DOBIO SAM LAPTOP!!! Upravo snimam windowse i punim bateriju po prvi put.... cya later...
Ajde, sad ocekujemo povecanje ucinkovitosti :razz: Salim se, ali dosad se jedva odvajas od kompa, sad se neces nikako vise odvajat....
Ne radi mi ovaj internet time shit... ma najbolji je dobri stari sat
Simpa je taj carobnjak, ma Nikola je majstor
Post #1785 · May 3, 2005, 5:32 PM
Eto ja napravia site za Wizz-a ! I onaj Setup za to čudo ... mrtav sam umoran ... idem sad pisat prokleti hrvatski pa gledat ''Na?a mala klinika' . Sredio sve bug-ove i jo? treba pisat i help !!!! GRRRRRR ! Skoknut ću jo? većeras na forum da vidim ako ima ?ta nova i odoh u
Post #1786 · May 3, 2005, 7:11 PM
DOBIO SAM LAPTOP!!! Upravo snimam windowse i punim bateriju po prvi put.... cya later...
Bravo . Daj e, sta je ovo tu sa satom. Smeta.
Post #1787 · May 3, 2005, 8:28 PM
aj napokon sad mo?e? piti kavu i raditi... jesti i raditi... spavati i raditi... pa čak i j**** i raditi LOL ?alin se... Aj mi se ostali nadamo da ćemo ga kupit uskoro... ustvari... meni nebi ni koristia.. al ajd
Post #1788 · May 4, 2005, 2:48 AM
samo par novosti: - sjebo mi se komp skroz!!! veliki minus!! nemogu ni na net - sve sam preselio u treci komp i snimio tamo win da bih mogo na net, ali svejedno preko mreze moj komp NECE! - taj treci komp moram vratiti ovih dana frendu tako da sam banana - sada surfam na laptopu iz kreveta u 5h ujutro preko wirelessa od treceg kompa (joj gusta li gusta, sanjao sam o ovome, cak sam isprogramirao da mogu iz kreveta preko mreze ugasiti treci komp!) - sutra idem na krk do cura na 2 dana - uzimam laptop i dovrsit cu puno toga..(1key rocket, 1key caveship, zombie driver koliko budem mogo)
toliko od mene za danas, cujemo se sutra! have fun & watch out, D-DAY is close!!!
BLago si ga tebi sad mozes i u krevetu da radis :snore: he he to je super. Ja imam novi fon koji sam provalio samo tako idem danas nabaviti USB kabal za njega da mu mogu ubaciti icq pa da pricamo kad smo u gradu
Post #1791 · May 4, 2005, 10:22 AM
Ajde Edi nadam se das sredit taj komp prije nego odes na Krk.
Bija san na ljecnickom pregledu za vojsku... Nikola hvala za savjet, bas bi se bija zajeba :smile: Psihotest sam prosa iz prve, naravno laga san na pola pitanja jer je naprosto bolno ocito sta oni zele da odgovoris.
Evo nesto za one koji sumnjaju u GS D-Dan 15.5. "Ove ruke mogu ova glava zna i nema prepreka, nema prepreka" (Elemental)
Stay cool
-----EDIt----- (sarkazam on) Ajme cuja san da je Luka Nizetic u Merkator-u, predstavlja svoj CeDe, ajme nesmin to propustit on je moj idol... (sarkazam off)
Post #1792 · May 4, 2005, 11:39 AM
Jo? 11 dana !
Ajme cuja san da je Luka Nizetic u Merkator-u, predstavlja svoj CeDe, ajme nesmin to propustit on je moj idol...
What ? Ha-ha-ha-ha
@Miskec danas nemo? ?ivit bez fon-a
@Edifreeak A koja konfig. ako nije tajna ?
Post #1793 · May 4, 2005, 12:58 PM
@Wizard Ma Edi je kupio neku kantu...a u usporedbi s onim sto je imao je Speedy Lander!
Post #1794 · May 4, 2005, 2:53 PM
Kanta ili ne, upravo jedem u kuhinji i WiFi citam forum i slusam winamp radio
Igor wrote:
Psihotest sam prosa iz prve, naravno laga san na pola pitanja jer je naprosto bolno ocito sta oni zele da odgovoris.
TOCNO, ali je velika razlika proci ga ako zelis od iskrenog prolazenja... kuzis? ona pitanja su tako debilna da ih svaka budala moze proci, ali ako iskreno odgovoris, sigurno ides na razgovor ko i ja JER SAM POSEBAN
Konfiguracija laptopa..fuf, prije je vec bila na forumu... CelMobile 1/5Ghz. WiFi, Firewire, Bluetooth, Enthernet 10\100, DVD RW+-, IMA TOUCH SCROLL sto prvi put vidim i jako korisno!... itd...
Post #1795 · May 4, 2005, 4:00 PM
@Dino Jo? jedan prijedlog ! U igri ti lako varat . Pokrene? ju u window modu ... ide? do games->GS Inspector i tamo nađe? ini datoteke i promjeni? rezultat kolko te volja. Ako ti se da strpaj to recimo u Windows folder ! Samo prijedlog ! Jo? ne?to ! ?ta će? stvarno biti samnom u sobi ?
@Everibodi ?ta se radi? Osim ?to patite od depresije
Post #1796 · May 4, 2005, 8:41 PM
Ma to sa score-ovima nije neki veliki problem jer oni to nece ni znati... A sto se tice spavanja sa tobom u sobi NARAVNO......DA NE !!! Sta ja znam valjda ce nas tamo iztramakati, a ako budem mogao biti sam u sobi onda cu probati prosvercati brata i ekipu koja dodje u posjet.
Trebali bi se dogovoriti da Nikola uzme sator i vi provodite nocu u satoru na plazi...
Jebate jedva san namjestio da mogu na net...idem sada pogledati sta se dogadjalo na forumu u zadnja dva dana...jer ima dosta postova !!!
Post #1797 · May 4, 2005, 8:53 PM
Trebali bi se dogovoriti da Nikola uzme sator
Uvijek sve ja.
Post #1798 · May 4, 2005, 9:43 PM
Ne, ozbiljno...spomenuo si da ga imas pa bi bilo super kada bi to mogli napraviti !!! sta kazes?? I koliki je to sator ???
Post #1799 · May 5, 2005, 10:25 AM
Blago vama i ja bih tako rado iso sa vama tamo jebiga ali nemoze se.
@Wizard Jebiga bez telefona nemogu ni u wc da odem. A najvise ga koristim ko podsetnik jer sam uzasno zaboravan
Post #1800 · May 5, 2005, 10:55 AM
@Dino Ma ja levatam neke svoje spike..... nije bitno To je i meni bilo čudno ... nije bitno
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅