ninu nego prikaz
Post #8 · Mar 3, 2005, 10:06 PM
Skinia san D Muvi... SUPER!!!!! provat ću nabavit taj broj novog lista... Govorite ?to oćete al ja mislin da je Nikola najjači lik filma.. svi pijete neke kavice , a on po litre ... Bravo Nikola
Zaključak: Me is happy
Post #9 · Mar 3, 2005, 11:15 PM
He He fil je strava mada ste ono mogli procitati naglas.Edi ajde kupi jos jedan primerak tih novina i posalji mi celu stranu na kojoj je gink da se mogu hvaliti ovde a i da imam za uspomenu ako ti nije problem. Javi ako mozes pa ti ja opet posaljem adresu.
Post #10 · Mar 4, 2005, 6:57 PM
Evo, cujes na filmicu da Dino kenja za svaku rijec sta je bila procitana. Ahem... ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Pise Zoran Zmiric
Recenzije platformskih arkada do sada su bile rezervirane za konzolaski dio priloga. U njemu ste imali prilike citati o reizdanjima i konverzijama nekih legendarnih cistokrvnih platformera koji su izlazili uglavnom u posebnim paketima. No kako je zanimanje za ovakav tip igara u porastu u buducnosti cete u PC sekciji pronaci neke od najzanimljivijih i najpopularnijih novijih naslova arkadnog zanra, a sezonu otvara jedan vrlo poseban. Na internetu nam je danas dostupna gomila trial verzija arkadnih igara od kojih tek nekolicina uziva status legendi. Izdvojiti svakako treba Ricochet u njegovim bezbrojnim verzijama i Icy Tower ciji je koncept vrlo blizak Ginkovom. Zadnjih godinu dana obicno uvijek na svom hard disku pored nekoliko novijih mega-hitova drzim i jedan arkadni naslov za trenutke opustanja i razbibrige izmedu tih cesto mentalno iscrpljujucih RPG-a i WWII shootera, a ovog i iducih mjeseci to mjesto ce priprasti upravo Ginku, premda mu je konkurencija bilo bas najnovije bljestavo izdanje Ricocheta. Gink je zarazna i opustajuca old school platformska arkada koja vas osvoji nakon prvih nekoliko minuta igranja i usudio bih se staviti je cak ispred Icy Towera. Djelo je to hrvatskog developer tima Generation Stars cija je baza u Rijeci, a trial verziju mozete skinuti na http://www.generationstars.com. Gink in Trouble vam nudi Story i Arcade mod, a cilj je sto dulje odrzati malog vanzemaljca Ginka u zivotu. Gink mora doci do kraja levela koji predszavlja raspadajuci dvorac skacuci s platforme na platformu, no istovremeno mora paziti na siljke iznad svoje glave koji se brzo spustaju kao i na vodu ispod sebe posto Gink ne zna plivati. Platforme su razlicite; staklene, zaledene, premazane ljepilom koje vas usporava itd., a sadrze i brojne powerupove. Staze se nasumicno generiraju te ce se svaki puta kada zaigrate biti razlicite.
A sad idem stavit leda na prste.
Post #11 · Mar 4, 2005, 7:38 PM
A Nikola, bas si jaki, kako ti se samo dalo sve prepisat
Budem skenirao taj isjecak u pristojnoj rezoluciji pa si mozete printati da ne saljem svima
Sada mi svi dolaze i cestitaju, svi se ufurali, konobarica oce autogram na guzi, frend me hvali okolo i tak koji likovi lol
I sta kazete na kvalitetu filmica, cool
Post #12 · Mar 4, 2005, 7:43 PM
Nije mi se dalo. Svi za jednoga jedan za sve Na mene su roditelji ponosni, mozda prvi put u zivotu Dobro da ste editirali filmic jer bi normalan bio jako dosadan. Ustvari dobro da je Dino editirao filmic.
Post #13 · Mar 4, 2005, 7:50 PM
Bravo Nikola, ti si legenda :yes: 8)
Post #14 · Mar 4, 2005, 7:54 PM
Da mi je kuna svaki put kad to cujem imo bi................. a jedno dvije kune sad s ovim
Post #15 · Mar 4, 2005, 7:56 PM
wahahah LOL, bas si legenda evo imas tri, sad mozes kupiti slanac u pekari
Post #16 · Mar 4, 2005, 7:59 PM
Zadnji put kad sam kupovao slanac bio je kunu i pol. Je li to poskupljenje cijene slanaca mozda pocetak ulaska u europsku uniju?
Post #17 · Mar 4, 2005, 8:03 PM
Jeste jer sa nama i siptari idu u EU pa dizu kvalitetu kruva, vise ga ne mjese nogama...
Post #18 · Mar 4, 2005, 8:04 PM
ne, ja kupujen slance svako jutro, sad su 2 kune :heartbreaker:
Post #19 · Mar 4, 2005, 8:13 PM
A mozda sad koriste kupovnu sol, vise je ne skupljaju iz znoja i suza.
Post #20 · Mar 4, 2005, 8:17 PM
Ne, jo? je ne kupuju, sa znoja i suza su pre?li na su?enje mora... otkad je do?a cunami ima vi?ka mora
Post #21 · Mar 4, 2005, 8:25 PM
ima vi?ka mora
LOL
Post #22 · Mar 4, 2005, 11:06 PM
Aj skeniraj sto pre ocu da se hvalim sa time ali skeniraj onako celu stranicu da mogu da je istampam u A3 formatu he he cele novine da se vidi da je u novinama
Post #23 · Mar 5, 2005, 7:51 AM
E ful mi je bilo zao sto nisam bio s vama u Voyageru (kafic) kada ste saznali za to. Tako da ce moja reakcija kod kuce zauvijek ostati misterija. Zato jedva cekam da se doselim nazad u Rijeku (LJUDI JOS 10 DANA). A onda polako u nabavu DSL i onda se vidimo od jutra do jutra....
Nikola legenda si!! Nikola legenda si!! Eto dvije kune od mene.
Ispricavam se sto sam onaj dan napisao tri posta jedan iza drugog...jos uvijek ucim koristiti i izvuci maksimum iz Foruma
Danas idem na neko vjencanje (bivsem sefu koji je iz Amerike dosao ovdje na godinu dana)
E taj Gandalf je zakon sjecam se kada je jos pred par godina tek poceo pisati za Hacker. Imao je ja mislim na kraju Hackera neki strip koji bi uvijek procitao.
Pogledao sam filmic!! Prejebeno...sav sam se jezio! Edi da je barem kamera bila malo aktivnija. Da su se vidjeli izrazi lica od vas tamo. (emocije i suze radosnice) Ali ocito nisi mogao razmisljati o tome u tom trenutku. Ali pazi ovo cemo gledat za 10 godina i bit ce ti ful krivo sto nisi vise snimio. Nemojte me krivo shvatit....procitajte pocetak odjeljka....
Post #24 · Mar 5, 2005, 1:41 PM
Potpuno se slazem s tobom, i razmisljao sam o tome da bude sto zanimljiviji filmic, nego mi je bilo vaznije procitati novine prije Nikole budem jos vise pazio drugi put!
Gledao sam na netu - izgleda da nismo u Hackeru...
Post #25 · Mar 5, 2005, 2:08 PM
He He nemorate ga kupovati i skupljati pare
Post #26 · Mar 5, 2005, 6:18 PM
Ja san kupia Bug, ni?ta....
Post #27 · Mar 5, 2005, 6:38 PM
Jos su ostali Vidi i PcPlay!
Post #28 · Mar 5, 2005, 8:59 PM
Ja mislin da ista ekipa radi PcPlay i Vidi, ako nije u PcPlayu nije ni u vidiju.. Ja ću u pon. uzeti pcplay od frenda pa ću pogledati
Post #29 · Mar 6, 2005, 12:29 AM
Onaj poslje sljedeceg nek me pliz QUOTA kada bude bacao reply!!!!!
Bas sam te hteo kritikovati sto neces da skniras igru ali vidim da si to uradio. Puno hvala upravo sam je istampao na A3 formatu i izglea kao da su prave novine he he sad se mogu hvaliti do mile volje
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅