Ovo je vrh dizajna. Postoji jos jedan sajt u tom rangu, samo ga nisam vidio ima godinu dana, pa sam zaboravio domenu i kako doci do njega. Ali ovo je fakat nesto drugo.
Nego zasto si 2 puta linkao?
Re: ZANIMLJIVOSTI · Aug 4, 2007, 2:17 PM
dizajn je lijep, nema sta, ali da je vrh dizajna tu se nebi slozio, nekako je previse kicast, a i u flashu je cijeli iako su se neki djelovi mogli srediti da budu html, inace ovo je verzija 5 ja mislim, ona prijasnja (crvena) je bila cak i bolja (orginalnija).
Re: ZANIMLJIVOSTI · Aug 6, 2007, 8:32 AM
Firedule wrote:
Nego zasto si 2 puta linkao?
jer mi je predobro, a i da vas sve zainteresiram
Re: ZANIMLJIVOSTI · Aug 13, 2007, 12:41 PM
Vrh Flash dizajna. Ja flash volim kao razglednicu za pogledat i to je to
Re: ZANIMLJIVOSTI · Dec 27, 2007, 1:32 PM
Sve se cesce spominje multitouch kao buducnost interakcije s racunalima i ostalim uredajima. Evo nekoliko youtube filmica koji objasnjavaju kako jeftino napraviti svoj multitouch. Obavezno pogledajte!
Jedna od naj kul stvari koje sam u zivotu vidio!! Ono sa glavom (headtracking) moram napraviti!! ne treba mi wii remote, mogu kupiti jeftini IR.
Uff!!
Re: ZANIMLJIVOSTI · Dec 28, 2007, 2:21 PM
Dalo bi se napraviti s IR kamerom ka sta lik kaze ali wiimote je bolji jer ima hardverski blob tracking - tj hardverski detektira one IR lampice.
Re: ZANIMLJIVOSTI · Dec 28, 2007, 10:49 PM
Ovo je totalno ludo! Kolko sam ja razumeo on je napisao softver za onaj wii daljinac koji ovo sve pretvara u stvarnost, a to je verovatno milion puta lakse napisati za taj wii nego za obicnu IR kameru.
Re: ZANIMLJIVOSTI · Dec 28, 2007, 11:50 PM
Ok, tko prodaje Wii daljenski?
Shit, ovaj se mogao obogatiti na ovome, koja budala
Re: ZANIMLJIVOSTI · Dec 29, 2007, 12:01 AM
Pa ako odes na njegovu stranicu vidit ces da vec ima registriranih nekoliko patenata, tako da vjerojatno zna sto radi. Lik je stvarno genijalac, drugi filmici su jednako dobri, a slican elektronski whiteboard smo imali prilike vidit i na Info sajmu kad je bio GS sastanak u ZG-u Hmmm, ima li ko u susjedstvu Nintendo? Nee?
Re: ZANIMLJIVOSTI · Dec 29, 2007, 12:57 PM
ja imam Nintendo Wii... ali mislim da cu ga bas danas prodati...jer me zvao neki lik...
Vidio sam filmice od tog tipa, ali nisam vidio ovaj za head tracking...strava je... mogu vam posuditi wii remote na koji dan...ali ako ovaj lik ne bude htio kupiti wii...
Pa mozes onda probat neki od tih programa? Jel valja sta Wii?
Re: ZANIMLJIVOSTI · Jan 9, 2008, 5:58 PM
Nisam probao...sada cu skinuti pa budem probao ovih dana...tj kada se Wii vrati iz zagreba jer je tamo na ugradnji novog chipa...
Dobar je...sto vise prijatelja imas to je bolji...ili nekih cura iz susjedstva...das im da boksaju i valjas se po podu
Re: ZANIMLJIVOSTI · Jan 9, 2008, 11:10 PM
Po meni najbolja next gen konzola i ako nije next gen grafika ali gameplay je ne nadmasiv . Sto se tice wiimote-a mozete ga naruciti sa http://www.hardstore.com ukoliko imate paypal i dosta je jeftinije nego kod nas.
Re: · May 25, 2008, 7:02 PM
pozz m4t3!!! kako si?
Re: ZANIMLJIVOSTI · Jan 27, 2015, 5:08 PM
Zar je moguce da nije bilo nikakve zanimljivosti jos od 2008 godine? Dajte me nemojte zezat
Re: ZANIMLJIVOSTI · Jan 28, 2015, 9:50 PM
Hahaha, dule dobar si Ja se iz nekog razloga nisam mogao logirat prije, al sad radi forum ko zmaj!
Zanimljivosti hmmm... kakav vam se čini MS HoloLens?
thanks! Dosao sam malo evangelizirati forum i to po posebnoj dozvoli svemoguceg jer se ni ja nisam uspio logirati. Tako da sam presretan sto sam konacno dobio sugovornika, vec par dana dolazim ovdje biti sam
Sto se tice satova, dalo bi se tu pricati, meni je ta tema strasno zanimljiva. Nekako nisam siguran u uspjeh wearable technologies, odnosno mislim da ce im uspjeh biti kratkog vijeka. Treba nam neki tech uz nas (ala Star Trek koji ce me upozorit da je razina CO2 nepodnosljiva za zivot, ili da je osoba pored mene ispustila plin ) ali dolaskom "Internet of things", poanta je da sve bude digitalizirano i online. Tako da mislim da ce mi u buducnosti stol na kojem sjedim dat informacije koje mi trebaju. Salica iz koje pijem isto tako. Roba koju nosim. Tenisice s kojima trcima. Temp, brzina, otkucaji srca, hidracija, itd... Tako da sat vidim kao nesto prijelazno (kao CD u eri prebacivanja podataka). Bit ce tu, ali kratko dok sve ne ode u cloud, odnosno dok sve ne bude digitalno i online.
Re: ZANIMLJIVOSTI · Jan 29, 2015, 8:54 AM
Konacno nakon 7 susnih godina, imamo neku zanimljivost. Krenuli smo!
Re: ZANIMLJIVOSTI · Jun 8, 2015, 9:58 PM
Pa ja sam u šoku da je ovo "oživjelo"
Re: ZANIMLJIVOSTI · Jun 9, 2015, 9:49 AM
Ozivjelo je jer smo imali prvo zanimljivost od 2008 godine Al vidim da je i Igor kao i ja imao problema s logiranjem, sigurno ima jos ljudi.
Sign in to reply
Replies are available for existing members only! For now 😅