Dnevnik - Tip of the day

Replies: 4,200 Views: 452,756 Started: Dec 22, 2003, 4:50 AM Page 85 of 141
Post #2521 · Jul 8, 2005, 2:02 PM
DA...moram malo raditi na sebi...zapustio sam se u 4 godine :)
Post #2522 · Jul 8, 2005, 5:23 PM
ja cu samo reci: sretno sta god napravio
Post #2523 · Jul 8, 2005, 6:42 PM
A svasta kakve sve gluposti postoje...
Take the quiz: What type of kisser are you?

Romantic kisser
This kind of kisser will be a good husband or wife.
Post #2524 · Jul 8, 2005, 7:31 PM
Dule, pravi romanticar, yeah right ;)

Take the quiz: <a href="http://www.zenhex.com/quiz.php?id=6770">"What type of kisser are you?"
</a>
Playfull kisser
you and your girl friend will have a very fun relationship

------------------------
Take the quiz: Are You In Love?

No its just a crush
ITS JUST A LIL CHILDHOOD CRUSH... ULL GET OVER IT SOON ENOUGH
Post #2525 · Jul 8, 2005, 8:52 PM
Odigrajte kviz i osvojite fenomenalne nagrade: <a href="http://www.zenhex.com/quiz.php?id=6770">"Kakav si jebač ?"
</a>
Romantic kisser
This kind of kisser will be a good husband or wife.
Post #2527 · Jul 9, 2005, 8:04 PM · edited Jul 9, 2005, 9:28 PM
Full zanimljiv blog o velik americkim zavjerama ...full jebeno s puno slika i ostalih gluposti ...čitam več sat vremena !

Za one paranoićne
http://icy.blog.hr/arhiva-2004-09.html
Post #2528 · Jul 9, 2005, 8:58 PM
YO Wizz! Gdje si naletio na taj blog??
Post #2529 · Jul 9, 2005, 9:29 PM
ma trazio sam neke definicije naletio na ovo !
Post #2530 · Jul 9, 2005, 11:35 PM
Wizard, znam sve o ovome, ako te pak zanima, mo? mi se javit pa ćemo popričat o ovome, kao ?to i vidi?, ovo je stari...stari blog....iz 2004.

Inače nebi ni?ta govorija i neću, ali kad si već naletija na ovo mo?da si zainteresiran, prije su mi ljudi govorili sva?ta, a pogodija sam sve ?ta će se dogodit, sad ti ljudi meni dolaze i ?ele da im govorim ?ta se sprema i ?ta da se poduzme.
Da opet ne ote?emo s ovom temom kao i prije, ?ta god napisali ja neću odgovarat, ako tko hoće istinu, ICQ 327160230
Post #2531 · Jul 10, 2005, 2:07 AM
Dobro tip je mozda malo preparanoican jer i ja mogu naci na skoro svakom logo-u nesto sto lici na something evil i od svakog slova ili brojke spojit 666 i 33 i 13 i 3 i lallala jer sam to i radio kao klinac iz dosade. I to sto babe i predsjednici stave ruke _|_| ne znaci da su evil nego cisto radi neke kulerske fore jer sam i ja par puta u zivotu tako stavio ruku.. i haj hitlera glumio i sta ti ja znam.

Jedina zanimljivost na koju sam naisao u zadnja 2-3 sata citanja tog bloga - da je zamjesen UFO i trazio sam malo vise infa o tome... i ima jako zanimljivih teorija (ljudi iz buducnosti upozoravaju na nesto sto je pokrenulo 3rd WorldWar koji je potaknut irakom nuklearni rat i bla bla yadayadayada)

:D mogu srat po svemu do prekosutra, nisam skeptik ali neke stvari su preocite da moras biti glup da bis bio paranoican, zar smo mi ta generacija koja ce sve ono najvaznije dozivjeti, zar smo tako naivni da od 100 ziliona mogucnosti tako lako nasjesti na 100 logotipova nekih korporacija da potjecu od sotone ili daju hintove na buducnost; jednu stvar cu vam reci: buducnost NE postoji, postoji samo SADA i OVDJE..materija u pokretu a ne vrijeme! Vrijeme je izmisljeno da se mi "ljudi" lakse snalazimo u prostoru, da se organiziramo i sve sl. Jer cak i ako postoji vrijeme SVE je DOGODJENO, sva buducnost je ujedno i proslost, sva beskonacnost je vec bila...lalalala ICQ 44349418 ;)
Post #2532 · Jul 10, 2005, 7:57 AM
Da nebi previse otisli OT...samo kratki komentar jer nas dvoje bi mogli do sutra i jos malo vise na tu temu.

Dali su se ljudi na kraju proslog stoljeca zamarali sa smakom svijeta? A pricamo kako im je bilo lose bez televizije, interneta, autiju.
Mi imamo sve te lijepe, divne, krasne stvari....a svakim danom strahujemo od istrebljenja. Od UFO-a, od meteora, od Nuklearne, od Terorista, od opceg svjetskog kaosa. Dok nizmo znali da neke od ovih stvari postoje...sve je bilo cool. Neznanje je blagoslov. Sto manje znas to ti je lakse zivjet...bez obzira na futere, past ili now.

Evo vam primjer. Zamislite da se otkrije svaki covjek u sebi ima hidrogensku aktivnost, i da otkriju da ako prdi duze od 10 secundi, da se neke kemikalije aktiviraju....i hidrogenska bombica prosjecno teska 60 KG explodira... I onda svaki put kad netko pocne prdi bi svi iztrcali iz kuce. A sada dok to neznamo...svi se smiju i pricaju viceve o tome.

Primjer koliko god bio banalan i smjesan ima point...
Post #2533 · Jul 10, 2005, 10:12 AM
Prdac i hidrogenska bomba!? Koji ti je kurac? Sta si se napusio il' si jos pijan od jucer ili nesto tako?

"U NEZNANJU JE BLAGOSLOV"
Post #2534 · Jul 10, 2005, 10:13 AM
Usput, dodji do Voyagera ako ti se ide, ja cu sad ubrzo.
Post #2535 · Jul 10, 2005, 10:55 AM
ohohoo
kao prvo mene ne zanimaju takve stvari koje su navede ovdje i na onom blogu. ja nisam neka faca koja bi trebala mislit i brinut se o tome sto se dogadja oko mene. ako netko zeli potrosit zivot istrazivajuci i kopajuci po tim stvarima jer ga to zanima to je njegova stvar. Ja tu i tamo pocujem neke stvari ali mi izadju na drugo uho. Npr. evo ti Matrix, nakon filma mnogi zabrijali, ajme sta ako se to stvarno dogadja sta ako smo svi robovi !! e pa ja kazem da nije bilo filma nitko se nebi ni pitao, ona braca nebi zaradili pare a jedan od njih nebi promjenio spol :) zamislimo samo da biblija nikad nije bila napisana? sta bi onda bilo... ma necu ulazit u te vode. elijeni su bogovi mi smo stoka a ljudi na vlasti su pastiri ? ili ljudi na vlasti su elijeni mi pastiri smo stoka? ili jos bolje ljudi na vlasti su pastiri a mi stoka smo elijeni :D
ma daj zabrijao sam :lol:
Post #2536 · Jul 10, 2005, 12:43 PM
Zola, ?ta se tiče filma matrix, taj film je trigger za buđenje ljudi da shvate da i jesu u matrici.
Teorija te matrice je postojala prije filma, a trebao bi poslu?ati interview sa stvaraocima filma matrix, oni su taj film napravili jer znaju za postojanje matrice.....
Post #2537 · Jul 10, 2005, 12:49 PM
LOL, a meni je sve to komicno.. mislin ono.. boli me kurac i ako san ovo ili ono, ili je stvarno ovo ili ono, ili su elijeni stoka :)

Jedino sta znam sigurno je da postojin, sve ostalo moze bit a i ne mora... zaboli me cookie :D
/sarkazam/
A mozda i ne postojin, mozda san samo plod necije maste.. koji preser.
/sarkazam/

Nego.. more je toplo, ljudi izadite malo iz rupe na sunce, pinku pocrnite, okupajte se sa ekipon, zabavite se...

Meni sve ove teorije itako sluze ka i horoskop - u entertaiment purposes :)
Post #2538 · Jul 10, 2005, 1:13 PM
Braca Wachowski su samo dva prosjecna scenarista i redatelja koji su eto dobili dobru i atraktivnu ideju o "matrici".

To da imaju dobru ideju vidimo po prvom filmu koji je obiljezio jednu generaciju koja se bavila raznim teorijama zavjera i nekim filozofijama o postojanju i iluzijama postojanja...da ne napominjemo kako su spomenuta braca jos i dobro zaradila na tim ljudima i stvorila svojevrsni kult Matrixa.

U drugom i trecem dijelu vidimo da oni nisu nikakvi vizionari ni nista slicno vec da su samo gladni slave i novaca jer su uspjeli unistiti jednu jako obecavajucu trilogiju i pricu, a dokazali su i da im redateljske i scenaristicke sposobnosti i nisu bas najbolje. Drugi Matrix mogu jos i progutat (Architect, Oracle i to sve), ali treci...
Post #2539 · Jul 10, 2005, 1:46 PM
Burke, treći nisi uspio progutati kao i dosta njih jer ga nisi shvatio, naj?e?će mi je bilo vidit kako su se ljudi izgubili sa arhitektom....nisu svatili niti jedne njegove riječi.
I nije istina ?ta govori? o autorima.
Teorija matrice....takva kakva je je nastala već početkom 90-etih.
Cijelu teoriju je iznio david icke, i sve njegove teorije su na?le dobro tlo da se doka?u, već su se neke dokazale.....kao ?to je da je svemir hologram, a to se dokazalo 89 godine, samo ta informacija nikada nije iza?la u javnosti.....
google je bog za istra?it ovakve stvari......and this is my last post about this......
Post #2540 · Jul 10, 2005, 1:47 PM
Ja se samo informirao ...isuse ! :D
Post #2541 · Jul 10, 2005, 2:25 PM
Vjerujem da sam shvatio i arhitekta i oracle i treci dio posto sam ih sve odgledao nekih 7, 8 puta i sve je to OK. Jedino sto mi smeta je taj dojam koji imam da su se scenaristi izgubili u vlastitim idejama. Prvi dio je svojevrsni uvod u pricu i mogucnosti matrice, u drugom se uvode novi likovi i sve to dobiva neku novu dimenziju sa arhitektom, a da ne spominjem i veliku kolicinu akcijskih scena - drugi dio je za mene neka poveznica i primio sam ga puno pozitivnije od dosta ljudi. U trecem sam ocekivao neku vrstu povratka na pocetak. Malo vise koncentracije na samu pricu i filozofiju, a dobio sam pateticno umiranje Trinity, hrpu ljudi koji ko' da briju na bombonima dok im roboti idu prema gradu, naivne scene borbe sa robotima...Umjesto da smo svi mi fanovi dobili zavrsetak kakav zasluzujemo, morali smo gledati film koji kao da je sniman po iskomercijaliziranom holivudskom receptu - malo ljubavi, malo drame, malo akcije, malo tuge, pa onda radosti, neizostavne suzice, itd.
Post #2542 · Jul 10, 2005, 4:33 PM
A moze biti bilo sto ;)
Post #2543 · Jul 10, 2005, 9:22 PM
Gledao sa Wor of Worlds i mogu reći da je film izvrstan ! :D

Glazba mi je perfektna !
Post #2544 · Jul 11, 2005, 12:41 AM
Burke, slazem se sa svime sto si rekao!!!
Jedna od velikih rupa u trici matrixa je ta da zadnji grad 'Zion' nije imao EMP.... koji bi rijesio mnogo problema!!! (molim bez onih komentara da bi onda ljudi ostali i bez svoje opreme... iskljuci se SVE (sto je ionako izgubljeno kad tad) pa se lupi jedan veliki EMP i poslje toga opet sve 'back on')

Prvi dio je ok, ostala dva su to much sa tim glupostima jer i da matrix postoji, koji k ce nam arhitekt i oracle sa smislom zivota i train main i morrovingi (kako god) i svi sl... u prvom dijelu kao da nisu ni postojali - glavni losi momci su bili agenti sa kravatom i naocalama protiv mjesecine (vecina filma u mraku)...

Svime ovime ne iskljucujem da nismo u matrixu ili necem slicnom! Ali da mi netko dokaze da jesmo, koliko bih bio spreman za odbaciti sva ova virtuelna zivotna dostignuca, prijatelji, obitelj, jednako su pravi kao i vi sada tu na ovom virtualnom internetu kojem fali samo malo interaktivnosti da bi zamjenio realu sa matricom... lalala my point is concluded!!!
Post #2545 · Jul 11, 2005, 9:34 AM
Ako ima koji ljubitelj nogometa, evo nesto. Chelsea nudi 120 mil. Eura za Ronaldinha, a on bi, ako se transfer ostvari, zaradio 140 mil. Eura u 9 godina tj. nesto vise od 15 mil. godisnje i jos premije naravno. Ima li netko kakav komentar na to?
Post #2546 · Jul 11, 2005, 10:26 AM
Fala Bogu neko priominia temu...

Da mi je bar biti Ronaldinho... :cool:
Post #2547 · Jul 11, 2005, 10:40 AM
I hate football :fight:
Post #2548 · Jul 11, 2005, 11:20 AM
Ronaldinho je supak, za trcanje po terenu tolike pare... ufff
nije fer, da je svim igracima svijeta placa manja za 50% sve bi jednako funkcioniralo!
Post #2549 · Jul 11, 2005, 12:36 PM
Ronaldinho je supak, trcanje po terenu... Pa dobro znam i ja da je to mozda malo previse novaca, ali sad si mi ti uzeo ze pravo opisivat nogomet kao trcanje po terenu, a nedavno si pricao kako "znas pravila, dakle razumijes se u nogomet". Odi ti pa trci po terenu za upola manje pare ako mislis da mozes ili jos bolje samo dodji na Bis koji put... :fight: [/code][/quote]
Post #2550 · Jul 11, 2005, 1:37 PM
dodjite svi na bis ! :D igramo za pive :) pa ces vidjet kako ce ljudi trcat..

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in