DINO JE DRZAVNI PRVAK!!!

Replies: 46 Views: 10,870 Started: May 11, 2005, 7:04 PM Page 1 of 2
DINO JE DRZAVNI PRVAK!!! · May 11, 2005, 7:04 PM
Cujte i pocujte, prvo da kazem, meni je zao sto to tek sada kazem a do informacije sam dosao popodne.

I to je sve sto znam :D sve je snimljeno i vidjet cemo kada Dino dodje... ulavnom STRAVA!!!!!!!!!!!! Bas me zanima sto daju za prvu nagradu, sigurno nece morati na maturalnu ali koga briga za to, da vidimo sto ce dobiti :D

:thumbsup: ?:clap:
Post #2 · May 11, 2005, 7:13 PM · edited Oct 2, 2008, 5:03 PM
------
Post #3 · May 11, 2005, 7:28 PM
Bezveze... :D
AFRIKAANS veels geluk
ALBANIAN urimet
ALSATIAN gr?t?lierung
ARABIC mabrouk / tahani (literary arabic)
ARMENIAN chnorhavor / chnorhavorankhner
AZERI tebrikler
BAMBARA f?licitation
BASQUE zorionak
BENGALI abhinandon
BOBO f?licitation
BOSNIAN čestitam (formal) / svaka cast (informal)
BRETON gourc'hemmeno?
BULGARIAN pozdravl?nia
BURMESE gon pyute pa te
CATALAN felicitats
CORSICAN felicitazioni
CROAT cestitke
CZECH blahopř?n? / gratulace
DANISH tillykke
DUTCH gefeliciteerd
ESPERANTO gratulojn
ESTONIAN palju ?nne
FINNISH onnittelut / onnea
FLEMISH gefeliciteerd
FRENCH f?licitations
FRIULAN auguri
GALICIAN parab?ns
GERMAN Glueckwunsch
GREEK sinharitiria
GUARAN? rog?erohory
HAITIAN CREOLE felisitasyon
HEBREW mazal tov
HINDI subhkamna
HUNGARIAN gratul?lok (I)
gratul?lunk (we)
ICELANDIC til hamingju
INDONESIAN selamat
IRISH GAELIC comhgh?irdeachas
ITALIAN congratulazioni / felicitazioni
JAPANESE omedet?
KABYLIAN mabrouk
KHMER kyum chouee tre aw
KURDISH piroz dikim
LAO somseu?
LATIN I --> you (sing.) : tibi gratulor / we --> you (sing.) : tibi gratulamur
I --> you (plur.) : vobis gratulor / we --> you (plur.) : vobis gratulamur
LATVIAN apsveicu
LEBANESE mabrouk (or "tahani" in literary arabic)
LITHUANIAN laimingai / sveikinu
LOW SAXON efeliciteer
LUXEMBOURGEOIS f?licitatiounen
MACEDONIAN cestitki
MALAGASY arahabaina
MALAY tahniah
MALTESE prosit
MAORI ka nui ngaa mihi
MONGOLIAN bayar hurgeye (Баяр хvргэе)
NORWEGIAN gratulerer
OCCITAN ?sca
PERSIAN tabrik miguyam (formal) / mob?rake, tabrik migam (informal)
POLISH gratulacje
PORTUGUESE parab?ns
ROMANIAN felicitări
we --> you (plur.) = vă felicităm
I --> you (sing.) = te felicit
RUSSIAN pozdravlaiu
SARDINIAN in ora bona
SCOTTISH GAELIC meala-naidheachd ort (singular, familiar)
meala naidheacht oirbh (plural, respectful)
SERBIAN cestitam
SHONA makorokoto
SINDHI wadhayoon mubarkoon
SLOVAK blahozelania
SLOVENIAN čestitam ti
SOBOTA zobdone
SPANISH felicidades
SWAHILI ponguezi
SWEDISH grattis
TAMIL paratthoukal
TATAR kotlym sezne
THAI ขอแสดงความยินดีด้วย (kaw sadeng kwam yin dee duay)
TURKISH tebrikler / bravo
UDMURT dz?chkylaśko (on behalf on one person)
dz?chkylaśkom (on behalf of two or more persons)
UKRAINIAN Вітання
URDU mubarik ho
VIETNAMESE ch?c m?ng (VnTime font needed)
WALOON ("betchfess?s" spelling) proficiat
WELSH llongyfarchiadau
WEST INDIAN CREOLE on gwan woulo / ba mwen la men an l?w
YIDDISH masel tov

:clap: :clap: :clap: BRAVO BRAVO BRAVO :clap: :clap: :clap:
Post #4 · May 11, 2005, 7:49 PM
hehe preduhitrija si me... evo citat moje sms poruke kad sam doznao:
"Cestitam! Od srca stvarno! Ponos GS-a! Bravo! Jednostavno nemam rijeci, ovo je predivno, ogromni uspjeh!"

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #5 · May 11, 2005, 8:01 PM
Čestitam :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Al ka ?to znate, već san prije reka da će Dino pobijediti.. pa nisan PREPRESRETAN nego samo PRESRETAN

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #6 · May 11, 2005, 8:03 PM · edited May 11, 2005, 8:04 PM
Ovo ce bit topic s najvise : Clap :.
Bravo Dino jos jednom! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Post #7 · May 11, 2005, 8:03 PM · edited May 11, 2005, 8:06 PM
Svaka cast Dino! a vi sta se sad tu pravite, pa znali smo to svi! nikakvo iznane?enje ?:D
Evo svi se ponosimo....a vi GSovci cuvajte sta imate...da ga ne bi Microsoft uzeo pod svoje okrilje pa sta cete onda ?:wink:
A pricam svasta, uglavnom jos jednom, sve pohvale!!!!

uh zaboravih :clap: :clap: :clap: :clap: ...moram i ja!
Post #8 · May 11, 2005, 8:05 PM
WHOOOOW!!!
Bravo Dino!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

P.S.Koliko ja znam,kao pobjednik na drzavnom imas osiguran upis na dobar dio tehnickih faksova (FER,FESB...)-ako te to uopce zanima :razz: .
Post #9 · May 11, 2005, 11:02 PM
Zanimljivo.. i ja sam cuo istu stvar, da moze upast bez ikakvog truda...cool! :cool:

:clap: ?:clap: ?:clap: ?:clap:

01 | 1154 | 18% ? :) ? ?
02 | 0859 | 13% ? :D ?
03 | 0679 | 10% ? :thumbsup: ? ?
04 | 0617 | 10% ? :wink: ? ?
05 | 0375 | 06% ? :lol: ? ?
06 | 0364 | 06% ? :P ? ?
07 | 0307 | 05% ? :clap: ?
08 | 0191 | 03% ? :( ?
09 | 0163 | 03% ? 8)
10 | 0156 | 02% ? :twisted:

User posted image
User posted image

Pazite kakve makine, mislim da ce to dobiti za nagradu jer glavni sponzor natjecanja KING ICT d.o.o. koji je ustupio sva ta racunala za natjecanje
User posted image
User posted image

Naisao sam na jednu zanimljivost u jednom pdf dokumentu sa natjecanja:
NAGRADE I PRIZNANJA Svi učenici, sudionici ...lalala... Također će se proglasiti najbolji softverski radovi. Četiri softverska rada bit će nagrađena (DINO MEDJU NJIMA), te će njihovi autori dobiti diplome i nagrade, a četiri rada će biti pohvaljena, te će njihovi autori dobiti pohvale.
Po zavr?etku natjecanja na Hrvatskoj informatičkoj olimpijadi proglasit će se i nagraditi tri najuspje?nija srednjo?kolca, koja će dobiti i medalje.
Na kraju svih natjecanja srednjo?kolaca proglasit će se 6 do 8 najboljih srednjo?kolaca, koji će biti pozvani na izborne pripreme, radi konačnog izbora reprezentacije za odlazak na međunarodna natjecanja (STRAVA, CITAO SAM, IDE SE NA MEDJUNARODNU OLIMPIJADU).
Hrvatski savez informatičara najbolje će sudionike u obje kategorije, ali samo s natjecanja, nagraditi osmodnevnim besplatnim boravkom u Kampu mladih informatičara Hrvatske 2005. (u skladu s mogućnostima).

Evo i rezultata:
http://www.hsin.hr/dmih05/rezultati/smotra_srednje.html

I slike sa natjecanja koje su savrsene za radit razlike u GSI:
http://www.hsin.hr/dmih05/fotke/
Post #10 · May 12, 2005, 7:21 AM
Jao ne znam sto bih rekao....uh suze radosnice!
Ako je netko to zasluzio to je Dino.
Jednog dana kada braca Budimilic budu poznati, a ja neki siromah prodat cu nekim novinama vijest da sam u mladosti pusio travu s njima...ili tako nesto. I onda ce se svi zgrazat, ajme sta oni su to radili :D

Nego Dino, majstore, legendo, care, i ostali superlativi. Cestitam ti na ostvarenom uspjehu. Pored svih stranih cestitka cudim se sto nitko nije napisao :bacva: pa cu ja..
Dame i gospodo pobjednik na drzavnom natjecanju 2005,drum roll........
Dino Budimilic :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
...masa ustane i zapljesce....ostalo je povijest.
Post #11 · May 12, 2005, 7:48 AM
Mislim da to vrijedi ne vrijedi za smotru, nego ona natjecanja u programiranju... osim ako postoji medunarodna smotra radova :-?

:clap:
Evo i :bacva:
BTW slike su ludilo :)
Post #12 · May 12, 2005, 8:28 AM
Taj dio texta je sa smotre, imas istu stvar i za ono programiranje... ? :beer:

btw, izbrisao sam sve smajlije koje ne koristimo uopce i ubacio desetak novih! (:
Post #13 · May 12, 2005, 10:14 AM
To dino ti si kralj svaka cast jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: nadam se da si primio sms juce. Svaka cast Dino. You are best. :bacva: idemo proslaviti negde ajmo na :beer: ma na 100 x :beer: da se prekinemo. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Svaka cast :thumbsup:
Post #14 · May 12, 2005, 4:16 PM
Bravo Dino iako sam ja bio jedan od prvih koji su ti cestitali u real-time-u ! A i ja sam dobro proso !

He - he : fight :

Stavio sam i post u Dnevniku da ostane zapisano !

Evo tu je prekoputa mene i priprema vam OGROMNI post !
Post #15 · May 12, 2005, 4:22 PM
O jebo vam mater niste normalni....sada sam tek procitao sve komentare i umro sam od smjeha...(da mi smo pusili travu zajedno...) GHMMM to je bilo davnoooopo, vremena su su promjenila i trava nije u modi....!!!

Puno vam hvala na cestitkama...danas ce to biti zvanicno...pa cu probati javiti sta je nagrada..!!!

Sto se tice :beer: to je sve sto radimo od zavrsetka prezentacije...mislim da necu piti :beer: neko duze vrijeme kada se vratim u Rijeku...joj kako ce biti cudno vidjeti vas svih (skoro svih) opet...

Ovdje je malo teze doci do kompa jer se stalno igraju UT turniri, pa mi stariji jedva dodjemo na red da sjednemo za komp.

Sto se tice toga da sam nagradjen...stvarno ne razumjem kako...nakon sto sam vidio sve radove rekao sam sebi da nema sanse da budem nagradjen a nadao sam se da cu biti pohvaljen. Ali jebiga, ispalo je dobro...premda je bilo dobrih radova koji su trebali biti nagradjeni a i radova koji su trebali biti barem pohvaljeni. Npr. tip je napravio vlastiti 3D Engine i bio je pohvaljen, sto bi znacilo da sam ja bio ispred njega sa igrom napravljenom u 2D enginu koji nisam ja radio vec je nas (GS) !!!
Moj cimer Davor Malnar je napravio najbolji periodni sustav elemenata koji sam ikada vidio i nije bio niti pohvaljen a ja sam ocekivao da ce biti nagradjen...bilo je dosta takvih cudnih stvari...ukradenih radova...muljanja...a ja sam bio svoj...nespreman i cool !!! Valjda je to presudilo...za vrijeme prezentacije sam spominjao GS team i Edija koji me uvjek gnjavi da komentiram u kodu, da ga lipo slazem i takve stvari...uglavnom ja sam tamo na prezentaciji govorio da mi je kod zbrckan i da nije dovoljno komentiran i pricao sam o svakakvim manama i glupostima...ma uglavnom ispao sam smjesan. Kada sam morao pokazati kod od igre, vidjeli su modul Render koji je ono "GLAVNI"...a tada sa javio neki tip i rekao "Pa sta pricas da ti je los kod i da nije dobro komentiran kada ja tu sve lijepo slozeno i objasnjeno...vidio sam svakakve kodove ali ovaj je jedan od boljih"...uglavnom nesto u tom stilu...to mi je drago da je taj tip komentirao na taj nacin....zatim su me gnjavili zasto koristim varijable na HR - ENG i isto tako komentare koje ostavljam u kodu...objasnio sam im da inace neke stvari lakse kazem na engleskom jer je HR jezik zbunjen i neke stvari se ne mogu objasniti na HR....Ma uglavnom ovo sam sve sada na brzinu natipkao i vjerovatno ima puuuuno gramatickih gresaka pa me nemojte zajebavati...!

Jos jednom puuuno pozdrava i cujemo se i vidimo sutra...!
Jos jednom hvala na podrsci !!!
Post #16 · May 12, 2005, 9:35 PM · edited May 13, 2005, 5:55 AM
Dino wrote:
....zatim su me gnjavili zasto koristim varijable na HR - ENG i isto tako komentare koje ostavljam u kodu...objasnio sam im da inace neke stvari lakse kazem na engleskom jer je HR jezik zbunjen i neke stvari se ne mogu objasniti na HR....

To je to, da istina! Isto to bi i ja rekao. Iskreno i spontano, sada mi je jasno ono sto mi je Edi rekao da si mu rekao da si bio spontan smjesan bla bla. Vjerojatno je tako vecini programera, oni se u tome lakse snalaze dok drugima izgleda malo zbrckano. To sto si ti rekao da je zbrckano to je samokritika i to je nesto drugo i to je u redu.
Post #17 · May 12, 2005, 10:33 PM
Ja koristim i srpski i engleski i hrvatski i spanski kako mi je lakse da objasnim i za variable i za funkcije i za komentare tu nema nista lose :thumbsup:
Post #18 · May 13, 2005, 12:16 PM
Ma tip je totalno glup (onaj koji je pitao). Htjeo je zajebat jos par radova !
Ja sam stalno zajebavao Osnovno?kolsku skupinu (u kojoj sam i ja) ! :fight:
Par puta sam se čak i osramotio (pitajte 'Dinu')
Post #19 · May 13, 2005, 8:49 PM
A uvijek imas takvih poluretardniranih ljubomornih idiota koji nesto razaraju samo zato sto se njima ne svidja ili im je antipaticno.
Valjda si htio reci da je on stalno zajeb?*ao osnovnoskolske skupine? A sto ces kad moze, gad.
Post #20 · May 14, 2005, 8:25 AM
E u osnovno?kolskoj skupini......kolko plagijatora i kopiranata .... nebi čovjek vjerovao .... valjda 80%.

Na kraju ispada kao da samo ja i jo? par njih jedini isprogramirali SVE !
Post #21 · May 16, 2005, 3:30 PM
Ma jebiga tako ti je to sa sto manje rad da dobro prodju to je sranje jebiga ali tako je i ti bolje prodju nego vi koji radite bez kradje :thumbsup:
Post #22 · May 16, 2005, 7:01 PM
Nitko se po?teno nije obogatija, zato je najbolje krasti... :lol:
Post #23 · May 19, 2005, 12:41 PM
Zaklucak cele ove price je da krenemo da krademo tudje stvari i da ih preradjujemo i onda cemo se obogatiti i kad to uradimo onda cemo praviti igre iz gusta :lol:
Post #24 · May 19, 2005, 1:18 PM
Meni je to sramota ... krast !

I takav čovijek, i da uspije, nikada se neće osjećati 'potpuno' sretno jer u du?i zna da to ipak nije njegov rad !

Zato ljudi ka?u 'preko bukve do zvijezda'

END :shifty:
Post #25 · May 19, 2005, 1:19 PM
Da Bill Gates sigurno ne moze mirno spavati :lol:
Post #26 · May 19, 2005, 1:30 PM
Da Bill Gates sigurno ne moze mirno spavati

Da jadan on sigurno nemoze mirno da spava hm. Boli ga kxxxx za sve vazno da se on nakrao.

E moze vic:

Kresu se Bill Gates i njegova zena. I ona mu kaze: "Oh Billi, tako si mikro i tako si soft"

:lol:
Post #27 · May 19, 2005, 1:44 PM
Truth ! :beer:
Post #28 · May 19, 2005, 1:57 PM
Miskec wrote:

Kresu se Bill Gates i njegova zena. I ona mu kaze: "Oh Billi, tako si mikro i tako si soft"
:lol:

I Bill od srece skoci kroz prozor (window)
Post #29 · May 19, 2005, 9:58 PM
Iprezivi sto mu je dalo zivotnu pouku, napravise operativni system i nazove ga Windows (cini mi se da je pokusao vise puta, ocito je prvi put prozor bio zatvoren)
Post #30 · May 20, 2005, 9:59 PM
Ma jebitese vi krepacu od smeha :lol:

Nego bre dino sta si ti osvojio nista nepricas? :-?

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in