Post #33
· May 1, 2005, 12:51 PM
· edited May 3, 2005, 12:06 PM
Subota, 30. April 2005 ?5th edition
[list]
- 182 page loads ? ? ? ? ?(ispod M prosjeka(226)) ?(ispod T prosjeka(196))
- 123 unique visitors ? ? (ispod M prosjeka(128)) ?(ispod T prosjeka(127))
- ?88 first time visitors ?(ispod M prosjeka(98)) ?(ispod T prosjeka(98))
- ?35 returning visitors ?(iznad M prosjeka(30)) ?(iznad T prosjeka(28))[/list:u]
Dogodilo se upravo ono sto sam prognozirao a to je da ce broj returning visitora biti manji od jucerasnjeg dana. Unatoc mojoj dobroj procjeni i smanjenom broju returning visitora, upravo je ta sekcija svijetla tocka jucerasnjeg dana. Sto ce reci da je standardna ekipa odradila svoj dio posla i uredno posjetila stranicu, dok je ostatak svijeta uredno pratio trend subote te je odlucio otici negdje drugdje. Posljednjih 4 dana imamo konstantu returnig visitorsa od preko 30 sto je vrlo pohvalno. Mjesecni prosjek je takodjer 30 i bas me zanima dali se to moze jos malo podignut.
Ako bi trebao nesto prognozirati i za nedjelju 01.05. to bi bila opcenito veca posjecenost stranice nego danas.
Buduci da je danas zapoceo novi mjesec, evo kratak osvrt na brojeve u ovom mjesecu. Dakle od 01.04 do 30.04. a ne u zadnjih 30 dana kako inace pratimo.
[list]
- Page loads: Total = 6,947, Average = 232
- Unique visitors: Total = 3,910, Average = 130
- First time visitors: Total = 2,993, Average = 100
- Returning visitors: Total = 917, Average = 31[/list:u]
I evo posjeta do ~~14:00 na dan 01.05.2005.
[list]
- 76 page loads
- 53 unique visitors
- 46 first time visitors
- ?7 returning visitors[/list:u]
Downloads!
Ima jedan sportski komentator (Mladen Delic) kojemu je glavna podstapica za vrijeme komentiranja utakmice bila : "Ma jeli to moguce!!". E upravo cu tu recenicu upotrijebiti. Vjerovali ili ne
Panic Invaders je zauzeo prvo mjesto nakon sto je skupio 2141 D te je sad ispred do sada neprelaznog i vjecitog prvog
CaveShip koji je slupio 2137 D. Eto dogodilo se i to, natjerali su nas da cekamo ali docekali smo. Bit ce i dalje zanimljivo pratit ovaj dvoboj jer je i dalje razlika premala. Sto se tice ostalih zanimljivosti,
Speedy Lander1401 D ne usporava i sve je izvjesnije da ce kad tad (vjerojatno u ovom mjesecu, ako ne cak i iducem tjednu) preskociti
YamboExtra 1520 D. Izgleda da je mozda cak novi prelaz na pomolu. Iako se to nece dogoditi tako brzo kao sto je to bio slucaj kod
Speedy Lander, 8.
Raklem 1101 D ima velike sanse da preskoci ? ? 7.
Gold Seeker 1335 D. Ali veliko je pitanje dali stara igra poput
Raklem moze skupiti snage za takav potez. Moje misljenje je da moze.
Razlog takvom mom razmisljanju je podatak da je
Raklem najdownloadiranija igra sa nasih bivsih stranica te ova statistika to ne pokazuje. Zbog nje su padali serveri i bili prekoraceni bandwithi. Onda se klicalo: "Raklem rules!!".
Zakljucak:
Promjene na tablici u iducih par dana treba paziti kod
Panic Invaders(prvi) i
CaveShip (drugi). U iducih tjedan dana kod
Speedy Lander(sesti) i
YamboExtra(peti). U iducih mjeseca dana kod
Raklem (osmi) i
Gold Seeker (sedmi)
Trenutacne statistike necu pisat danas jer je tek pocetak mjeseca, a ove prijasnje dvije teme sam dobro pokrio, a i ocekuju se uskoro mjesecni podaci od Edifreaka.
Do sutra,
Uzivajte!