Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,639 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 22 of 141
Post #631 · Oct 14, 2004, 8:48 AM
imam nekih problema s padom fpsa u skiffyu i to di se spajaju 2 dijela levela (2 teksture). zbog toga sam opet napravio pauzu dok smislim sta cu...
Post #632 · Oct 14, 2004, 8:57 AM
A da jednostavno ignoriras i limitiras editor od super velikih mapa?
Post #633 · Oct 15, 2004, 10:47 AM
Evo ja sam na praksi i full je dosadno, uopce nema posla, barem ne za mene.
Pokazao sam deckima KPV i kazu da dobro izgleda i da bi moglo biti nesto od toga.
Jedva cekam da dodjem doma i nastavim programirati....NAPOKON sam MOTIVIRAN !!! i trebam iskoristiti tu motivaciju koliko god mogu !
Post #634 · Oct 16, 2004, 3:23 PM
A ne edi nisam napravio prozirnost pobrko si me nesto uradio sam samo da se nabaci textura na texturu sa onim surface ili tako nesto ali nisam uradio prozirnost. Posle toga si mi ti pricao da si na nekom forumu nasao kako se to radi pa ja dalje nisam pokusavao. Izbrisao sam ono sranje ali bih mogao pokusati da uradim opet. Zavrsio sam onaj ispit jos pre 2 nedelje i radim jos jednu igricu nju sam uradio 20%. Reci kad da ti posaljem ispit oces odma ili kad ostali zavrse.

Cujemo se ovih dana jos bicu na netu

Pozdrav Miskec :D
Post #635 · Oct 16, 2004, 8:19 PM
Posalji kad god hoces, stavi na svoj FileManager gdje su i ostali ispiti.

Joj, jao meni sa tim DX-om i ostajanju krvi :(

Ja ne stignem nista vise, radim ko konj, programiram za GS i za Cateia, i stranice i igrice ;) bas sam lud

Joj pazite ovaj link: (za korisnike DSL-a u Hrvatskoj)
http://iloveht.eclub.lv/swf/maxadsl_user.htm
Post #636 · Oct 17, 2004, 11:08 AM
He He :D koji si ti lik nikako neodustajes od te krvi :D he he bas sam se dobro nasmejao a jebiga nemam pojma kako da stavim providno jer kad kopiras surface na surface nemozes napraviti da bude providno.

Ja pravim igru u vb-u prvaim caletu neki program i ucim vc++ jel imam ispit na faxu ove godine.

Cujemo se na icq uskoro pozdrav Miskec.

p.s. Jel smo prodali koju igru (mislim na Ginka)
Post #637 · Oct 17, 2004, 8:46 PM
Ma pusti ginka, izdavaci su supci, prvo mi govore da su zainteresirati pa se onda ne javljaju. Jebe mi se za njih vise, cim zavrsim raditi stranicu za ovu jednu firmicu onda bude zavrsio i nasu i od onda pocinje prodaja dviju igara.
Nadao sam se da cete i ti i Igor napraviti jednu alecku igricu koju mozemo odmah staviti na novu stranicu da se vidi nesto novo tj. vise toga.
Post #638 · Oct 19, 2004, 12:02 AM
Evo radio sam malo na KPV-u. Sada idem prileci...moram se naviknuti na spavanje prije 3 ujutro...!
Post #639 · Oct 19, 2004, 5:31 PM
Ljudi, kako je onaj hacking prosao kroz nasu stranicu, svi nezasticeni fileovi su bili izbrisani, zajedno s njima su bili i nasi avatari! pa bih molio one koji primjete da im nema avatara da ga ponovno uploadiraju da ne stoji ova glupa greska!
Post #640 · Oct 19, 2004, 5:35 PM
Ja neznam za Igora ali ja pravim jednu igru zavrsicu je za jedno 10 dana pa moze ona da bude ta neka nova igra. Nista nisam pisao na forumu o njoj jer nemam vremena po ceo dan sam na faxu radim na kompu na faxu u pauzama i pored toga ucim i vc++ jer mi je na faxu pocelo predavanje iz toga.

Cujemo se uskoro Miskec :D
Post #642 · Oct 20, 2004, 7:13 AM
E edi upladovao sam moj ispi na moj file manager nadji ga tamo da nedajem link da ostali vide. Nisam zavrsio sve jer treba jos iskomentarisati code do kraja ali pogledaj igru pa mi javi jel to ok.
Post #643 · Oct 20, 2004, 8:17 AM
Vrlo sam impresioniran!!!
neznam dali znas, ali imas samo jedan zadatak neizvrsen, 3 AI-a koji razlicito razmisljaju (kretnje i pucanje). Ili ja nisam dosao do tog nivoa ;)
Cim ti kazes da je ono sto si uploadirao gotovo, ja to ocjenjujem i opisujem svoje misljenje (tako da mi javi).

Dino, Igor, vas ispit 04? :naughty: :wink:
Ja sam napravio jednu cijelu igru na tom principu! (neki vec znaju ali nitko nije igrao jer cekam da stranicu zavrsim)
Post #644 · Oct 20, 2004, 8:41 AM
Kako nisam napravio pa jedan ide levo desno i puca drugi ide slucajno levo desno a treci te prati. Zar to nije to? Mozda nisam dobro razumeo objasni mi ja sam razumeo ovako kako sam ti gore napisao i napravio u igri.

p.s. U ovoj igri sam uradio jednu stvar. Kad pucas podaci o metkovima se stavljaju u promenljive(0 to 10000) medjutim ako igra potraje metkovi popune ovu promenljivu do kraja tj. bude vece od 10000 i tada se javlja greska. Ja sam napravio da kako koji metak izadje gore sa ekrana ili pogodi playera ili igraca da se njegovi podaci iz promenljivih brisu i da se podaci ostalih metkova u promenljivima vracaju za jedan u nazad tako da igra moze trajati neograniceno mnogo. Jel si ti uradio ovako ili si ubacio nesto slicnu u onom primeru sto si nam poslao.
Post #645 · Oct 20, 2004, 6:32 PM
Skuzio sam, zadatak je bio napraviti 3 AI protivnika, ti si ih napravio, ali dolaze jedan poslje drugog. Trebali su dolaziti istovremeno, tj. cim jedan umre pocne ponovno od vrha i to vrijedi za sva 3.
Pazi, to ti nije neki veliki minus, jednostavno smo se krivo razumjeli. ;)

I jedan prijedlog, novija Irena postoji!
Pokreni ovo: irena2d_engine.exe [278 KB]
I onda promjeni one prve dvije naredbe u ove:
[vb]Public g_irEngine As New Irena2D_0873.Engine ' Promenljiva za engine
Public g_irExtra As New Irena2D_0873.Extra ' Promenljiva za extra[/vb]
I odi u Project->References i iskljuci Irena2D_0871 i stavi kvacicu na Irena2D_0873.
Post #646 · Oct 21, 2004, 5:40 AM
Da Dina prisjetim a i nas na nesto:

29.10.2002 Edi B., Dino B., Dragan M.
New member in our team Dino B., he's giving us ideas and some graphical support... He painted that tank in Raklem :)
This is his first animation (made in Flash), sounds are in Croatian!
User posted image
From now on you can access our site thru http://gs.gamer.hr and maybe .com redirection link soon !!!
VERY BIG THANKS TO VIPonline & Gamer.hr for giving us room on their server.

Jos malo pa dinov rodjendan u timu, slucajno sam nasao na staroj stranici koja je jos uvjek online, tko bi rekao, a i dan kad nam je vip dao ovaj prostor na serveru (http://grommm.tripod.com/REALindex.htm)
Post #647 · Oct 22, 2004, 6:16 AM
E stari moj, prosle su vec 2 godine a jos nisam dobio placu...cudno :)

Evo ja sam opet na praksi i ako ni danas ne bude bas previse posla onda cu visiti po forumu i svako toliko bacati pogled na nasu stranicu jer znam da edi sada radi na njoj. Kada sam isao spavati je radio na njoj i sada kada sam se dizao da odem na praksu, a vjerujem da ce raditi barem do 10 pa ce ici na kavu.

Idem ja popiti sada kavicu i pripremiti se za prljanje po radioni !
Post #648 · Oct 25, 2004, 11:01 PM
Od mene 2 dobre vijesti:

1. skuzia sam zasto mi je net zajebava (u properties od modema je bio iskljucen hardware flow control i jos neke pizdarije - za svaki slucaj sam ukljucio sve di sam moga stavit kvacicu.)

2. Napravio sam upload multiplayer skiffy-a, link vam je u planning pr. Dajte neki komentar (samo pozitivni naravno ;))

Me happy! :D
Post #649 · Oct 27, 2004, 11:28 PM
Ja se svima ispricavam sto nisam bio aktivan zadnja 4 dana, imao sam zdrastvenih problema pa jedva da sam palio kompove. A i Glavni komp s kojim idem na net je riknuo tako da sam preselio konekciju na sljedeci komp, ja cu poludjet s tim kompovima!

Igore, evo budem sad isao probat Skiffyja!
Post #650 · Oct 28, 2004, 7:01 PM
Blago tebi ima? bar neki sporedni :) mome su odbrojani dani... sad ću uskoro (nadam se) kupiti laptop :)
Post #651 · Oct 28, 2004, 7:28 PM
Heh, a ni sporedni mi nije bas neki (600Mhz), treci komp ima 2,4Ghz ali taj je od brata a tamo se ne selim jer necu moci raditi kad budem htio.
Ja isto moram kupiti jedan laptop-ic, stvarno moze biti koristan, evo neki dan jedan frend me zvao na kavu, imao je posudjen notebook od sefa sa posla, da samo znas kako smo se izivljavali, glumili smo face non-stop :P i przili smo cd u hodu, i u liftu...lol... nama je to bilo zakon! Dan poslije ga je morao vratiti :(
Ne ne, moram ga imati (i ti isto!), vise uopce nisu toliko skupi, za 6500Kn P4 na 2,4Ghz...

A sad jedno poslovno pitanje za svih, pomoglo bi mi:
- Stavio sam da je Gink-u normalna cijena $14.95, i da mu je trenutno promocijska cijena koja traje do kraja ove godine a ona je $9.95. Jel to ok, sta mislite?
- Mislio sam izgubiti 2 ili 3 dana jos na Ginku i prevesti ga na HRV i posebno prodavati domacu verziju samo na ovom podrucju. Mislio sam staviti da onda kosta $2.30 iliti 15kn. Naruciti se moze preko neta sa kreditnom ili se postom posalje 15kn u kuverti sa email adresom zapisanom unutra na koju ja posaljem Unlock Serial Code.

Trebalo bi mi misljenje, pogotovo za HR verziju igre.
Post #652 · Oct 29, 2004, 11:43 AM
- Stavio sam da je Gink-u normalna cijena $14.95, i da mu je trenutno promocijska cijena koja traje do kraja ove godine a ona je $9.95. Jel to ok, sta mislite?
Ja mislim da je 10-15$ ok

- Mislio sam izgubiti 2 ili 3 dana jos na Ginku i prevesti ga na HRV i posebno prodavati domacu verziju samo na ovom podrucju. Mislio sam staviti da onda kosta $2.30 iliti 15kn. Naruciti se moze preko neta sa kreditnom ili se postom posalje 15kn u kuverti sa email adresom zapisanom unutra na koju ja posaljem Unlock Serial Code.

Zgodna ideja posto svi znamo sve o situaciji u HR (eto samo toliko cu rec, a vjerujem da svi znate sta mislim)
Post #653 · Oct 29, 2004, 6:26 PM
:D stavi 20kn domaća verzija...
Post #654 · Oct 29, 2004, 6:29 PM
Ne ne, moram ga imati (i ti isto!), vise uopce nisu toliko skupi, za 6500Kn P4 na 2,4Ghz...

Upravo tako.. a jesi primjetia da obično ljudi koji imaju laptope ili zvijri kompjutere, samo pi?u u wordu, a mi kojima je to potrebno imamo kante i ?rtvujemo se za svaku komponentu...
Post #655 · Oct 29, 2004, 9:48 PM
Potpuno se slazem! Takvih ljudi ima previse :twisted: kad god nekom dodjem popravit nesto na komp vidim koju makinu ima i da mu uopce ne treba... :( :(
Post #656 · Nov 3, 2004, 12:24 AM
NEWS:
- Gink in Trouble RC3
Nova verzija sa poboljsanom grafikom, ostalo je posla za jos 5 sati rada
Cijena igre je $9.95 do 1.1.2005
- Gold Seeker v1.0
Jucer sam zavrsio GoldSeeker do kraja, i setup i sve sam napravio.
Cijena igre je $4.95 do 1.1.2005
- Danas pocinjem raditi na Cydonia igri za Cateia Games
To ce malo usporiti zavrsetak stranice ali nije bed jer mi je i za stranicu ostalo mozda 4 dana posla maximum. Sto znaci 8 dana zbog posla!
- Trazio sam malo novi hosting za nasu stranicu, ima nesto online, nasao sam nesto za 350kn/god... malo cu posudit kreditnu od stare :twisted:
Imat cemo 1Gb podataka, 50Gb transfera, 25 Sub domena - zakon, ...
Post #657 · Nov 4, 2004, 12:47 AM
Evo uspjeli smo mene vratiti online nakon skoro 2 tjedna.
Malo sam radio na KPV-u i prebacivao KK2 u noviji Irena engine...

Sto se tice Gink-a na HR trzistu...trebalo bi ga stvarno prevesti na HR jer imam filing da bi djeca mogla navaliti na tu igru.

Posto igra zauzima oko 10 mega mozemo ju slati i preko maila.....samo treba smisliti na koji bi nam nacin onda poslali 20 kn....!
Da 20kn jer smatram da je to cijena za HR trziste....ipak je to trenutno nekakav standard medju piratima :)
Post #658 · Nov 5, 2004, 1:34 AM
Stvarno imamo problema sa internetom tu kod nas doma jer Edi je spojen preko DSL-a a WinXP je smece koje vise nezna ni sherati vezu i na taj nacin edi opet mora pokretati nekakve proxy-e koji dodatno usporavaju njegov vec full usporen komp...u glavnom da ne jadam tu previse....idem spavati ujutro imam praksu !
Post #659 · Nov 5, 2004, 2:15 AM
hehe, a ja idem usporeno raditi na full usporenom kompu :P i ne idem spavati do sutra navecer.
cya around

-- EDIT --
- Gink je gotov, jeeeeeee! ali ono, skroz gotov i setup i sve, spreman za prodaju!
- Radio sam i na Cydonia-i nekih 2 sata tokom noci..
Prodaja Ginka krece kad i stranica krene :| ista stvar vrijedi i za Gold Seeker koji je takodjer skroz gotov... i za Panic Invaders :)
Post #660 · Nov 7, 2004, 9:26 AM
Igra koju radim za Cateia Games mijenja ime iz Cydonia u Eldonia jer je vec zauzeto.

Update na stranici: TEAM WORTH
http://gs.gamer.hr/index2.php?menu=worth

Javite mi sta mislite, moram znati!!!

Usput da pitam, gdje cemo sa malim projektima na stranici? (sve ono sto je sa sivim zvijezdicama)
Barem download link, neznam gdje da ih stavim. Mozda neka MemberPage stranica koji i vi sami mozete editirati...?

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in