Ideja - Game info / Story / Something

Replies: 11 Views: 353 Started: Jun 17, 2005, 5:40 PM
Ideja - Game info / Story / Something · Jun 17, 2005, 5:40 PM
Ovo je samo jedna od mojih glupih ideja....read it and (you know what).

Game story wrote:

Year 2246.
Earth.

Humanoid population ?: 9 547 344 402
-23% Human ? ? ? ? ? ? : 2 195 889 212
-71% Zombie ? ? ? ? ? ?: 6 778 614 525
-6% Other ? ? ? ? ? ? ? ?: ? ?572 840 665

Wealthy people moved to other planets where there are no zombies and aliens.
People on Earth are not afraid of zombies any more?they lived together for ages?all of the zombies are in cages?some of them are used as pets?because they never die so you can have a family pet for generations.

Zombies are used in many different sports, but the most famous sport with zombies is ?Zombie Driver?. There is a whole league where drivers compete to be the best zombie killer or best zombie survivor of the year.

Zombi Driver info:
You are a driver in the zombie arena?there is no exit?you can choose?die like a freakin wus?or die trying to be something more than that?anyway?you are DEAD. Kill zombies or collect checkpoints to gain money?use that money to upgrade your car with weapons and improve your tires, motor?if you can kill all of the zombies (6 778 614 525) you are free. :)

Bilo bi fora da u igri ima ono tragi humoristicnog teksta...svakakvih gluposti...da te dobro nasmije i da se osjecas kao FREAKIN LUNATIC !!
Ajde recite sta mislite...naravno tu gore bi trebalo jos dodati neke stvar, maknuti stvari....ali ovo je onako...puklo me i morao napisati...mozda je zapravo toliko glupo da ni ja sam ne mogu vjerovati...!
Post #2 · Jun 17, 2005, 5:58 PM
LOL, a mocno je :cool:
Post #3 · Jun 17, 2005, 6:25 PM
Nemam komentara.
Post #4 · Jun 17, 2005, 7:37 PM
LOL, fora mada treba popraviti dosta gramatickih pogreski ;)

Ok, prica prilicno sjeda u igru i slozio bih se za ovako nesto (osim onog Pets jer si si vidio mesozdera velicine covjeka za ljubimca...koji jede mozak/ljude) lol
Post #5 · Jun 17, 2005, 7:49 PM
Dobro si se sjetio da to bude neki sport.
Post #6 · Jun 17, 2005, 8:14 PM
edifreak wrote:
osim onog Pets jer si si vidio mesozdera velicine covjeka za ljubimca...koji jede mozak/ljude

Pa to sam bas htio reci....pas i macka isto mogu biti zombi pas i zombi macka....to sam dodao u tekst kako bi dodatno ucinilo igru CUDNOM...just a thought....
Post #7 · Jun 18, 2005, 6:47 PM
mmm.. ok je ali sta nebi bilo bolje da si kriminalac (ludi masovni ubojica) osudjen na smrt kojeg ubace u ovaku zabavnu igru za bogatase (nesto kao gladiator u areni). Ostave te drogiranog na napustenom parkiralistu te se budis i kreces u akciju. just my 2 cents
Post #8 · Jun 19, 2005, 1:55 AM
hmmm, i ovako nesto zna jako dobro prolazit za neke(mnoge), jer ljudi vole brzu akciju bez previse price... ali opet, treba vidjet sto sa romanom (koji se spominje u drugom postu - story) i sto sa idejama - zasto, kako i na koji nacin ce stvari dogadjati u svakoj sljedecoj misiji, zar uvjek isti zombiji?...no o toj ideju negdje drugje na forumu...(misije)
Post #9 · Jun 19, 2005, 8:45 AM
Znas sta.. misilm da nam je ova prica dosta prakticnija iz razloga koje si navea... a ona duletova bi trazila nekakvu animaciju izmedju misija i tako to... ili bar stripoliko nesto max payne stil.

U svakom slucaju... dinova prica je idealna za survivor mod, duletova bi bila dobra mozda za misije... a mozda smo u sumi, a mozda ja prican pizdarije... jos me boli glava
:beer: :bacva2:
Post #10 · Jun 19, 2005, 12:31 PM
uf... ne znam... ne?to mi fali u Dinovoj priči.... znate ONO... ne znam kako to objasniti... ono NE?TO..?to bi popunilo priču...ustvari znam kako objasniti fali ovo: "i onda ga je potega nogon u prsa" :lol: :lol: :lol:
Post #11 · Jun 19, 2005, 12:45 PM
Mozemo mi napraviti i spoj prica. Prvo ide ona moja, i onda se svi Zombiji uspavaju. Onda ne znaju sta ce s njima, pa osnoju sport. Zombie arena.
Post #12 · Jun 19, 2005, 12:46 PM
hehe to je tako blesavo da mi se totalno sviđa :D

Sign in to reply

Replies are available for existing members only! For now 😅

Sign in