Post #2179
· Jun 7, 2005, 10:07 AM
Vjerujem da neki od vas znaju da sam se vratio (Edi i Dino, a ostali ako imaju notification na mob jer sam postao na nekim topic-ima)
Bilo je okej u Lokvama izuzev kise (koja uvijek se mota di ne treba) u nedjelju na dan Prve Pricesti. Sad ce netko rec, pa sta? E s tim se slazem nije da mi je jako stalo do rimokatolicke vjere ali jos imam dobrih uspomena iz djetinstva pa nemogu zanemarit to. Nego da ne skrenem s teme, Prva Pricest je vazan period u djetinstvu jednog vjernika.. To vjerovatno znaju oni koji vjeruju u rimo-katolicku crkvu ili su vjerovali.. Oni koji znaju neka nauce one koji ne znaju (ne salim se..

)
Prvi dan (subota) je bilo neko natjecanje u sumarstvu (rezanje stabla, ispijanje pive, zderanje hrane

i ostale drustvene igre), na ovo sam zakasnio jer kod ovih ljudi sve zivo se odrzava ujutro.. Ali zato postoje nocne lutalice (ala darkeri) pa sam se druzio s njima. Nis posebno, pijani ljudi kao i u Rijeci.
Drugi dan (nedjelja) bizi dej.. necu opisivat natezanje Tine s haljinicom

Nego posto je kisa padala, Tina je dosla pred crkvu s makinom ko neka kokica s televizije dok su ostale djevojcice i djecaci stiskali se pod kisobranom. Imala se puno za vozit (nekoliko stotina metara

) Nakon mise je bilo slikanje pred oltarom (dosao neki "profesionalni" fotograf pa ih izredo ko neke manekene pa ova poza pa ona.. i tako nakon stotinjak slika se obitelj konacno slikala.. I onda na kraju neizbjezno caskanje s drugim ljudima.. bla bla.. Pa sam tamo upoznao neku Bibu, neznam joj pravo ime, uglavnom fora cura (jesam li spomenuo da seljancice izgledaju lijepse od nasih ulicarki? izgleda da svjez i zdrav zrak pomaze

) No nisam bas imao priliku se druzit puno s njom jer je isla radit u ducan popodne.. A kako Tinu nisam dugo vidio sam radje se zabavljao s necacima.. navecer smo isli slavit po kucama...
Treci dan (ponedjeljak)
Ovaj dan sam posvetio Tini jer sam planirao otici ali me je nagovorila da ostanem (kao ona scena iz Shrek 2 > Shrek i onaj macak kad ga moli <)
navecer opet slavlje po kucama (znate li da mozes nekom uletit u stan - nije zakljucano - i da tip uopce ne sere nego te jos ponudi s necim)
Cetvrti dan (utorak)
probudio se u 4 sata pa malo setao po kuci i razmisljao dali da ostanem jos jedan dan ili ne .. u 5 sati se probudila sestra i rekla da se spremim ako cu ici s njom u Rijeku....
I eto evo me ...
sorry na dugom postu (ali znam da cete mi oprostit - pa nije me bilo 3 /pol dana)