Competition: One Switch

Replies: 258 Views: 39,217 Started: Apr 12, 2005, 10:40 PM Page 8 of 9
Post #211 · May 24, 2005, 5:00 PM
Da koristio sam tu kompresiju sad cu ispraviti ono necu stavljati patcj jer je izmena glupa pa ce biti ista verzija. :thumbsup:
Post #212 · May 24, 2005, 5:21 PM
EVo sve je ispravljeno i kursor i score evo nove verzije Turbo Car. U onom direktorijumu imas i screenshotove za objavu ja sam je objavio na Programiranje.net
Post #213 · May 24, 2005, 5:54 PM
Pohvale onoj igri di slijeces s brodom... jebena grafika i igrivost, sam ne kuzim kaj u biti moras napravit :/
Post #214 · May 26, 2005, 12:49 AM
Hvala, ja sam je isprogramirao "1Key Speedy Lander", imas istu tu igru koja nije 1key i veci ju je gust igrati!!

@Miskec
- Dali si u setup od igre ubacio irena dll file????? jako vazno!!
- Jao maloprije smo ja i dino nasli par bugova

BUGS:
- ide na pol kroz rubne gume dok ima turbo (nije frka)
- bonusi se stvaraju na mjestima do kojih je nemoguce doci! npr, odmah red iznad neke gume i jednostavno je fizicki nemoguce doci do bonusa!
- kad pocnem novu partiju startno vrijeme mi ostaje iz prosle partije, ne resetiraju ti se sekunde...uzas, zbog ovog nema smisla igrat
- u meniju, tj. zasto je default rekord 1min ako je to ful tesko za napravit? (stavi 2min!)
Post #215 · May 27, 2005, 7:27 AM · edited May 27, 2005, 8:24 AM
Miskec, molim te provjeri gornji post!

PAZITE OVO:
Classic Gaming Expo UK is the BIGGEST All-Format Retro gaming event in the UK.

The games will be available to play at this years CGE-UK Retro Gaming Show in Croydon on the 13th of August.

i na tom kao nekom sajmu ce nase igre biti prikazane, tj. igre koje su na natjecanju :) cool!
Post #216 · May 27, 2005, 7:41 AM
- Dali si u setup od igre ubacio irena dll file????? jako vazno!!

Stavio sam Irenu 0.9.22 u setup nebrini

Znam da ima nekoliko bugova

To za turbo sam pokusavo ispraviti ali nikako neuspeva hm nemam pojma gde je greska ali pokusacu to fixirati -EDIT- Ovo pojma nemam gde je greska to je retko tako da nije ni bitno :thumbsup:

- bonusi se stvaraju na mjestima do kojih je nemoguce doci! npr, odmah red iznad neke gume i jednostavno je fizicki nemoguce doci do bonusa!

U tome je i fora to sam namerno. Bnousi se geniraju slucajno i onda trebas da imas srece da ti se geniraju tamo gde ih mozes uzeti da bi dobio poene u suprotonom nemozes osvojiti rekord. Primetio si i da se geniraju nekad na gumama tu mozes da ih uzmes ali se zakucas u zid to je varka i to je namerno ostavljeno. Ali mogu to srediti to je bas lako ?:thumbsup: -EDIT- Nisam hteo da ispravljam jer sam obrazlozio zasto inace mi nije problem pa ako treba lako ja to ipsravim :thumbsup: to nije greska

- kad pocnem novu partiju startno vrijeme mi ostaje iz prosle partije, ne resetiraju ti se sekunde...uzas, zbog ovog nema smisla igrat

Pa ja sam mislio da sam to ispravio sad cu pogledati opet. Hm ?:eh: -EDIT- I ovo je mali propust ISPRAVLJENO

- u meniju, tj. zasto je default rekord 1min ako je to ful tesko za napravit? (stavi 2min!)

Default best time sam stavio na 5:00 neznam kako ti je ostalo 1:00 hm idem videti ?:thumbsup: -EDIT- A da bidim samo sekunde promaklo mi je to negde ?:thumbsup: Sad cu ispraviti -EDIT- Mali propust ISPRAVLJENO
Post #217 · May 28, 2005, 2:02 AM
Evo ovo brisem iz svog To-DO fajla:
- Detekciju napraviti po boji, .... ma mozda se ovo nece tako lako moci...aaa
aaaa mrzim detekcijeeee! :(

I vidim da nitko nije vidio moj prijasnji post:
edifreak wrote:
PAZITE OVO:
Classic Gaming Expo UK is the BIGGEST All-Format Retro gaming event in the UK.

The games will be available to play at this years CGE-UK Retro Gaming Show in Croydon on the 13th of August.

i na tom kao nekom sajmu ce nase igre biti prikazane, tj. igre koje su na natjecanju :) cool!
Post #218 · May 28, 2005, 2:37 AM
Da vidio sam to...ali ne volim ostavljati pre kratke komentare koji nikome nista ne znace...sve je to lijepo ali je bad sto mi necemo biti tamo...!
Post #219 · May 28, 2005, 7:36 AM
Evo ovo brisem iz svog To-DO fajla:
- Detekciju napraviti po boji, .... ma mozda se ovo nece tako lako moci...aaa
aaaa mrzim detekcijeeee!

Mogli smo imati jos jednu 1Key voznju steta velika steta. Uzgred i ja mrzim detekcije :thumbsup: I umesto boje lakse ti je da koristis funkcijsku detekciju :thumbsup:
Post #220 · Jun 3, 2005, 6:17 AM
Isao sam napraviti update pa sam bacio test igre na brzinu.. i imas novih bugova:
- ne sejva ni bodove ni vrijeme napravljeno ni kada ostanem bez goriva ni kada pobjedim.. u meniju dalje sve stoji na nuli!
- kada damage dodje do kraja, dalje se igra...jeli to normalno?
Post #221 · Jun 3, 2005, 6:51 AM
What the fuck?

-Nemam pojma sad idem videti kako neradi pa radilo je

- To za damage je normalno ide samo jako polako :thumbsup:

ISpravicu sad
Post #222 · Jun 3, 2005, 7:32 AM
Hm meni radi sve normalno sve se snima bez ikakve greske :doh:
Post #223 · Jun 3, 2005, 9:21 AM
Da, cudno... i meni je ok (barem ovo:damage i sejvanje bodova)....bo..?
Post #224 · Jun 3, 2005, 12:02 PM
Mozda je edi skinuo staru verziju !
Post #225 · Jun 3, 2005, 11:06 PM
ako ste vi skinuli verziju koja je na stranici to nije ta decki! Miskec je napravio update koji je stavio na FileManager i htio je da ga objavim..., ne sejva mi time & score...

http://generationstars.com/files/temp/_ ... rbocar.exe

(btw miskec, sto cijeli trillian radi na nasem serveru :P stara verzija lol)
Post #226 · Jun 4, 2005, 10:49 AM
Pa ta verzija i radi meni kuci sve bez greske ta sto je sad na sajtu najnovija hm nemam pojma sto zeza ako uopste zeza.

Trilian sad brisem dao sam neki ortak da skine da ima onaj drake ?:thumbsup:

---ADMIN---
Nije bedak, ne smeta, samo kada bude falilo prostora ce se brisati a do onda nije frka uopce.
Post #227 · Jun 9, 2005, 4:02 AM
Ako zadnja verzija kod tebe doma nema spomenute bugove pliz je uploadaj ponovno i daj mi link ovdje da ju mogu update-at na stranici ;)
Post #228 · Jun 9, 2005, 9:11 AM
Evo sad uploadam pravu verziju v1.01 meni sve radi nalazi ti se u temp _miskec :thumbsup: . Probaj reci da lit it radi. Prvo unistaliraj starog :thumbsup:
Post #229 · Jun 10, 2005, 5:34 PM
Ljudi sutra u 19 sati su rezultati :roll:
Post #230 · Jun 10, 2005, 5:46 PM
Sta da? Strava! Cemu taj :-roll-:?? Jedva cekam, bas me zanimaju rezultati!
Post #231 · Jun 10, 2005, 5:48 PM
Ah konacno bas sam se pito kad su rezultati konacno jedva cekam :thumbsup:
Post #232 · Jun 10, 2005, 6:49 PM
Jo? 22 sata i 10 minuta .... jedva čekan SRETNO!! :thumbsup:
Post #233 · Jun 10, 2005, 7:08 PM
Yeah baby ;)

19h po nasem vremenu predpostavljam...

---EDIT---
Joj miskec, ja izbrisao staru veziju turbocara i snimio novu koju si stavio SADA na FM i opet isto... ne radi mi... zavrsim utrku i dodje mi u menu ali sve brojke ostanu nepromjenjene :( neznam sto da radim, u staroj verziji je barem na pola radilo :|
Post #234 · Jun 11, 2005, 5:22 PM
Evo ga... na kraju je ocijenjeno samo 43 rada ostali su valjda diskvalificirani.
Nismo se bas proslavili :-?
Pune rezultate mozete pogledati ovdje.

Nagradeni radovi:
1. The Continuing Adventures Of Miner Willy - Scottige
2. Wunda Flossy - Ovine
3. Minigolf - Danjo

GS igre:

31. One Key Cave Ship - Edifreak
An incredibly tough variation on the "Helicopter" theme with tiny graphics and occasionally poor level design. Oh, and the "Hot Caves" are more the "Quite Disturbing Caves"
56 panty lines out of 100

32. Mini Golf - Igor {J.B.}
A meh mini golf game. Slightly unresponsive controls and uninspired course design lets this one down. Still, I've seen worse.
55 Tiger Woods out of 100

38. 1 Key Speedy Lander - Edifreak
Or "Crash" as it should be called. Speedy would be this years largest understatement. You barely get chance to blink before the spaceship hits the deck and splits into a thousand little spaceshipy pieces. Bit too fast methinketh.
40 Space Shuttles out of 100

41. 1 Key Rocket Launcher - Edifreak
The first game in the competition to give me wankers cramp. Well done Bash the space bar to infinity and beyond, faster - ever faster until your wrist falls off and your eyes pop out. Hmmm... I'd have expected a better climax after all that bashing, as it is, the rocket chugs off limply into the distance leaving you quite disatisfied.
34 Cramps out of 100
Post #235 · Jun 11, 2005, 5:43 PM
?teta... :doh: :| :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #236 · Jun 11, 2005, 5:58 PM
E bas steta. Jebiga Edi ja stvarno nemam pojma meni radi savrseno i skunuo sam sa neta i sve radi super stvarno bez greske :| dajprobajte ostali
Post #237 · Jun 11, 2005, 6:12 PM · edited Jun 11, 2005, 6:26 PM
Majko mila, tip koji je igrao ove igre ih je ocito probao na brzinu i doveo jadne zakljucke temenjene na tim kratkim iskustvima...katastrofa ocjenjivanje!!!!! uzas zivi, razocarali su me!
Nije vazno sto nam je najbolja igra 31. mjesto - nego to sto je sve krivo shvatio!

32. Minigolf > Slightly unresponsive controls
Tip je debil koji nezna koristiti tastaturu, i mene su kontrole zbunile prvi put ali nakon dvije minute igranja sve znas kako radi!

38. 1 Key Speedy Lander > Speedy would be this years largest understatement. You barely get chance to blink before the spaceship hits the deck
Boooze :) na vrhu ekrana kada pocne igrat mu pise kada da lupi space (hint) a on nesto njurga...

41. Rocket Launcher > Bash the space bar to infinity and beyond, faster - ever faster until your wrist falls off and your eyes pop out
hahaha!!! vidi se da nije igrao vise od 3 partije ili nema pojma igrati igrice!!! taj lik bi GTA igrao > ljevo je ljevo a ne skretanje u ljevo... znam takve :P

Jedna rijec za natjecanje: SRAMOTA!
Post #238 · Jun 11, 2005, 6:20 PM
ma da primjetija san da je dosta shit ali stvarno shit igrica dobilo bolja mista al nema veze, ne dira me to, tip je reka svoje i ima pravo na svoje misljenje, isto ka sta ja imam pravo ignorirat njegovo misljenje :twisted:
Post #239 · Jun 11, 2005, 7:39 PM
Ili je to surova stvarnost kojoj se bojite pogledat u oci??
Aj daj sklepali ste te igre u tjedan dana...sta se sad cudite...
3 nagradjeni..onaj minigolf...to je onaj sto smo bili gledali jel tako?
Post #240 · Jun 11, 2005, 8:14 PM
neznam bas dule.. taj miner je talko lose izveden te debilan, tj. to bi mogao samo da ocajno dijete od 4 - 9 godina ili neki starac od 50 koji je to igrao na Amigi ili na Commodore 64 pa se mozda? sjeca igre. a i po rijecima na drugom mjestu se nalaze njemu favoriti Ovine. mozda se tu radi o nekoj korupciji.. to sto je Edi rekao da tip nezna opisat igre (prije nezna igrat) je tocno.

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in