Re: [DEV] Collapsing Building
· May 14, 2013, 9:47 AM
Dino wrote:Poprilicno mi se svidja. Jedino sto mislim je da ce se trebat uvrstiti neki novi elementi u igru jer bi brzo moglo postati monotono.
Slažem se, i meni se čini da se ovaj koncept u trenutnom stanju ne može razvlačiti duže od 3-4 levela, a da igrač ne poželi nešto novo.
Trenutno razmatram ideje o drugim katastrofama i scenarijima povezanim s potresom (požar, poplava), horizontalnim levelima, tajnim prostorijama, npc likovima koje možemo spasiti, zatim ubacivanje priče i možda neki neprijatelji na kasnijim levelima (koje možda treba poklopiti nečim pošto smo kat iznad ili se prošuljati dok ne gledaju).
Ako imate bilo kakve ideje napišite, ako i ne dospije u igru može poslužit da inspirira neke druge ideje
Igra bi trebala i grafički biti puno dinamičnija i atmosferična tako da ćemo vidjeti kako će napredovati s tim izmjenama i treba li nešto još dodati ili izbaciti.
Imam u glavi određenu viziju kako bi igra trebala izgledati dovršena, ali sve se mijenja ovisno o tome koliko je to što sam zamislio zabavno za igrati