Forum game: Word Association
· Mar 23, 2005, 5:19 AM
· edited Apr 13, 2005, 10:00 PM
Dosao sam do jedne sjajne ideje, vidio sam na drugom forumu i stvarno sam iznenadjen kako jednostavan nacin da se forum odrzi zivim i/ili zivljim!
Jednostavna igra asocijacija, par pravila:
- Ja kazem rijec, npr. 'auto', sljedeci koji odgovara mora odgovoriti nesto slicno ili vezano za rijec prije kao npr. 'prozor' .. 'kuca' ...
- Svaki korisnik na forumu smije dati najvise dva odgovora na dan!
- Ne zapocinjite novi topic sa novom idejom jer se ova igra nastavlja uz dodatna pravila...vidjet cete, cool stuff!
- da bi bilo barem malo poucno - cemo igrati i jednu rijec na ENG uz ovu na HRV. Ne moraju imati veze jedna s drugom ENG<>HRV!
Npr, igra pocne sa: Auto, Car
Sljedeci odgovara sa:
prozor, porche
kuca, cool
vrata, nikola
prilaz, gay
.. salim se
.. ali kuzite!
EVO, POCINJEMO SA:
INTERNET, INTERNET
p.s. ova se ne broji kao moj post u igri tako da smijem dvaput danas odgovoriti!
Jednostavna igra asocijacija, par pravila:
- Ja kazem rijec, npr. 'auto', sljedeci koji odgovara mora odgovoriti nesto slicno ili vezano za rijec prije kao npr. 'prozor' .. 'kuca' ...
- Svaki korisnik na forumu smije dati najvise dva odgovora na dan!
- Ne zapocinjite novi topic sa novom idejom jer se ova igra nastavlja uz dodatna pravila...vidjet cete, cool stuff!
- da bi bilo barem malo poucno - cemo igrati i jednu rijec na ENG uz ovu na HRV. Ne moraju imati veze jedna s drugom ENG<>HRV!
Npr, igra pocne sa: Auto, Car
Sljedeci odgovara sa:
prozor, porche
kuca, cool
vrata, nikola
prilaz, gay
.. salim se
EVO, POCINJEMO SA:
INTERNET, INTERNET
p.s. ova se ne broji kao moj post u igri tako da smijem dvaput danas odgovoriti!