Site & Download Stats Summary

Replies: 104 Views: 20,852 Started: Apr 27, 2005, 6:03 PM Page 2 of 4
Post #31 · May 1, 2005, 11:58 AM
Znam necu, ne brini.
Pa zna se tko radi na prvi maj. Oni koji puno zaradjuju i oni koji su glupi ili nemaju pametnijeg posla. Mi smo bili kasificirani kao ovi drugi a tek bi trebali biti klasificirani kao ovi prvi. :lol:
Uskoro ide ovaj moj veliki post...
Post #32 · May 1, 2005, 12:19 PM
Pa Edi jebiga ako je danas dan nerada zasto ti imas tolko posla pa nemozes stici uraditi listu. Malo sam zbunjen :roll: :razz:
Post #33 · May 1, 2005, 12:51 PM · edited May 3, 2005, 12:06 PM
Subota, 30. April 2005 ?5th edition

[list]
  • 182 page loads ? ? ? ? ?(ispod M prosjeka(226)) ?(ispod T prosjeka(196))
  • 123 unique visitors ? ? (ispod M prosjeka(128)) ?(ispod T prosjeka(127))
  • ?88 first time visitors ?(ispod M prosjeka(98)) ?(ispod T prosjeka(98))
  • ?35 returning visitors ?(iznad M prosjeka(30)) ?(iznad T prosjeka(28))[/list:u]

Dogodilo se upravo ono sto sam prognozirao a to je da ce broj returning visitora biti manji od jucerasnjeg dana. Unatoc mojoj dobroj procjeni i smanjenom broju returning visitora, upravo je ta sekcija svijetla tocka jucerasnjeg dana. Sto ce reci da je standardna ekipa odradila svoj dio posla i uredno posjetila stranicu, dok je ostatak svijeta uredno pratio trend subote te je odlucio otici negdje drugdje. Posljednjih 4 dana imamo konstantu returnig visitorsa od preko 30 sto je vrlo pohvalno. Mjesecni prosjek je takodjer 30 i bas me zanima dali se to moze jos malo podignut.
Ako bi trebao nesto prognozirati i za nedjelju 01.05. to bi bila opcenito veca posjecenost stranice nego danas.

Buduci da je danas zapoceo novi mjesec, evo kratak osvrt na brojeve u ovom mjesecu. Dakle od 01.04 do 30.04. a ne u zadnjih 30 dana kako inace pratimo.
[list]
  • Page loads: Total = 6,947, Average = 232
  • Unique visitors: Total = 3,910, Average = 130
  • First time visitors: Total = 2,993, Average = 100
  • Returning visitors: Total = 917, Average = 31[/list:u]

I evo posjeta do ~~14:00 na dan 01.05.2005.
[list]
  • 76 page loads
  • 53 unique visitors
  • 46 first time visitors
  • ?7 returning visitors[/list:u]

Downloads!
Ima jedan sportski komentator (Mladen Delic) kojemu je glavna podstapica za vrijeme komentiranja utakmice bila : "Ma jeli to moguce!!". E upravo cu tu recenicu upotrijebiti. Vjerovali ili ne Panic Invaders je zauzeo prvo mjesto nakon sto je skupio 2141 D te je sad ispred do sada neprelaznog i vjecitog prvog CaveShip koji je slupio 2137 D. Eto dogodilo se i to, natjerali su nas da cekamo ali docekali smo. Bit ce i dalje zanimljivo pratit ovaj dvoboj jer je i dalje razlika premala. Sto se tice ostalih zanimljivosti, Speedy Lander1401 D ne usporava i sve je izvjesnije da ce kad tad (vjerojatno u ovom mjesecu, ako ne cak i iducem tjednu) preskociti YamboExtra 1520 D. Izgleda da je mozda cak novi prelaz na pomolu. Iako se to nece dogoditi tako brzo kao sto je to bio slucaj kod Speedy Lander, 8. Raklem 1101 D ima velike sanse da preskoci ? ? 7. Gold Seeker 1335 D. Ali veliko je pitanje dali stara igra poput Raklem moze skupiti snage za takav potez. Moje misljenje je da moze.
Razlog takvom mom razmisljanju je podatak da je Raklem najdownloadiranija igra sa nasih bivsih stranica te ova statistika to ne pokazuje. Zbog nje su padali serveri i bili prekoraceni bandwithi. Onda se klicalo: "Raklem rules!!".
Zakljucak:
Promjene na tablici u iducih par dana treba paziti kod Panic Invaders
(prvi) i CaveShip (drugi). U iducih tjedan dana kod Speedy Lander(sesti) i YamboExtra(peti). U iducih mjeseca dana kod Raklem (osmi) i Gold Seeker
(sedmi)

Trenutacne statistike necu pisat danas jer je tek pocetak mjeseca, a ove prijasnje dvije teme sam dobro pokrio, a i ocekuju se uskoro mjesecni podaci od Edifreaka.
Do sutra,
Uzivajte!
Post #34 · May 1, 2005, 1:41 PM
Nice wrote :thumbsup:

Sve je manje vise bilo ocekivano, mislim da ce se sve to podrmati oko 15. ovog mjeseca :D onda dolazi sve zivo, Zombie Driver, par 1key igrica i mnogo toga jos... bas ce biti ono.. da se nece vise nis moci pratiti!

byw, RAKLEM a ne RACKLEM ;) opet :P
Post #35 · May 1, 2005, 2:25 PM
Pa ja cu poludit!! Ispravio sam. Sad mi je krivo sto te onda nisam gnjavio da igru nazoves racklem.
Ali znas sto mislim da se gramaticki pise racklem da bi se pravilno izgovorilo kako mi govorimo. Ja uvijek kada to piseM uopce ne razmisljam o imenu nego jednostavno kako bi trebalo pisati. A vjerojatno mi je u glavi rijec (RACK).
Post #36 · May 1, 2005, 3:05 PM
Ovo tvoje se cita: rek'lim
Post #37 · May 1, 2005, 6:29 PM
"Ma jeli to moguce!!"

?to ne ide "ljudi moji jeli to moguće!!?"

:lol: :lol:
Post #38 · May 1, 2005, 7:11 PM
A i ti isto cjepidlacis...bas je "ma jeli to moguce..." :lol:
Post #39 · May 1, 2005, 9:42 PM
:naughty: a ba? nije :lol: :lol: :lol:

Evo i dokaz:
"Ljudi moji, jeli to moguće?!" u Delićevom stilu uzviknuli smo jutros kad smo
saznali da je...

:thumbsup: :lol: :lol: :thumbsup:
Post #40 · May 1, 2005, 9:53 PM
offtopic:Firedule wrote:

[quote="m4t3"]:naughty: a ba? nije ?:lol: ?:lol: ?:lol:

Evo i dokaz:
"Ljudi moji, jeli to moguće?!" u Delićevom stilu uzviknuli smo jutros kad smo
saznali da je...

:thumbsup: ?:lol: ?:lol: ?:thumbsup:

A sta nije zapravo "Ljudi moji, ma jeli to moguce"
I molim te lijepo da ubuduce komentiras statistike, a ne dali koristim jeli to moguce ili nije to moguce.
Hvala!
[/quote]
Post #41 · May 1, 2005, 10:59 PM
ok... my bad :cry: :thumbsup: (ali ipak sam u pravu :lol: )
Post #42 · May 2, 2005, 4:11 AM
Napravio sam ovom novom metodom countera da broji posjete na sve stranice naseg sajta! tocno znamo koju igru su posjetili koliko puta kao i ciji blog itd.. gust je gledati uzivo kako se brojke pomicu, stvarno brzo lete!

uzivajte: http://www.generationstars.com/stats.php?more=1

Preporucio bih da kada ubuduce linkas da bacis prefix kao od kuda..kao sto sam ja dao prefix "SITE_" za sve te posjete sa sajta... tako da ti das prefix "FORUM_" npr.: "FORUM_PANICINVADERS" kuzis?
I da ti bude lakse, stavi si sastrane sve te linkove pripremljene u notepad file da mozes lako c&p da se ne mucis svaki put ponovno!

Veceras dolazi MONTHLY DOWNLOAD SUMMARY by me ;)
Post #43 · May 2, 2005, 6:01 AM
Super sto si stigao ovo ubaciti, sada cemo znati gdje najvise lete posjetitelj. Thanks for the tip, will do.
Post #44 · May 2, 2005, 9:17 AM · edited May 3, 2005, 12:07 PM
Nedjelja, 01. Maj 2005. 6th edition

[list]
  • 173 page loads ? ? ? ? (Ispod M prosjeka (226)) (Ispod T prosjeka (190))
  • 105 unique visitors ? (Ispod M prosjeka (128)) (Ispod T prosjeka (121))
  • 74 first time visitors (Ispod M prosjeka (97)) ?(Ispod T prosjeka (92))
  • 31 returning visitors (Iznad M prosjeka (30)) ?(Iznad T prosjeka (29))[/list:u]

Nije dobro. Moja prognoza se nije ostvarila po prvi puta u posljenjih 30 dana smo imali konstantan pad od 4 dana zaredom. Danas nas je opet od potpunog debakla spasio jedino returning visitors, ali i to je bilo za dlaku. Primjecuje se i blagi pad prosjeka izmedju tjednog i mjesecnog. Mozemo se nadati da ce ovaj tjedan malo popraviti sliku te da cijeli mjesec nece biti poput prvog dana u mjesecu. Ako i sutra bude pracen trend pada, mozemo ocekivati rekord u konstantnom padu, sto nikako ne zelimo.
Sto se tice posjete po stranicama, najvise ih je imao "Site_main" (40), dok je drugi po posjecenosti "Site_games" (13).
Posjeta do ~~11:15 na dan 02.05.2005.
[list]
  • 72 page loads
  • 33 unique visitors
  • 21 first time visitors
  • 12 returning visitors[/list:u]

Downloads!
Pravo je cudo sto je Panic Invaders2147 D i dalje na prvom mjestu jer sada su promjenjene uloge i sada je Caveship 2142 D lovac i njemu se ne svidja sto je drugi. Find 5 1714 D je preskocio jubilarni 1700 download, dok se Gink In Trouble 1600 D polako budi iz sna i dostize svoj jubilarni 1600 download. Ako Speedy Lander1434 D nastavi ovim tempom od otprilike 50 downloadova po danu vrlo uskoro se moze naci ispred YamboExtra 1526 D. Dakle trenutacna prednost je 92 downloada. Piece of cake za Speedy Lander...
U samom pocetku mjeseca, Speedy Lander45 D je odmah pokazao "tko je tko" i tko je u najboljoj formi. No i Find 5 32 D je krenuo ofenzivno u nadi da mozda on moze iznenaditi ovaj mjesec i biti naj-downloadiraniji.
Treci solidni je Gink In Trouble 12 D.
Nadam se da ste se odmorili za 1. Maj jer je ponedjeljak i treba opet poceti radit.
Uzivajte!
Post #45 · May 2, 2005, 7:57 PM
Statistike nikako ne izgledaju dobro..tj. da nose dobro... ali nema frx ;) ZNAMO da ce biti bolje, glavno da nam je proslek uvek preko 100 posjeta!

p.s. zasto "game_" prefix umjesto "FORUM_"..ono, od kuda je kliknuo na taj link, ti si stavio kao da je u igri kliknuo na taj link :D
Post #46 · May 2, 2005, 9:23 PM
Ne razumijem sto hoces reci. Prije je pisalo Raklem, pa si rekao da stavim prefiks game da se zna na sto je kliknuto. Stavim prefiks game, sada kazes da bi trebao biti prefiks forum??
Ne razumijem..
Post #47 · May 2, 2005, 9:31 PM
LOL, vec sam se navikao da me ljudi ne slusaju.

rekao sam prefix da je ono od kuda je kliknuto...gdjke se linkovi nalaze? na forumuu! I prije.. 4-5 postova prije ovog sam ti napisao da je prefix "FORUM_" ako linkas sa foruma..sad nema veze
Post #48 · May 2, 2005, 9:55 PM
A dobro...ako ti tako kazes. Sta onda da pustim prefiks game?? Sta tome fali??
Post #49 · May 2, 2005, 11:22 PM
Nista ne fali samo sto to nista ne govori, svi znamo da je PanicInvaders igra..prefix govori od kuda je dosao klik radi kvalitetnijih statistika
Post #50 · May 3, 2005, 6:11 AM
Pa znamo da preiks game dolazi sa bas ovog ovdje topica. U cemu je onda problem. I bio je jedan klik, tako da nije bas velika pomutnja.
Post #51 · May 3, 2005, 10:45 AM
A sta kada bude vise linkova :D onda necemo znati od kuda sve dolaze... nor najbolje bi bilo da ima prefix "FORUM-SUMARY_" ali nema veze kao sto vec rekoh! ;) piece out my friend
Post #52 · May 3, 2005, 11:45 AM
Dule:offtopic wrote:

[quote="edifreak"]A sta kada bude vise linkova :D onda necemo znati od kuda sve dolaze... nor najbolje bi bilo da ima prefix "FORUM-SUMARY_" ali nema veze kao sto vec rekoh! ;) piece out my friend

Hoces da onda rename-am u forum summary? Nije bed! Ako sam mogao rename-at u game....Cas posla...ma nemoras ni odgovarat...rename-at cu!
[/quote]

---ADMIN---
tnx ;) ne moras one prije, ovi novi su vazni, vidim da je vec bilo par klikova... kada rinjemas cu editirati bazu i tamo prilagoditi stare brojeve novima...
Post #53 · May 3, 2005, 1:26 PM
Ponedjeljak, 02. Maj 2005. ?7th edition

[list]
  • 157 page loads (ispod M prosjeka(225)) ?(ispod T prosjeka(197))
  • 88 unique visitors (ispod M prosjeka(128)) (ispod T prosjeka(126))
  • 56 first time visitors (ispod M prosjeka(98)) (ispod T prosjeka(93))
  • 32 returning visitors (iznad M prosjeka(30)) (ispod T prosjeka(33))[/list:u]

Uf,uf... Sve se crveni nesto u zadnje vrijeme. Citirat cu Edija; "Dobro je dok je iznad 100". Jucer nije bilo ni toliko samo 88 unique visitorsa. Inace po posjetama danasnjeg dana postoje neke naznake prekidanja crnog niza. Napravio sam neke stvari sa nekoliko portala i nadam se da ce to malo podici posjetu na razinu kraja proslog mjeseca. Inace pao je rekord u konstantnom padu (5 dana za redom) sto je znak za uzbunu. Naravno to otkriva puno toga.
[list=1]
  • Speedy Lander se i dalje skida jednako velikom brzinom znaci da to nije bio glavni uzrok vecem povecanju posjeta
  • Pad je konstantan i pada gotovo poput pravca, sto znaci da ljudi koji su dosli vidjet, su vidjeli sto su imali i prestali dolazit.
  • Blago povecanje returning visitorsa je znak da se nekima zasvidjalo ovdje i odlucili su nastaviti s dolazenjem
  • Zakljucak:Newsgrupe koje su vidjele nas link su reagirale tocno kako sam i mislio. Jedan dio njih je odlucio doci samo kako bi vidio sto se ovdje dogadja. I oni su uzrokovali navalu. Novost na njuz grupama pada i sve manje ljudi vidi link i sve manje novih i dolazi. Buduci da se za samo malo podigao prosjek returnig visitorsa moja misija je uspjesno obavljena

i ovim putem bi se htio zahvaliti i zazeliti dobrodoslicu svim userima koji su dosli preko news grupe![/list:o]
Od posjeta po stranici i dalje rula "Site_main" 207, dok je druga stranica ona zbog koje postojimo (igre), dakle "Site_games) 70. Dok nerijetko ljudi idu direktno na "Site_games(26)) 45 ,a to je naravno pogadjate site od Speedy Landera!!

Posjeta do ~~15:20 na dan 03.05.2005
[list]
  • 91 page loads
  • 58 unique visitors
  • 49 first time visitors
  • 9 returning visitors[/list:u]

Downloads!
Ohoho. Panic Invadersu2161 D se zasvidjalo na prvom mjestu i ocito se misli zadrzati tamo vise od par dana. Caveship polako 2148 D polako gubi prikljucak nakon sto je u zadnjih par dana skupio malo manje bodova od prvoga. Ali mislim da ce uskoro krenuti u ponovni pohod. Speedy Lander1507 D se jos vise priblizio Yambu Extra 1535 i vrlo je lako moguce (pod pretpostavkom da nastavi u svom ludjackom downloadiranju) da vec sutra imamo novog broj 5.
I u tekucem mjesecu Speedy Lander118 D pokazuje tko je gazda nakon sto je povecao svoju prednost nad Find 5 49 D. Panic Invaders24 se bori sa Ginkom 22 D za trece mjesto.
Zakljucak dana:Speedy Landerrastura na obadvije fronte!!
Pozdrav!
Post #54 · May 4, 2005, 2:39 AM
najbolji summary do sada!!!! :thumbsup:
Post #55 · May 4, 2005, 6:16 AM
Hvala, :oops: trudit cu se i dalje.
Post #56 · May 4, 2005, 7:04 AM
edifreak wrote:
najbolji summary do sada!!!!

SLazem se. Sad koristi taj sablon za ostale :thumbsup:
Post #57 · May 4, 2005, 12:52 PM
A dobro pazi to je i trenutak inspiracije, i broj tema o cemu mozes pisat. Jer uvijek je puno lakse ako imas o cemu pisat. Ako nemas onda moras izmisljat od nikud....ali to se samo ja opravdam od moguceg buduceg failure-a takav sam kakav sam.
Post #58 · May 4, 2005, 2:04 PM
Utorak, 03.Maj 2005. 8th edition

[list]
  • 190 page loads (ispod M prosjeka (221)) ?(ispod T prosjeka (199))
  • 109 unique visitors (ispod M prosjeka (127)) ?(ispod T prosjeka (125))
  • ?90 first time visitors (ispod M prosjeka (98)) ?(ispod T prosjeka (92))
  • ?19 returning visitors (ispod M prosjeka (29)) ?(ispod T prosjeka (32))[/list:u]

Unatoc tome sto se sve crveni mozemo biti zadovoljni. Buduci da smo konacno prekinuli crni niz od 5 dana za redom. Ali ono sto nas moze zabrinjavati je to sto je jucer broj returning visitorsa bio drasticno mali, samo 19! Druga polovica proslog mjeseca je ocito standarde digla previsoko i jednostavno ih je tesko pratiti. Ali u iducih nekoliko dana se ocekuje ako nista blago povecanje zbog dziweba gdje su se jucer nasle sve nase igre koje iole nesto vrijede. Iako ni s tim ne garantiram da cemo biti iznad prosjeka u posljednjih 30 dana. Dakle sve ovisi o posjetiteljima dziweba.

Najposjeceniji sajt "SITE_MAIN" 380 puta, prate ga "SITE_GAMES" 120 puta i "SITE_GAMES (26)" 76 puta, naravno Speedy-ev sajt.

Posjeta do ~~16:00 na dan 04.05.2005.

[list]
  • 83 page loads
  • 52 unique visitors
  • 47 first time visitors
  • ?5 returning visitors[/list:u]

Downloads!
Panic Invaders 1 st (4 th day)
Eto ga. Prije ili kasnije se to moralo dogoditi. Moja pretpostavka od jucer se obistinila i imamo novog na 5 mjestu. Speedy Lander1558 D je preskocio jos jednog na tablici, ovog puta je to bio Yambo Extra1554 D.
Da vidimo tko je sljedeci...u hu hu, Gink In Trouble1628 D. Gink ce se zbilja naci u nevolji ako ne krene sa downloadiranjem. Ovomjesecni downloadi pokazuju pomak sto se tice Ginka 40 D (na trecem mjestu), ali to je (4 puta !!) manje od Speedy Landerakoji ih je samo u ovom mjesecu skupio 169!
Tko zna mozda mu dziweb pomogne, ali sumnjam. Ako Gink krene ofenzivnije nakon 15.05. mozda ima sanse, ali tada mozda bude prekasno! A da ne pricam o tome sto ce se dogoditi kada se Speedy Landernadje na stranici 1 key competition. Sprema se ludilo!!
Na prvom mjestu stanje i dalje ne promjenjeno stoji Panic Invaders2173 D (4 dana na prvom mjestu),Caveship 2157 D znate i sami ne odustaje ali ta razlika se nekako polako, polako povecava. Inace Find 5 je i dalje 3 na all time sa 1752 D i trudi se sustici vodeci dvojac , sto se vidi po ovomjesecnim downloadima gdje drugi sa 70 D, ali trebat ce mu jos duze vremena da to i ucini.
Post #59 · May 5, 2005, 10:03 AM · edited May 6, 2005, 8:51 AM
Srijeda. 04. Maj 2005 9th edition

[list]
  • 174 page lods (ispod M prosjeka(217)) ?(ispod T prosjeka(189))
  • ?99 unique visitors (ispod M prosjeka(126)) ?(ispod T prosjeka(116))
  • ?81 first time visitors (ispod M prosjeka(98)) ?(ispod T prosjeka(86))
  • ?18 returning visitors (ispod M prosjeka(28)) ?(ispod T prosjeka(30))[/list:u]

I dalje se sve crveni. Nikakav boom se nije dogodio. Ali sve je nekako unutar razmaka od 250 do 150 sto daje jedan lijepi val bez ikakvih naglih promjena. Jedino sto moze biti zabrinjavajuce je to sto je drugi dan zaredom broj returning visitors ispod 20! U posljednjih 30 dana samo je 4 puta bilo ispod 20. Bilo je to 06.04. i "rekordno" loseg 23.04. kada je bilo 11 returning visitorsa.
Od najposjecenijih stranica je i dalje "SITE_MAIN" sa 560, prate ga "SITE_GAMES" sa 175 i "SITE_GAMES(26)"-to je Speedy Landersa 90. Priblizio se i "SITE_GAMES(8) sa 74 to je Find 5. Sto je sasvim logicno ako pratimo ovomjesecni download.
Zakljucak: Odmah poslije 15.05. morat cemo poduzeti nesto da povecamo broj returning visitorsa. Pogotovo ako se nastavi ovako!

Posjeta do ~~12:00 na dan 05.05.2005.
[list]
  • 76 page lods
  • 34 unique visitors
  • 29 first time visitors
  • ?5 returning visitors !samo 5![/list:u]

Downloads!
Panic Invaders 1st (5th day)
Kao sto vidite Panic Invaders2189 D je i dalje prvi ali nije uspio povecati svoju prednost jer ga Caveship 2172 D i dalje prati u stopu. Find 5 ?1774 D i dalje je treci te je ovaj mjesec bio 92 puta downloadiran. Gink In Trouble1650 D je 4 i dajem mu 2 dana fore jer ce ga onda vjerojatno preskociti Speedy Lander 1594 D koji je samo ovaj mjesec bio downloadiran 205 puta. Sto pokazuje da nastavlja proslomjesecni trend!
Zakljucak:
Igre na dziwebu se downloadiraju, ali ne tom mjerom da bi prouzrocile neke vece promjene na tablicama. Ponovit cu jos jednom tamo se naslo svih 12 igri od kojih su mnoge skinute barem 2 puta. Nista extra, ali eto na jos jednom sajtu se mogu naci!

Enjoy!
Post #60 · May 5, 2005, 10:34 AM
p.s. Edi kad ce proslomesecni stats

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in