Tigsource - programiranje i ljubav

Replies: 11 Views: 3,507 Started: Apr 21, 2005, 12:37 PM
Tigsource - programiranje i ljubav · Apr 21, 2005, 12:37 PM
Prvo skocite na ovaj link i procitajte post pod nazivom "Lorne Lanning Calls it Quits" i tek onda nastavite citati OVAJ post!!!
http://www.tigsource.com/

Taj tip je ... sam JA, eto o cemu sam vam govorio kad sam (sve ono) pricao o Ginku!

QUOTE (procitajte ovo!!! usklicnik) "are indies money-driven? Well, we all need money, of course, and the fact is that just because indie developers don't make money doesn't mean they don't want it. Bad.
And maybe money isn't the root of all evil, but it's probably the root of all that is boring.
"....."telling a unique story, or creating new gameplay, or putting something of personal value to you in a game"

oh, ovo je jednostavno predivno!!!!
Post #2 · Apr 21, 2005, 1:17 PM
Kako to mislis taj tip si ti?
Elaborate!
Post #3 · Apr 21, 2005, 9:14 PM
Kak ste svi pametni...:)

Htio sam reci da je njegovo razmisljanje kao moje!!
Post #4 · Apr 21, 2005, 9:42 PM
Aha a sto si mi danas rekao kad sam bio kod tebe?? :lol: :lol: :lol:

P.S.
Rekao je isto to. :)
Post #5 · Apr 22, 2005, 4:47 AM
"telling a unique story, or creating new gameplay, or putting something of personal value to you in a game"...kada to napravimo cemo rulati...ali mislim da jos nismo na pravom putu koliko god to zelimo...

Mi bi trebali jednom sjesti i smisliti stvarno unique game...ne cursed island....svi smo mi igrali strategije...ima ih milion..dolaze i odlaze dan za danom...ne CM jer tycoon i sim igica isto ima dosta....ne gold seeker...ne snakey....ne GSI.....ne Memory...ne ni raklem.....

Problem je u tome sto smo mi rodjeni u sjebano vrijeme. Do sada su izasle svakakve igre...tesko je izmisliti nesto novo...sve sto radimo radimo jer smo vidjeli nesto slicno u nekoj drugoj igri...tesko je uopce pomisliti na nesto unique...danas u ovom vec tako izfucanom svijetu bas fali nesto novo...ali to novo ne moze doci preko noci....treba dobro promisliti i sloziti jednu igru koja ce sadrzavati vise nacina igranja...ne samo FPS, ne samo RTS...RPG...nesto sto ce ili biti novo ili ce koristiti elemente svega pomalo...

Treba napraviti nesto novo....treba nesto apsurdno kao sto bi bio side scrooler u kojemu igrac ide na lijevo...pa to nisam nigdje vidio...ajmo napraviti to....cak smo prije spominjali granicara...to treba napraviti...

Tesko mi je sad pricati o tome...jer kao sto sam rekao, treba dobro porazgovarati i smisliti nesto po cemu ce se uvijek pamtiti GENERATION STARS !!! I takvo nesto nam treba OBAVEZNO...!

Uvijek mozemo igrati svakakve igre sa neta i sakupljati ideju po ideju i napraviti komplet toga...ali treba nam nesto nase...trebamo napraviti igru po kojoj ce drugi jednog dana raditi igru...tek tada cemo znati da smo zaista uspjeli promjeniti nesto u ovom svijetu i dokazati da jedna sacica ljudi CAN MAKE A DIFFERENCE !!!

Mozda previse brijem...ipak je skoro 7 ujutro...
Post #6 · Apr 22, 2005, 6:24 AM
tesko je izmisliti nesto novo

Uvijek je bilo tesko izmisliti nesto novo, u tome je char :wink:
Mogu se kladit da su tako ljudi oduvijek govorili i to ne samo za igre.

Evo mene sada na poslu poslije burne neprospavane noci, spreman za rad kao dvodnevni pilic za cijepat drva. Moje sesto culo mi govori da cu danas radit sa poluzatvorenim ocima i da cu trositi enormne kolicine vode, ali nema veze.
Poruka svim ljudima koji nemaju limit u spavanju:
? ? ? ? ? ? ?You lucky bastards...

-EDIT-
Dokaz moje savrsene koncentracije je to da sam mislio da je ovo Dnevnik :cry:
Post #7 · Apr 22, 2005, 8:53 AM
Dino wrote:
"Tesko mi je sad pricati o tome....ipak je skoro 7 ujutro...
i malo sam popio pa bi se trebalo otrijeznit

Da u potpunosti se slazem s tobom
@Nikola
Svatko za sebe odlucuje koliko dugo ce spavat i onda se kasnije mora nositi sa tom odlukom.
Post #8 · Apr 22, 2005, 9:33 AM
ne cursed island....svi smo mi igrali strategije...ima ih milion..dolaze i odlaze dan za danom...ne CM jer tycoon i sim igica isto ima dosta....ne gold seeker...ne Snakey....ne GSI.....ne Memory...ne ni Raklem.....

Onda Foxy :lol: :lol: :lol: :lol: :bacva2:
Re: Tigsource - programiranje i ljubav · Apr 22, 2005, 11:52 AM
Nemoj zaboravit Parasites :lol:
Dobro kaze tip, lova je izvor dosade - najcesce... nekad je i glupost.
Post #10 · Apr 22, 2005, 12:10 PM
Da Igore! Bas zato su mnogima moje odluke cesto zbunjujuce i nejasne! JER NISAM MONEY DRIVEN!
Post #11 · Apr 22, 2005, 7:02 PM
Ima jedna pjesma od grupe Cranberies...koja ide.....There was a game we used to play ajaj.....bla bla....just my imagination, just my imagination...
Ja se volim svrstat van ovih mnogih mada je to ponekad tesko.
Poogotov kada hoces zaradjivat od onoga sto volis radit. Jer onda zaradjujes samim time sto radis. Vraca ti se u "duhovnom" smislu.
Post #12 · Apr 22, 2005, 7:07 PM
E ja volim cranberries. Znam čak i svirat neke njihove stvari. No nije bitno.
Da ideja je ono najte?e a ono ostalo je već nekako definirano.
Mislim da nakon nekog vremena ne?to nije uopće te?ko isprogramirat,već dobit ideju ?to isprogramirat a da već ne postoji. Ili napravit ne?to puno bolje,uvest neke svoje nove i svje?e ideje u stari program

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in