Ljudi treniran svoje "animation skills", ovo je moja prva animacija ?ivota.
Napravia san intro za Cursed Island. Filmić je skroz ugrubo napravljen, modeli nisu pravi (samo su za primjer) i kamera leti prebrzo... Al sve ću to sredit kasnije.
Radnja:
Kamera leti prema otoku okru?i ga jedan put i zaustavi se, onda se pojave slova cursed island, jo? planiran dodati da oko otoka tuču gromovi.
Ono sto treba uciniti za pocetak: - ugladiti pokrete kamere (usporiti je jer bi otok trebao ispasti GOLEM..kao otok Rab otprilike) - oblik otoka kao i na vec vidjenoj mapi! (bez ikakvih vecih brda) - voda do obzora (ima opcija za to) - nebo da je sphere koji je uvjek centriran na kameru!
Post #3 · Mar 5, 2005, 11:05 PM
Filmić je skroz ugrubo napravljen, modeli nisu pravi (samo su za primjer) i kamera leti prebrzo... Al sve ću to sredit kasnije.
napisa san, ne boj se...
Post #4 · Mar 5, 2005, 11:32 PM
izgleda OK, ugodno sam iznenadjen...preporucujem ti da se drzis tog posla i zapecatiti ces svoj status u GS Team-u...
Post #5 · Mar 5, 2005, 11:47 PM
tnx..
Post #6 · Mar 6, 2005, 12:18 AM
pogledah animaciju slazem se sa izjavama prethodnih forum spammera :razz:
Post #7 · Mar 6, 2005, 11:16 AM
Evo pogledao sam animaciju. Strava je voda ali mi se nesvidja ona kocka pa se vide ivice vode to je malo glupo kamera treba biti sporija i da krene malo blize od ostrave a ne onako daleko. Ali super je svidja mi se svaka cast Mate
Post #8 · Mar 6, 2005, 12:18 PM
Isto sta je Miskec napisao. Al izgleda okej.
Post #9 · Mar 6, 2005, 12:50 PM
Ljudi, nemojte da 100X ponavljan, to je samo test da vidin otprilike kako se animira, jer to mi je prva animacija ?ivota... BIT ĆE BOLJE
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅